💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 98 903
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 2 130
Е, защо го унижават така Касим? Не става, но що за въпроси?! Виктория пак добре отговори, не го обиди с отговорите си.

# 2 131
  • София
Мани е голяма лисичка. Сякаш нямаха договорка с Виктория, а току-що е преценила, че ще гласува за Велислава...Grinning

# 2 132
  • София
Само краката на Касим сме "отгатнали" в промото, илияновите са били на Велислава. 🥳 И Касим и Велислава са еднакво полезни на племето според мен, просто Касим не крещи.

# 2 133
Прогноза - в края на седмицата Касим или Велислава ще има 100 гроша Simple Smile
Отивам да пусна тото утре.
Освен ако Елица не тръгне да играе за грошовете днес.

# 2 134
Ще се радвам да видим Гого на пъзел, щом е казал че е добър Simple Smile

# 2 135
Да имам на Цецо “пъзлите”…

# 2 136
  • Варна
Надявам се Георги да не отпадне днес, не ми е фаворит, но предпочитам някой от останалите 3-ма да отпадне!

# 2 137
  • София
Ох, Касиме... Даваш всичко от себе си, но не е достатъчно...
На мястото на Цецо щях да номинирам Велислава, той Касим е ясен, поне да не се конфронтира, нали уж близки...

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 21:19 от лято!

# 2 138
Е, Касим, трябва да има малко по-реална оценка за себе си. Трябва да му е ясно, че бави всички, поне да не е толкоз изненадан.

# 2 139
Това се казва мижитурка. Крие се зад  полите на жените, че не е решил пъзел за 5 годишни 😳

# 2 140
  • Другата България
На мястото на Вели спокойно можеше да бъде Цветан.
Трудно ми е да преценя кой е по-БЕЗполезен от двамата.

# 2 141
  • Бургас
Аз искам да отпадне Елица, че ми писна от драмите й. В краен случай може и Касим, да олекне малко на племето да го тегли и да го носи на гръб.

# 2 142
Цецо има два-три вида игри, в които се справя супер, но като цяло е бавен, тромав, губи въздух страшно бързо. Велислава се справя прилично по трасетата, не наваксва, но и не бави.

# 2 143
Цветан има сила, която понякога помага на племето. Независимо, че няма издръжливост.
Велислава има само глас да вика на терен. Но в интерес на истината и не ги е бавила толкова много, колкото се е случвало на Цветан.

# 2 144
Днес дали изобщо ще видим жълтите? Grinning Вече се случи в 2 епизода (май) да не ги видим и за секунда.. може би само в промото за следващия епизод Grinning

Общи условия

Активация на акаунт