💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 98 986
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 2 055
Гого не ви ли прилича малко на Джони Деп/млад/

# 2 056
Прилича,следур е!

# 2 057
  • Пловдив
на мен пък никоя жена не ми изпъква, еле па да е по-добра от силните мъже. та ще е доста изсмукано от пръстите, ако спечели жена.
фифо обаче взе да бледнее пред гого....Wink относно това което каза гого на съвета вчера - и на мен не ми хареса въобще. имам някакво усещане обаче, че са го накарали да говори такива неща, защото хич не ми мяза на хвалипръцко. но знае ли човек.
И аз си мисля, че са го накарали да "проговори". Той не е конфликтна личност и ако не са битките все едно не е там. Може би затова са му дали това текстче да изрицитира, защото го каза като дечицата от детската градинка. Нещо написано от друг, което трябва да научи наизуст.

# 2 058
Надявам се искрено, продукцията да не очерни Гого. Спомням си как бяха се събрали няколко коментатори, барабар с Джаферович и плюеха Юлиан, че бил първичен, женомразец, изкарваха го агресор, насилник, всякакъв.
Сравнението между характерите на тези двама участници е неуместно. В този форум беше започната птетиция (която дори на мен ми се стори прекалена) за уволняването на Юлиян от частното училище, в което работи. Първите три или четири седмици от първи сезон, преди Юлиян да се яви на първи самостоятелен дуел като капитан, той беше персона нон грата тук, във Facebook, навсякъде. След това дори Ваня започна да го защитава, въпреки че бе казал, че не иска дъщеря му да има учител като него. А след като имаше и епизод, в който сподели личната си история и връзката с майка си, имиджът му беше почти изцяло реабилитиран. За радост на Юлиян и на Веселин, зрителят има много кратка памет. Смятам, че повече няма да гледаме сцени, каквито видяхме в началото и в края на първи сезон, нито Гого, нито дори Филип, или който и да е друг от мъжете би си позволил да се държи по този начин по национална телевизия през 2022 г.
Не знам - кой как е възприемал Юлиан, но аз лично го одобрявах през цялото време. Моето мнение е такова, пък дали е уместно или - не, не е работа на друг пишещ. Уважавам мнението на участниците във форума и не си позволявам да ги квалифицирам. Но това вече е въпрос на лично разбиране и още нещо...

# 2 059
  • Другата България
Явно е трудно да избягаш от себе си, докато квалифицираш друг и мнението му, който пък харесва трети, приличащ по манталитет на теб самия в даден момент.

# 2 060
За щастие през този сезон човека с петициите и иконите не е част от темата Simple Smile

# 2 061
Айде да не прекаляваме вече.Да Гого е най -комплексен ,но чак непобедим ?Да всички го харесваме включително и аз ,но има и други не по-малко силни играчи който заслужават  да стигнат финал и да спечелят като Валери,Филип,Ралица,Михаела,Фейгин,Мани.

# 2 062
Явно е трудно да избягаш от себе си, докато квалифицираш друг и мнението му, който пък харесва трети, приличащ по манталитет на теб самия в даден момент.
Случвало ми се е да се "издънвам" в някои ситуации. За мое щастие, не познавам човек, който да не е "настъпвал мотиката". Каквото и да става, бих се радвала участниците да се раздават в битките и да се държат настрани от провокации, защото зрителят е доста чувствителен. Но пък, ако се случи, нека продукцията да не преекспонира, но си знаем стоката.
Ако Касим си тръгне довечера, аз ще остана с добро чувство.

# 2 063
  • Другата България
И те са хора.
Темата е за формата и участниците.
За тях.
В тоя, в предни сезони....разни хора, разни харесвания. Но като се достигне момента с коментари на мнението на инакомислещия, пада нивото на не само на темата.
За момента за мен то е съвсем нормално, но както сама казваш, да видим какво е приготвила продукцията.

# 2 064
Продукцията може да намаже ските на всеки, по свое осмотрение Simple Smile
Доказано многократно през трите изминали сезона.
Рано е да правим сметки за финалите Simple Smile Много рано.
Определено обаче този сезон е с най-доброто средно ниво на подготовка на играчите, което и го прави хубав и интересен за момента.

Дяволче, анкета за мис и мистър ИВ Сезон4 ? С по три гласа за жена и три гласа за мъж ?

# 2 065
  • София
Хаха, четеш ми мислите, точно това мислех да питам, но не общо за двата пола, за да не стане голям чаршаф.
Гледам макс да се простирам до 20 символа, понякога леко ги надвишавам, ама, то понякога има много интересни неща за питане

Лу,
яко видео си спретнала с Касимчо. 😁

Сони,
благодаря, страхотна графика, точно това исках, ще го пусна на 1 стр. с новата тема. Така може да пускаш резултатите седмица за седмица. Ще е перфектно. Или както ти е удобно на теб, все тая.
Гласувах, 82% събрах, което е рекорд и за мен този сезон!

# 2 066
  • София
Аз много харесвам Гого, но определено не смятам, че е непобедим. Първо Валери вече го победи в пряк двубой, с много, с малко, няма значение - победи го. Отделно, в общи битки Гого винаги минава супер през всички компоненти (разбира се на едни е по-добър, на други като плуването, не чак толкова, но то няма как да си най-добър във всеки елемент), но други участници са се справяли не по-зле, а някои даже и по-добре от него.
Като цяло той ми е един от фаворитите, но наистина не смятам, че е чак непобедим. Сега в някои игри няма кой да му се опре като цяло (онази с колелото например от предишните сезони), но едно, че понякога може да не ти е ден и да се провалиш и в "твоя" игра, второ че продукцията винаги може да те прецака с по-подходяща за опонента игра. Пример - играта на Виктория и Илина. Чисто силово Гого може и да падне от един Аспарух например, особено ако няма вариант да се вложи и мисъл, а се опира само до чиста физическа сила,а и тук за разлика от други предавания, тежестта не е съобразена никога с играчите, а е еднаква за всички.

За довечера да кажа, че все пак стискам палци или Елица да освободи място за любимия или по някакво чудо във вторник той да се издъни и хич да не стигне до племе. Шанс минимален, ама аз ще си се надявам до последно.

# 2 067
  • София
Така е, няма непобедими и всеки има ахилесова пета.
Идеята е силите на Арената да са изравнени, а не да се дават игри в които е очевидно, че един от двамата има огромно предимство.
Писах доста голям пост какво може да се направи и така никой от нас зрителите няма да недоволства.

# 2 068
Истинско удоволствие е да гледам Гого в действие. Но нямам надежди и илюзии, че ще спечели формата. Моите фаворити винаги губят, начело с Юли. Simple Smile Но отсега ми е жал за бъдещия победител заради хейта, който ще отнесе. Освен ако не е Фифо, който също е много добър. И той ще отнесе хейт, но не колкото Жени или Елица. Жени не ме дразни, не ми и харесва, но Елица е голямото ми разочарование. Беше ми фаворит от момента, в който разбрах, че ще участва, защото съм голям фен на спорта. Но след  тази латиноамериканска драма с любимия ѝ и след всичките тези сълзи, дето изрева, не е останала и капка симпатия у мен. За съжаление, ще я гледаме до финала, предполагам, но не ѝ пожелавам да победи, за нейно добро е. Simple Smile Или, ако се случи, да напусне социалните мрежи, защото няма да ѝ се отрази добре всенародната любов. Simple Smile
Не знам докъде ще стигне Гого, боя се, че на пъзел срещу Елица ще се издъни. Но покрай него и заради него гледам с интерес предаването.

# 2 069
  • София
Явно доста от нас са гледали снощния лайф, за тези които не са го препоръчвам и аз.
Беше най-якия лайф до момента. А и кой ли не се включи в него. 🙂
Митко и Чакалов бяха водещите така да се каже с гости: Касим, Георги и Валери (които ако не се лъжа са в Турция на почивка), Мани, Гого и Цецо.
И според мен всички кимаха и се смееха, но никой не разбра обяснението на Гого за центъра на тежестта. Абе този човек е на съвсем друго ниво като подготовка и не толкова физически, колкото в главата, а това е по-важното в случая.

За Валери се писа тук и как не говорел. Ами той и извън формата е такъв. Бъзикаха го, а и той сам си признава. Вглъбен е в себе си, по-затворен и много малко говори.
Включването на Гого от СА беше топ. Същия си е навсякъде. Все усмихнат и позитивен, като на някоя постоянна лека дрога, хаха. Като го гледам си го представям като някой тибетски монах, не знам защо. 😀

Ето и нагледно какво направи Гого и как се измъкна от хватката на Чакала

Общи условия

Активация на акаунт