💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 98 995
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 2 040
Този сезон лайфовете на играчите наистина носят много повече позитивизъм и според мен.

# 2 041
  • Euskal Herria
Неее, най-драматично ще бъде ако Тя отпадне и Той влезе на нейно място Sweat Smile
А дано, ама надали.
Ама не пречи да си помечтаем Simple Smile.

# 2 042
Според мен незаслужено Валери не се споменава като привлекателен мъж заедно с Гого ( Филип аз не го намирам за хубав,в смисъл красив е по общо приетите стандарти,има невероятно тяло, ама нещо в държанието и погледа му за мен го "загрозява" ).

Аз съм висока жена и ниските мъже не ме привличат сексуално,а съм убедена че мъжете в ИВ без Цецо и Илиян са макс 1.75 см,но няма как на черно да кажа бяло.

Та,отплеснах се - и Валери има един такъв лукав поглед,яко го тресе спортна злаба,ама не бих му простила,макар и нисичък 😂😂😂

# 2 043
  • London
На Генчо приятелката е голяма симпатяга
https://www.iwoman.bg/izvestna/show/vijte-prijatelkata-na-gencho … imki-1815944.html

Касим🙅🏊🦩

Валери е симпатяга, но един все се черви, притеснява сякаш също така.... Нямам идея дали не е защото се тревожи да не изложи майка си до някаква степен.

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 13:51 от La Catrala

# 2 044
Надявам се искрено, продукцията да не очерни Гого. Спомням си как бяха се събрали няколко коментатори, барабар с Джаферович и плюеха Юлиан, че бил първичен, женомразец, изкарваха го агресор, насилник, всякакъв. Виждахме, че момчето е читаво, много способно и го приехме за истинския победител в сезона. Джаферович бълваше змии и гущери срещу него. Хората усещат. Дори и да се издъни в нещо, ако си играе от сърце, без простотии, всичко ще е наред.
Илиян си е подла душичка, надявам се, че повече ще му дават игрите, защото добре се представя там, но са много неприятни заговорите му.
Мисля, че този сезон е с най-силните жени досега. А двете госпожи, които са ми еднакво на сърце - съпругите - червената и синята, ми се ще по-скоро да се завърнат в домовете и да се грижат за домочадието.
Мисля, че горещият камък в двойката Елица-Алекса, е Алекса. Той е комплексиран, използвач, способен на много за личен интерес, егоист. Елица не е особено умна, дори се съмнявам за някои неща, Алекса е надушил това и си проправя пътя в живота. При по-добра възможност, на секундата, Елица ще остане само със сополите и сълзите си.
Цецо и Виктория си ги харесвам, не са играчите на сезона, но пък умеят да се раздават. Фейгин ми харесва от жените, спортистът се събуди в нея, в началото беше много заспала. Сега е момичето, което умее да влиза в битки. Според мен, беше влязла без желание, но се заигра.

# 2 045
На графиката се вижда най-ниско и най-високо гласувалият за даден епизод, както и усреднената оценка от всички гласували за даденият епизод. Вижда се че при епизод 1 някой е дал максимум точки на всеки въпрос и в резултат се е получила оценка 100%.  На епизод 2 това се е случило отново, само че там някой е дал и най-ниската оценка давана от някого сред всички епизоди - 2%.  

Поздрави за доброто онагледяване. Страхотна работа си свършила.
Моята оценка за епизода от вчера е рекордна за мен в гласуването на анкетите през сезона - цели 54 пункта от 60 възможни.

Отделно за първи път пускам да гледам отново епизод за удоволствие, а не за да вадя гласове на съвет или да допълвам представянето на играчите в отделна игра за статистиката.

# 2 046
Надявам се искрено, продукцията да не очерни Гого. Спомням си как бяха се събрали няколко коментатори, барабар с Джаферович и плюеха Юлиан, че бил първичен, женомразец, изкарваха го агресор, насилник, всякакъв. Виждахме, че момчето е читаво, много способно и го приехме за истинския победител в сезона. Джаферович бълваше змии и гущери срещу него. Хората усещат. Дори и да се издъни в нещо, ако си играе от сърце, без простотии, всичко ще е наред.
Илиян си е подла душичка, надявам се, че повече ще му дават игрите, защото добре се представя там, но са много неприятни заговорите му.
Мисля, че този сезон е с най-силните жени досега. А двете госпожи, които са ми еднакво на сърце - съпругите - червената и синята, ми се ще по-скоро да се завърнат в домовете и да се грижат за домочадието.
Мисля, че горещият камък в двойката Елица-Алекса, е Алекса. Той е комплексиран, използвач, способен на много за личен интерес, егоист. Елица не е особено умна, дори се съмнявам за някои неща, Алекса е надушил това и си проправя пътя в живота. При по-добра възможност, на секундата, Елица ще остане само със сополите и сълзите си.
Цецо и Виктория си ги харесвам, не са играчите на сезона, но пък умеят да се раздават. Фейгин ми харесва от жените, спортистът се събуди в нея, в началото беше много заспала. Сега е момичето, което умее да влиза в битки. Според мен, беше влязла без желание, но се заигра.

На Сърбина като му видиш лукавата усмивка и на Елица влюбения поглед всичко ти светва. Описа го много точно.

# 2 047
  • Другата България
Скрит текст:
Нали? Друго си е да изградиш стратегия за мъжа си, от хиляди километри, която да се гради на това ЖЕНА да те “занесе“ до финала, обирайки всички негативи и имайки далеч по....как да кажа, цапната уста от тази на Юлиян, което се брои обаче за откровеност в нейния случай, жена, която минаваше за абсолютен “злодей“ на сезона и след него беше забелязана от самия Биг американски злодей Ръсел Хенц, и после години наред да се изтъкваш като “жена на мъжа си“, която му е спечелила титлата „последен оцелял“ и чека. Което си е вярно, си е вярно. Благодаря, че ме подсети за още една причина, поради която да не я харесвам. А, забравих. Същото поведение в момента, което тя демонстрира, но към определено мъжко присъствие в племето си, се нарича “стратегия“ и “не съм си оставила за това децата някъде си, за да ми казва някой нещо си“. Мъж. На нея. Биг уоман. Бляк.
Та какво казвахме за двойните стандарти?

# 2 048
На Генчо приятелката е голяма симпатяга
https://www.iwoman.bg/izvestna/show/vijte-prijatelkata-na-gencho … imki-1815944.html

Касим🙅🏊🦩

Валери е симпатяга, но един все се черви, притеснява сякаш също така.... Нямам идея дали не е защото се тревожи да не изложи майка си до някаква степен.

Такива връзки траят 1 сезон, или докато си още актуален

# 2 049
Една битка с изометрия и Джефорович е вън. Няма да може да издържи собствените си кг. Гого и на изометрия ще е много силен има много здрави ръце и крака. Битката с Валери, беше мал шанс. Късно хвана техниката и направи повече грешки от Валери.

Трябва да направят най-добрия отбор (5 Сезон)  в състав:

Юлиян Златев (сезон 1)
Гого (сезон 4)
Андрей (сезон 3)
Филип (сезон 4)

Ваня (сезон 2)
Роберта (сезон 1)
Катя (сезон 2)
Милена (сезон 3)

# 2 050
Противни са ми коментари,в които килограми,структура на тялото и сексуална ориентация се използват като обида. И най-вече от жени към жени. Отврат.
Гого е феноменален,не ми пука какъв е. Още когато спечелиха резиденцията ми направи страхотно впечатление като ги съветваше как да се хранят и да не се нахвърлят на тежки храни след толкова глад. Възпитан,сериозен и жестоко трениран,евала!
На другия полюс ми е Лефтеров,вече няколко пъти го засичам да играе мръсно,а след определението “шматка” към момичето,което уж обичал още,ми идеше да го плесна зад врата.
Велислава ми е супер дразнеща,ако снощи Жени беше играла мръсно като нея,днес щяхте да я закопаете.
Браво на Александра,и обратното за Виктория,която освен една “голяма уста” нищо друго не показва в играта.
Продължавам да подкрепям жълтите,въпреки,че все повече хора от сините са ми любимци.
Днес ще отпадне някой “син” за съжаление. Мисля,че Елица и Георги ще се спасят още на първото изпитание.
След снощи:
++ Гого
+Жени,Валери,Филип,Чакалов.Александра,Ралица,Илиян,Георги,Веси
=Мани,Мирела,Михаела,Мирослава,Гената,Цецо
-Виктория,Касим,Велислава, Елица,Мирослава,
Който съм пропуснала не ми е в сметките 🤣
Благодаря на всички,които разказват за лайфове в ИГ и други клюки.

# 2 051
Този сезон лайфовете на играчите наистина носят много повече позитивизъм и според мен.
На мен и предаването дотук ми е такова- позитивно. По тази причина, не ми харесва да сравняват Юлиян и Гого.

# 2 052
На мен лично ми е интересно сравняването, даже се усещам, че ми са интересни някои коментари на играчи от минали сезони. Гледах Милен, много тактичен, внимателен, но се усеща всичко, което иска да каже за сегашните участници. Хареса ми участието му в ИВ.
Ако Алекса влезе в синия отбор, мисля, че ще започнат едни драми. Исках Алекса да влезе в жълтия, а Гайтанов - в синия, ама - цъ. Само да не стане мега досадно.

# 2 053
На мен и предаването дотук ми е такова- позитивно. По тази причина, не ми харесва да сравняват Юлиян и Гого.
За мен си приличат по начина на мислене на арената. И двамата играят не само с физиката си, а и с много ум в битките.

Много ми е интересно, ако Касим падне във водата довечера първи ще има ли напревара кой да се пусне първи втори Simple Smile

# 2 054
  • София
Надявам се искрено, продукцията да не очерни Гого. Спомням си как бяха се събрали няколко коментатори, барабар с Джаферович и плюеха Юлиан, че бил първичен, женомразец, изкарваха го агресор, насилник, всякакъв.
Сравнението между характерите на тези двама участници е неуместно. В този форум беше започната птетиция (която дори на мен ми се стори прекалена) за уволняването на Юлиян от частното училище, в което работи. Първите три или четири седмици от първи сезон, преди Юлиян да се яви на първи самостоятелен дуел като капитан, той беше персона нон грата тук, във Facebook, навсякъде. След това дори Ваня започна да го защитава, въпреки че бе казал, че не иска дъщеря му да има учител като него. А след като имаше и епизод, в който сподели личната си история и връзката с майка си, имиджът му беше почти изцяло реабилитиран. За радост на Юлиян и на Веселин, зрителят има много кратка памет. Смятам, че повече няма да гледаме сцени, каквито видяхме в началото и в края на първи сезон, нито Гого, нито дори Филип, или който и да е друг от мъжете би си позволил да се държи по този начин по национална телевизия през 2022 г.

Общи условия

Активация на акаунт