💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 98 758
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 2 415
  • SF
Джаферович си беше хубавица преди да напълнее. Не ми се рови за снимки в нета, но изглеждаше много приятно.
Сега малко се е поналяла, но фигурата й остава спортна. И това, което й се е случило с фациалиса... Но е хубава жена, като се понагласи.
Аз харесвам Мирослава.

От 2-3 дни, докато гледам предаването, пращам целувки на Гого. Уникален е! Направо се влюбвам в уменията му.
Не знаех, че в темата кипи любов. Не мога да се връщам да чета, но се радвам, че имам толкова много съпернички за сърцето на Гого!
Дано да ни зарадва и ощастливи всички!

# 2 416
Не ви ли се струва , че с подобна анкета сравняваме ябълки с круши. Красотата е в очите, на който гледа. Всички са прекрасни. Не можем да сравняваме момиченца със зрели жени, майки с девойки. Съвсем друга е темата за характерите им. Жени и Веси на младини сигурно са спирали движението по улиците. А и като не си се мил две седмици на реката може и мустаци да ти пораснат. От сърце им желая да са здрави и обичани от близките си. И да им благодаря, че имат куража да се запишат в такова състезание. Хубав ден и на пишещите тук- нали е ясно, че анкетата за най-красив мъж може да има само едно име- Гого!

# 2 417
С протегнати ръце вероятно е по-лесно. Справка - планк.

Планк не е с протегнати (напред) ръце:
https://static.framar.bg/filestore/pravilen-plank-tehnika.png

Дъска (някои я наричат планк с опънати ръце) и планк, кое е по-лесно? Разликата е в позицията на ръцете (сгънати и опънати).
Извинявам се, вече е разяснено.

# 2 418
Джаферович си беше хубавица преди да напълнее. Не ми се рови за снимки в нета, но изглеждаше много приятно.
Сега малко се е поналяла, но фигурата й остава спортна. И това, което й се е случило с фациалиса... Но е хубава жена, като се понагласи.
Аз харесвам Мирослава.

От 2-3 дни, докато гледам предаването, пращам целувки на Гого. Уникален е! Направо се влюбвам в уменията му.
Не знаех, че в темата кипи любов. Не мога да се връщам да чета, но се радвам, че имам толкова много съпернички за сърцето на Гого!
Дано да ни зарадва и ощастливи всички!
А дано ама надали 🤣🤣🤣

# 2 419
  • London
Има различни видове планк. С опънати ръце също е планк.
Да, аз съм в грешка.
Високия планк е с опънати ръце. Не съм правил и не го знаех това.

Обаче ми стана смешно, имам усещане, че потребителката Черна станция влиза само да апострофира. Това не е капоейра, това не е планк...лодката ще се движи с побутване. И после по 5 страници обяснения за глупости....и остави все грешно и ненужно желание да се на направи на по-информирана и в крайна сметка се оказва, че не е .....

# 2 420
За съжаление си мисля, че ако Алекса влезе при сините ще ги саботира заради Елица. Дано не съм права. Но пък ако сините се разпадат искам тези двамата пак да са в различни племена.

# 2 421
Не ви ли се струва , че с подобна анкета сравняваме ябълки с круши. Красотата е в очите, на който гледа. Всички са прекрасни. Не можем да сравняваме момиченца със зрели жени, майки с девойки. Съвсем друга е темата за характерите им. Жени и Веси на младини сигурно са спирали движението по улиците. А и като не си се мил две седмици на реката може и мустаци да ти пораснат. От сърце им желая да са здрави и обичани от близките си. И да им благодаря, че имат куража да се запишат в такова състезание. Хубав ден и на пишещите тук- нали е ясно, че анкетата за най-красив мъж може да има само едно име- Гого!
Какво значи "на младини", да не е на 70... Жени е на 32, тя още си е в младините Flushed
На мен иначе никога не ми е харесвала, има нещо грубо и тарикатско в излъчването ѝ дори на 18 (две стари снимки са в скрития текст, не спойлер)
Скрит текст:

# 2 422
  • София
Аз гласувах за Мирела, Мирослава и Мани. Фейгин ми е по-скоро с детски тип красота.

# 2 423
Какви дърти жени, та Жени е на 32, тя е млада. Че не изглежда добре е друг въпрос. Но тя и на младини не е била нищо особено, нахално и селско излъчване виждам.

# 2 424
  • Вестерос
Аз дадох глас за Мирела, Мирослава и Мани Simple Smile за мен те са най-хубави, после Михаела, все М-та 😀😁

# 2 425
  • SF
Красавец е Валери, но е малко нисичък. Иначе има мнооооого красиви очи. И някак добри и спокойни. Много ми е симпатичен, но да не излезе, че във всеки пост хваля някой мъж. Гого, та Гого е положението при мен! Оставам си вярна на Гого!

# 2 426
  • Вестерос
За мен от мъжете най са Гого и Валери, има нещо във Фифото, което не ме кефи

# 2 427
Сега малко се е поналяла, но фигурата й остава спортна. И това, което й се е случило с фациалиса...
Значи има някакъв здравословен проблем.Чудех се на мен така ли ми се струва, че някак няма симетрия лицето й и има някакъв проблем с едното око или с клепача му. Дано се оправи жената, още е доста млада, не знаех, че е само на 32 години с тези поотраснали деца
Абе фигурата й не само до поналяване и по-едри жени са виждала с хубави  и стегнати фигури.Случаят съвсем не  такъв.

# 2 428
  • София
Парализа на лицевия нерв при едно от ражданията.

От мъжете на мен ми харесват Гого, Филип и Лефтеров, донякъде и Валери. Като не вземам предвид ръста, че иначе няма да класирам никого. Grinning

# 2 429
Дано не прочете Гого, на когото предложих брак, но и Гайтанов е хубавец, жалко че излезе от играта. Но...при мен веднага изниква въпросът- който може би е типичен за всяка жена- за какво ще си говорим. С кого бих излязла на среща? И май пак е само Гого. Има чувство за хумор, а и ще ми е интересно за живота му в различни страни. А понеже казах за Джаферович- "на младини" и някои се обидиха. Ами възрастта си слага отпечатък. Не можем да избягаме от това. Но ето, тази саботиращата снаха се е позапазила, ама от скука е в състояние какви ли не глупости да сътвори. Не мога да разделя красота от характер, възпитание, поведение.

Общи условия

Активация на акаунт