💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 98 829
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 1 920
Нали знаете Илиян как за малко не отпадна на тухличките малко преди финала. Мен лично много ме съмнява Гого да спечели, особено ако сините се разпаднат. По-скоро нещо в жълто ще е , те са като по калъп.

# 1 921
Интересно, като се разбра, че снахата е саботирала пъзела, ще има ли някакви последствия? Наново да преразгледат номинациите?
Саботажа е част от играта.
Друг е въпроса, че в този случай беше излишен.

# 1 922
  • софия
Ей, значи, как не ви беше срам един път да не споменете Гого тази вечер 😁 Кротко влизам в стадото булки, дет го чакаме. Поклон пред сините. Уникален дух има този отбор.  Не ги спря нищо, биха се до последно. Мани, Вики, Кас, Вели, Гого, Илиян,  Алекс, Цецо браво за куража! Браво, че не се скатахте въпреки, че утре ще сте на пангара. Сега схванах и защо толкова ги харесвам. Някак чисти и искрени са ми в сравнение с другите и въпреки скандалите вътре. За мен са мускетарите. Чуден епизод. Хванах мускулна треска от напъване на дивана. От зор ми гръмна и кабелната баш на последните двубои. Догледах на телефон. Като цяло доволна съм 😀

# 1 923
По- скоро ми се въртят мислите сърбинът да не почва да обработва Виктория и Цветан, че и другите срещу Гого- че е твърде силен, за да го държат, опасен и.т.н. Видяхме на какви подлости е способен; какво остава като има играч като Гого в племето си- някак си не вярвам да станат първи приятели, но ще видим, може пък и да има хубав мъжки тандем, какъвто  Чакалът направи с жълтите.
Не го очаквам с нетърпение този Алекса и това си е.

# 1 924
  • София
Икар, летейки към слънцето:

И дори не е нейният партньор, този, за когото се бори. Smiley

# 1 925
Има доста попадения от мъжкия каст тази година - Фифо, Валери, Гого, Чакалов, Георги и той е симпатяга.
От жените сякаш не мога да си намеря някоя хубавица - Илина дето отпадна, Мирослава донякъде, ама са ми доста изкуствени и двете. Май Мирела е най-хубава.

# 1 926
На мен пък съвета на червените ми хареса. Само някои обаче си казаха истината за номиниране. Веси, Мира и Елица. На Георги ми хареса гласуването чисто стратегически. Искам и двамата да се върнат, а при сините ми е все тая кой ще влезе.

Все се надявах жълтите да паднат, но уви с такива игри няма да стане. Лефтеров обаче все повече не ми харесва чисто като игра. Все е някак тарикатски ли...не знам. Има нещо неспортсменско някак вече няколко игри.

Гого е номер едно.

Посипвам си главата с пепел, все си мислех, че Мира не е саботирала. Не е хубаво това.

# 1 927
И аз имам поне две наум за Алекса. Доста е подмолен, а и като имаме предвид на кого е гадже..Simple Smile да не говорим, че май най-много му трябват парите като мързелуваш геймър, за какъвто сам се представи впрочем

# 1 928
Има доста попадения от мъжкия каст тази година - Фифо, Валери, Гого, Чакалов, Георги и той е симпатяга.
От жените сякаш не мога да си намеря някоя хубавица - Илина дето отпадна, Мирослава донякъде, ама са ми доста изкуствени и двете. Май Мирела е най-хубава.
И Михаела е хубавица, и Фейгин.

# 1 929
Епична битка днес. Беше много интересна. Въпреки че бях за жълтите не мога да си изкривя душата, че сините се бориха до последно.
Снахата е много близка с Елица, така че са се наговорили. Ама много глупаво е да си кажеш, че си предал племето.

# 1 930
Тя Мирела е хубава като за три Simple Smile
Михаела ми е красива, интересното е, че тя е доста по-хубава без грим, отколкото със (рядко срещано явление).

# 1 931
  • София
Естествено, че недолюбваме Джеферович. Вкарана е с връзки, злобна, интригантка, изключително антипатична. Играе пред цялото време роля. А фактът, че е “случайно” в най-силното физически и явно психически племе, само затваря впечатленията.

Просто тотална простотия състава на Супергероите. Изключително неравностоен състав на племената.
Нямам представа дали е вкарана с връзки или не. Не следя личния живот на никой от играчите. За мен жената си играе добре играта, а интригата е част от играта. Както се вижда злоба и интрига има и сред останалите играчи.
Не вярвам в конспирацията, че специално за Джаферович се реди жълтия отбор. Тук се гледа рейтинг, някаква драма - съответно избират различни типажи, като характер, физика, морал или липсата на такъв.
Това може да го заяви само човек, който гледа тази вечер за сефте... наистина ли "характер, физика, морал или липсата на такъв" е основното, което е водило екипа, за да състави отборите!? С удоволствие бих прочела, коя е логиката за състава на сините?

# 1 932
  • London
Гого и Фифо - епично! Гого е феноменален! Единствен!
Гого е като магьосник....разучих тези дни тази калистеника. Реално това е смесица от паркур и гимнастика. Изобщо не се изненадвам какво прави. Най-впечатляващия играч за мен при колумбийцитв беше именно състезател по Паркур. Катерят сте и мятат се....като магьосници тия хора. и в това време имаше яко сила защото нон стоп си на един лост. ..от интервю на Гого разбрах, че лоста в калистенията наричат Барбара. 😅 Това е  жената до него на този етап....🤸😸

# 1 933
Искрено се надявах сините да паднат за да влезе силен играч - визирам Алекса . А всички там са ми симпатични по особен начин Хем ми е мъчно за Касимчето, хем знам , че трябва да си ходи .
и да искам да влезе Алексата, защото ще стане шоу . Би било пълна тъпотия да вкарат онази скучна женица.

# 1 934
Въобще не ми харесва Михаела физически. А иначе ми е направо противна. Мирела обаче е хубавица, няма спор.
Бичмето Джафи колко е мощна обаче.

Общи условия

Активация на акаунт