💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 98 770
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 2 385
Хмммм... забелязах (може да ми се е привидяло) в анонса сякаш Фейгин на следващата игра носеше нещо като венец от цветя в косите си. Хммм... хмммм... Simple Smile Да видим дали ще има закичване преди играта от нейния доброжелател Ромео. Макар че малко ме съмнява, защото биха му се скарали неговите Монтеки.

А, не, момент, това май е Мани всъщност. Интересно хрумване с този венец, отива ѝ.

# 2 386
  • Другата България
Пак да се върна при Касим.
Ще спечели уважението ми, ако с акъла, който твърди, че има, и наблюденията върху останалите - а именно не толкова топлите отношения по оста Вики - Илиян, обработи тройката Мани - Сашка - Илиян, за коалиция, четворна. Поне на първо време. Гого е с Цецо и Вики, това е ясно. И остава новия, който и да е той. И който, ако е Алекса, влиза с грошове и силна заявка.
Абе, ще е интересно при сините. Да видим Хари Потър дали ще се усети.

# 2 387
Дяволчето да пусне една анкета, между кои двама участника ще бъде секса и къде? Дяволче, шегувам се! Стана ми неудобно за Фейгин, тя е деликатно момиче - на мегданя беше бит барабана за чувствата на Георги.

# 2 388
Тука бих направила паралел със Станка Златева, която беше във Вип Брадър. Държеше се по съвсем различен начин и беше любимка.
И на мен ми беше любимка и искрено се зарадвах на победата ѝ. Разочарованието ми беше голямо, когато след това научих за история, която е разказала и е била излъчена по 24-часовия канал, но Продукцията я е спестила на зрителите на NOVA. Ще я сложа в скрит текст, защото може да е чувствителна тема за някого от четящите.
Скрит текст:
Станка е разказала история на съквартирантите (по-късно попаднах на малък откъс от нея) затова, че едно от любимите ѝ занимания като тийнейджър било да пълни котки с пиратки и да гледа резултата.

За съжаление се разчу, да. Измет и боклук, няма друго лице за мен. Хората не се променят, само показват лицето си в зависимост от обстоятелствата.

# 2 389
  • Sofia
Извън темата, но лично за мен хора, които мразят животните не са хора. Знам, че е доста крайно изказването, но е факт.

# 2 390

Как да чуем хубавите думи в лицето на Касим след битка, която тя вече е спечелила, като още помним докато той се потеше на пъзел, тя как го плюеше (не знам дали и той чуваше, по-скоро не) : "Той май не е много силен на пъзели, ако се издъни ще вземе да си ходи". Не цитирам дословно, мозъкът ми не умее да запаметява фрази на развален български, изречени от българин.
Това беше казано преди Касим да се издъни, даже май беше в битка, която спечелиха, благодарение на пъзела.
Така каза да, но не беше лъжа. Червените коментираха представянето му на пъзела предвид заявката му за пъзелист. Не виждам плюене. Но пък може и аз да не съм права, де да знам

И все пак това не оправдава грозните епитети и то от жени. .

# 2 391
  • London
Мирелчето е красива булка и може да го е правила целенасочено към Валери за да накара бившия и да ревнува. Ако има някакви чувства, то той ще ревнува. В тик-ток мисля, че мернах клипче с Митко и Мирела, как се целуват, нз от кога е но не вярвам, тя да върти и двамата и те да са ок с това.
Има и такива открехнати двойки....в днешно време нищо не ме изненадва.

То голяма част от психопатите и социопатите започват точно така Crystal_Noir, първо е гаврата с животните, после следват и по-неприятните неща. Да се надяваме, че Станка е останала на котки, че знае ли се с тази полиция която имаме ....😅

# 2 392
Сега за пръв път прочетох за тия забавления. Естествено, че съм потресена. Коментирах на базата на това, което са ни показали от предаването и което съм гледала.

# 2 393
Ами сигурно ще ви шокирам, но не видях нещо чак пък толкова лошо в думите на Елица. Че и обиди като "говедо" отнесе. Това е една игра, защо пък да няма и психоатаки. И не виждам защо трябва да пуска победата. Защо никой не коментира хубавите и думи към Касим след битката. Радвам се че остана

Съжалявам, че Велислава напусна, а не Касим.

Наградите или за всички или за никой. Не беше честно да е само за Елица.

Чисто говедо си е, аз го казах. Нагла, невъзпитана, тотален егоист, никакво достойнство и спортсменски дух.
Отделно се е вкопчила в този льольо, даже български език е забравила....а той е една мазна лисица, която се прави на наивник ...яко неприятни хорица.

# 2 394
Аз лично нямам проблем с психологическата атака по време на играта от страна на Елица. Част от играта е това, не е първата и няма да е последната която използва този приом.

Последна редакция: сб, 24 сеп 2022, 00:09 от Bengun

# 2 395
  • София
Гошо беше бая паниран преди битката, срещу друг си беше пътник.

Касим извади късмет с една от малкото подходящи за него битки (ниската височина и малко тегло са плюс).

Велислава си ме дразнеше с викането, но наистина нямаше злоба у нея и се представяше по-добре от Касим.

С Гого и вероятно Алекса, сините имат шанс да го компенсират, и Фейгин на пъзелите.

Касим много си беше повярвал, че без да допринася на игрите, ще го тегли коалицията напред. Гладът на реката е по-силен.

# 2 396
Касим извади късмет с една от малкото подходящи за него битки (ниската височина и малко тегло са плюс).

Малкото тегло и малката мускулна маса наистина са плюс, но не и ръстът. По-висок човек накрая щеше да стои на лицева опора, а нисък е с протегнати ръце.

# 2 397
С протегнати ръце вероятно е по-лесно. Справка - планк.

# 2 398
С протегнати ръце вероятно е по-лесно. Справка - планк.

Планк не е с протегнати (напред) ръце:
https://static.framar.bg/filestore/pravilen-plank-tehnika.png

# 2 399
Ами сигурно ще ви шокирам, но не видях нещо чак пък толкова лошо в думите на Елица. Че и обиди като "говедо" отнесе. Това е една игра, защо пък да няма и психоатаки. И не виждам защо трябва да пуска победата. Защо никой не коментира хубавите и думи към Касим след битката. Радвам се че остана

Съжалявам, че Велислава напусна, а не Касим.

Наградите или за всички или за никой. Не беше честно да е само за Елица.

Чисто говедо си е, аз го казах. Нагла, невъзпитана, тотален егоист, никакво достойнство и спортсменски дух.
Отделно се е вкопчила в този льольо, даже български език е забравила....а той е една мазна лисица, която се прави на наивник ...яко неприятни хорица.
Предвид моя коментар, бихте ли ми разяснили, кое беше наглото и невъзпитаното? Може би трябваше да падне нарочно за да си проличи спортсменство. Тя си позволи психоатака. В това не виждам нищо лошо. Поздрави съперника след битката-това е спортменско. Лично аз не разбирам, как може да съдите за някой по представянето му в едно шоу и да го определяте, как и в кой се е вкопчил в живота. И често казано въобще не визирах конкретно някой потребител, просто думата "говедо" беше грозна и съм я запомнила.

Общи условия

Активация на акаунт