💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 98 795
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 2 145
  • София
Велислава не блести с нищо, вярно (освен с викане), но и не бави племето, справя се прилично и не е имала изпълнения в стил Мани 1.0 по терена. Предпочитам тя да се върне.

# 2 146
Ако Елица отпадне и Алекса влезе при червените ще е епично JoyJoyJoy

# 2 147
Успокоих се, че Велислава, а не Илиян е на номинация. Предпочитам тя да отпадне пред Касим, но фаворит за отпадане ми е боркинята, която е забравила български.

# 2 148
От двамата номинирани намирам, че Касим е в пъти по-непотребен на племето в момента. Надявам се да отпадне, не е за него тази игра.

# 2 149
С такова нетърпение чакам понеделник териториялната .И да влезе най-желания,най-чакания мъж в играта / ако влезе той де / Алекса И да се раздаде на макс ,че като поведе това синьо племе ,направо в Резиденцията Satisfied

# 2 150
Добър вечер, аз отново идвам с мантрата, че сърбинът като дойде при сините, ще почнат интригите. Мамин е свикнал да е на пиадестал от Елица и компания; не ми се ще отборът да се върти все около него. След като видях колко е долен, съм мех.

# 2 151
  • Стара Загора
Цветан е под крилото на главореза Виктория и никой не смее лоша дума да каже.

# 2 152
  • Другата България
Точно за бавенето имах предвид.
Цецо е бавен, муден, тромав. Само дето влачи варелите и веригите.
Но иначе бързина, плуване, ловкост, гъвкавост.....цъ.
Никакъв го няма.

# 2 153
И аз искам Елица да отпадне. Не е лош играч, но е завършен егоист. Готова е да затрие всеки от племето си, само и само да вкара Алекса. Предполагам, че продуцентите няма да й уйдисват на акъла, а за сеир ще вкарат Алекса в синьото племе. Не ми харесва това, че е влязла в колективна игра, а иска да я подчини на собствените си интереси. Тука бих направила паралел със Станка Златева, която беше във Вип Брадър. Държеше се по съвсем различен начин и беше любимка.

# 2 154
  • Варна
Хаха яка анкета! За мис ,, Огледалце, я кажи, че аз съм най-красива" (Зорито) 0 гласа!

# 2 155
С такова нетърпение чакам понеделник териториялната .И да влезе най-желания,най-чакания мъж в играта / ако влезе той де / Алекса И да се раздаде на макс ,че като поведе това синьо племе ,направо в Резиденцията Satisfied
Само, че резервата ще влезе чак след териториялната игра Simple Smile

# 2 156
🥳 И Касим и Велислава са еднакво полезни на племето според мен, просто Касим не крещи.
Да, Касим пее или по-скоро - вие😀
Логични номинации, Велислава се е “раздала” по свой собствен начин на всеки, Касим също се е раздал докрай и двамата се чувстват предадени, недооценени. Нулева самокритичност, дори при Касим/ за Велислава-ясно/, но Касим изобщо не признава своята посредственост и в пъзелите.

# 2 157
  • Sofia
Хаха яка анкета! За мис ,, Огледалце, я кажи, че аз съм най-красива" (Зорито) 0 гласа!
И Звезди й прави компания. Simple Smile

# 2 158
  • София
Ако Елица отпадне и Алекса влезе при червените ще е епично JoyJoyJoy
Може да го манифестираме. Smile

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 24 сеп 2022, 02:11 от La Vikinga

# 2 159
Касим има страшно грешна самооценка, направо ми е чудно как е расъл и как се оправя в живота.

Общи условия

Активация на акаунт