💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 98 837
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 2 160
  • София
Касим да не би да е очаквал ,че няма да го номинират, та даже търси сметка на другите?

# 2 161
Не знам защо Вели нарича непоносимото крякане "раздаване".

# 2 162
Добър вечер, аз отново идвам с мантрата, че сърбинът като дойде при сините, ще почнат интригите. Мамин е свикнал да е на пиадестал от Елица и компания; не ми се ще отборът да се върти все около него. След като видях колко е долен, съм мех.
Сърбинът от 8 резерви още не е в никое племе, страшен играч е, няма що. Така ще ги поведе, стой та гледай.

# 2 163
  • Sofia
Мисля, че ще си вземем довиждане с Касим. Да видим!

# 2 164
Добре де, сега Цецо му е виновен на Касим. Те поне с Виктория си гласуват за хората, които намират за дърпащи племето назад. Иначе можеха да си го кътат за коалиция.

# 2 165
Оффффф ... Касим се обяснява като ученичка ...
В момента търси сметка на Цветан за неговите избори и се опитва да му вмени вина за решението му.

# 2 166
Касим е ужасен емоционален манипулатор. Цецо как се държи да не му бие един шамар? Как му вменява вина самоооо, ужас.

# 2 167
  • Бургас
Касимчо е останал в пети клас от разборите, които прави. Въобще не бих се занимавала да го слушам, камоли да му отговарям. Цветан излезе добряк с тази си реакция.

Последна редакция: сб, 24 сеп 2022, 12:31 от Pagocт

# 2 168
  • София
Ох, Пухчо какъв е сладур с дънковите гащета! Grinning

# 2 169
От четиримата само Георги искам да се върне. Другите ако отпаднат и тримата даже по-добре.

# 2 170
Много сладък Цецко! Едни влажни очи, добри очи! Касим е прав за всичко, но наистина не му е мястото в играта. Но пък Цецо правилно гласува за Касим, защото Велислава има шанс срещу Касим.

# 2 171
  • Sofia
Касиме, спри се, излагаш се...

# 2 172
О, освен че не е самокритичен, Касим обича да вменява и вина…Цецо е от същия калибър като самооценка като Касим, но в ситуацията  е прав.

# 2 173
Опитах се да гледам за първи път епизод от самото начало, но изключих телевизора. Значи това момченце Касим толкова дразнещо говори и с такава нереална самооценка е, че се чудя как не са го бутнали в реката. Страшно неприятен.

# 2 174
Той точно затова е опасен Алекса. И според мен не е нищо особено, нашите момчета са повече от него. Гого, Фифо, Валери, Чакалов, Лефтеров. Но е подъл и хлъзгав. Ще им вземе душичката, както на нас в началото и после - фрааас. Лесно му беше с резервите, имаше чувство за превъзходство, сега Гого яко ще го потиска. Чакалов добре , че се пребори отрано да влезне, сигурно и него щеше да прецака.
Едит: Димо защо каза, че само двама се завръщат? Аа да, разбрах. Другите двама са елиминация после. Реших, че двама ще отпадат.

Общи условия

Активация на акаунт