💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 014
  • 2 666
  •   2
Отговори
# 2 175
  • София
Две противоположни стратегии, силните срещу слабите. Да видим в крайна сметка кое племе ще спечели.

# 2 176
  • Другата България
Я, Елица се е усетила за Зори тъпото? Ти да видиш! Браво.
Малко от Звезда

# 2 177
  • София
Тука бих направила паралел със Станка Златева, която беше във Вип Брадър. Държеше се по съвсем различен начин и беше любимка.
И на мен ми беше любимка и искрено се зарадвах на победата ѝ. Разочарованието ми беше голямо, когато след това научих за история, която е разказала и е била излъчена по 24-часовия канал, но Продукцията я е спестила на зрителите на NOVA. Ще я сложа в скрит текст, защото може да е чувствителна тема за някого от четящите.
Скрит текст:
Станка е разказала история на съквартирантите (по-късно попаднах на малък откъс от нея) затова, че едно от любимите ѝ занимания като тийнейджър било да пълни котки с пиратки и да гледа резултата.

# 2 178
  • София
Айде сега...нямаше грошове в предните седмици, ама специално за Елица сега ще дадат

# 2 179
  • София
И отново всички на едно ниво - ниски, високи... Rolling Eyes Сега Елица едва достига, после пък високите ще са в много по-неизгодна позиция...

# 2 180
Хареса ми колко зряло реагира Велислава на номининациите си. Поздравления и определно показа на другите поведение.
Би било доста иронично Елица да отпадне и Алекса да я замени, но тъй като не вярвам в подобен невероятен късмет, то бих предпочела Касим да си тръгне.
Честно казано тази година почти целия каст ми е симпатичен, от сините твърдо искам всички да останат, но няма как,  жълтите също са интересни и симпатяги, червените са ми най-далечни, ако Пух, Звезди, та и Зори дори напуснат вероятно няма и да разбера.

Дяволо, чакам да ни се реваншираш с класацията.
Във визитката Мирела много ми хареса, но в хода на играта, може би липсата на проява на характер ми повлия и вече не я виждам по същия начин.
Вече Мирослава е друго, всеки път като се мерне на екран си казвам Ех, колко е хубава.

# 2 181
  • Другата България
Залагам на дуел за отпадане Касим - Вели.

Айдееее, Мира отваря “Искрено и лично“.
Старт.

# 2 182
  • Варна
На тази Мирослава имам чувството, че са ѝ платили да говори с такъв ентусиазъм за Елица и Алекса 😃

# 2 183
На тази Мирослава имам чувството, че са ѝ платили да говори с такъв ентусиазъм за Елица и Алекса 😃
Играта е за Елица. Трябваше прътовете да са регулирани по височината на участниците. И Касим вероятно ще отвърне кожата.

# 2 184
Ще се въздържа от анкетата. Жените са толкова зле вътрешно, че няма как да ги харесам външно. Може би само Фейгин и Мани.
Елица и Жени са ми толкова отвратителни, че не мога да се абстрахирам. Много ми се иска близначките и Катя да са в играта този сезон. Или Панчев да каже на Елица "изглади ми ризата"... Ех, какви участници имаше някога.

# 2 185
Земеделката явно припознава своя Земеделец с басейна домашния в Алекса. 😄😄😄😄😄😄 И тя май не е на център. Аз ви казах, че нарочно го правеха с пъзела, за да саботира.

# 2 186
  • Другата България
Мирослава прави ли се на наивна, или наистина е такава?
Честно не мога да схвана.

# 2 187
Веси можело да я няма… ми ако беше победила и си беше заминал друг червен? Пак Веси виновна. Откъде е сигурна, че Веселина щеше да е на номинация, че и да си тръгне.

# 2 188
Искам ревлата да падне първа, но де тозкъсмет.

# 2 189
Веси пък с какво пречи на Мирослава?

Общи условия

Активация на акаунт