💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 98 929
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 1 905
  • Другата България
Не съм ви чела, но вероятно вече е коментирано - както и предположихме някои, Мира е саботирала снощи. Мдааа, то си личеше. Жалко. Сега ако и Алекса наистина не влезе другата седмица, както също предположихме някои, пускам тото. Но не вярвам, особено след като в промото май мернах краците на Касим.
Иначе епизода с две думи - страхотен Гого!

# 1 906
Гого може и да ни изненада на пъзелите. Касим е доста неадекватен - не го били похвалили за пъзела. За какво точно, направо пак си се издъни. Да си ходи.
Много предрешена битка, но явно искат да са сигурни, че жълтите печелят. Тия сините добре се борят обаче.

# 1 907
  • София
Този сезон подкрепям племето на "Безстрашните". Смятам, че утре ще спечели Елица, но гласувах за Георги, защото не исках да дам гласа си за нея. Smile Мисля, че и двамата ще се спасят още при първата битка, а отпаднал ще е някой от сините. Силно се надявам това да е така, защото Елица нито ще получи грошове (които явно дават само след елиминационен дуел), нито възможността Алекса да се присъедини към "Непобедимите", единствено ще се поизмори. Hug

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 02:08 от La Vikinga

# 1 908
Днес гледах доста шизофренично дуелите. Хем стисках палци за сините, хем исках да загубят, за да изгонят Касим или Велислава. Тази дама просто ми къса нервите с крясъците си! Направо си представям какво им е на хората там!

# 1 909
Нали говорихме какво може да го спъне Гого, сега като се замисля, евентуалното идване на сърбина там, мене нещо почна да ме притеснява.
Особено имайте предвид, че той досега играеше игри на превъзходството при резерви, така се имаше,а и покрай Елица също…

# 1 910
Да се направи списък на кандидат булките и да му го пратим да го разгледа 🤣🤣🤣 Нито гласа му ме дразни, нито нищо. То щото другите канари с басовите гласове могат да се мерят с него 🤣
Горкичкият, на визитката каза, че по половин година не виждал жена, сега цяла армия го е подгонила 🤣🤣🤣

# 1 911
Тази вечер сте много забавни! Цял харем за Гого от БГ Мамата JoyJoyJoy

# 1 912
  • Euskal Herria
Интересно, като се разбра, че снахата е саботирала пъзела, ще има ли някакви последствия? Наново да преразгледат номинациите?

# 1 913
  • София
La Vikinga, нямаше друг дуел 2:1, защото жълтите си събраха нужните точки и прекратиха битката. Не излизаха втори път и Мирела, Фейгин, Велислава.
Какво го питаха Гого, та имаше минутка за реклама?
Благодаря, не бях помислила за това, но тогава правилто кога точно да се състои тройната битка е доста неясно, само защото се е представил по-слабо, губещият отбор получава правото да изпрати двама играчи срещу един, а спечелилият отбор не дочака този момент.

Питаха Гого дали мисли, че е изненадал другите участници, нещо по линията, която подхвана Илиян в синхрона, че той знае на какво е способен, но другите отбори нямат идея. И Гого поясни, че всъщност не е показал и наполовина от потенциала си. Може и да не му се наложи в тази продукция, според мен с това, което показва, превъзхожда всички участници на арената.

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 23:45 от La Vikinga

# 1 914
  • София
Нали говорихме какво може да го спъне Гого, сега като се замисля, евентуалното идване на сърбина там, мене нещо почна да ме притеснява.
Особено имайте предвид, че той досега играеше игри на превъзходството при резерви, така се имаше,а и покрай Елица също…
1 на 1 нито един мъж не може да го бие от това, което видях до момента. На изометрия също не виждам да има ядове. Освен някоя жена, ако се правят кули от фигури или нещо подобно. Стигне ли до финал като миналогодишния, печели формата Simple Smile

# 1 915
Пу пу, пепел ти на езика! Само дано не подхръзнат един стойностен играч заради морето от сополи!
Уж не е интересен, но каквото каже Гого е на място и аз се забавлявам с него. Доже мисля, че заради монтажите с интриги по-малко го гледаме него, а бих искала да се поправи това. Повече ефирно време за него. Още от визитката си личи, че има чувство за хумор и е готин.

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 23:30 от karmilla

# 1 916
  • Буркина Фасо
Интересно, като се разбра, че снахата е саботирала пъзела, ще има ли някакви последствия? Наново да преразгледат номинациите?
защо да ги преразглеждат ? всеки на даден етап може да е саботирал, но не си го казва.
все пак това е част от играта.

# 1 917
Доста глупаво от нейна страна да го каже. Мислех я за по-дискретна!

# 1 918
Тази вечер сте много забавни! Цял харем за Гого от БГ Мамата JoyJoyJoy

Аз съм тийм Фифо,ама и Гого няма да го върна Smile(Това в кръга на шегата.Прекрасни и силни са и двете момчета )

А гледам в инстаграм Гого и Фифо са си голяма партия Stuck Out Tongue

# 1 919
  • London
Свършва в Русия при мелачката на Етери. Има много  други примери за фируристки над 20г
В Русия не се цени човека, факт....🥺

Сякаш на 23 ще си по-некадърен що ли? 👀 аз четох нещо за увеличаване на възрастова граница....и май вече ще е 18 ? Или не съм прочела правилно? След наблъсканата с допинг рускиня ?

Общи условия

Активация на акаунт