💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 98 831
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 2 370
Добре, че има Гого- Нинджа
че игрите са егаси кринджа.
Дано да е последен самурай
и да се спаси от нас  в Дубай.
Пълни глупости са, че Георги гледал Елица според мен по- особено, просто погледът му е по- игрив, той наиситна симпатизира на Фейгин.

# 2 371
  • Sofia
Направо! Но въпреки всичко, от гледна точка за племето Касим е този, който трябваше да си тръгне. Но не мога да не го поздравя, днес се справи изключително добре.

# 2 372
Не знам за Генчо, но зрителите определено щяхме да се гътнем, ако имаше шанс резерва да влезе при червените.
Георги явно се разбира с Елица и това е трън в очите на Пух и Генчо, затова и съзират конспирация там.
Иначе много двойки в този сезон, бе... направо предлагам да ги съберат всички в резиденцията и да стане Ергенът, пък като всички се сдвоят, да минат на Един за друг.

# 2 373
Ами сигурно ще ви шокирам, но не видях нещо чак пък толкова лошо в думите на Елица. Че и обиди като "говедо" отнесе. Това е една игра, защо пък да няма и психоатаки. И не виждам защо трябва да пуска победата. Защо никой не коментира хубавите и думи към Касим след битката. Радвам се че остана

Съжалявам, че Велислава напусна, а не Касим.

Наградите или за всички или за никой. Не беше честно да е само за Елица.

# 2 374
  • София
Днес нямаше нито един синхрон на Веси, въпреки че част от случващото се се развиваше на територията на "Непобедимите". Дори една нейна крилата фраза щеше да направи епизода по-интересен. Bowtie

# 2 375
  • London
За момента Гошо е най-най-облагодетелствания мъж във формата.
Ще е вечно нахранен, с пари, и със стимул -
Ето това е реален труден съперник, защото освен горното, е и силен като играч - физически.
Да видим ПухиЧ и ТракториЧ дали ще се усетят. Щото засега са съюзници, уж.
Ако Гошо ако е умен, може да ги врътне всички сега в това “интелигентно “племе - и мъже, и жени.

Опааа, “нещото“ между Валери и Мирела явно се е зародило още вътре в предаването, и то на ранен етап.
Вече съм замаяна ....нали само една двойка се е зародила?

А то....

Цветан- Вики

Фейгин - Гошо

Мирела - Валери ( за тях би било срамно честно казано ...) Ама момата ми изглежда глупава и лесна честно казано. Опаковка ...🤷

Забравяш Гого - бг мама
Вече си го представям как бяга, а отзад цяла сюрия булки....🤷😅

# 2 376
Ами сигурно ще ви шокирам, но не видях нещо чак пък толкова лошо в думите на Елица. Че и обиди като "говедо" отнесе. Това е една игра, защо пък да няма и психоатаки. И не виждам защо трябва да пуска победата. Защо никой не коментира хубавите и думи към Касим след битката. Радвам се че остана

Съжалявам, че Велислава напусна, а не Касим.

Наградите или за всички или за никой. Не беше честно да е само за Елица.
Как да чуем хубавите думи в лицето на Касим след битка, която тя вече е спечелила, като още помним докато той се потеше на пъзел, тя как го плюеше (не знам дали и той чуваше, по-скоро не) : "Той май не е много силен на пъзели, ако се издъни ще вземе да си ходи". Не цитирам дословно, мозъкът ми не умее да запаметява фрази на развален български, изречени от българин.
Това беше казано преди Касим да се издъни, даже май беше в битка, която спечелиха, благодарение на пъзела.

# 2 377
Мен лично Велислава много ме дразнеше с това непрекъснато викане и нахъсване, все едно са деца от детската градина. Харесваше ми това, че нямаше грам злоба в нея. Но, като цяло е доста безинтересна - в игрите не блести, държи средното ниво, няма шанс да завърже любовна интрига, нито каквато и да е друга интрига, не прави коалиции, отличаваше се само с викането, което беше дразнещо. Каквото и да говорим, Георги победи заслужено, защото е много по-добър играч от нея. За прашката имаше повече физическа сила. Ако трябваше Вели да победи Георги, доста трудно щяха да измислят игра за нея. Освен това предстои интригата Гошо да хапва сладко-сладко докато племето му гладува. В много по-привилегировано положение е от Елица с четката за зъби. Няма как да го разкарат преди да се възползва от привилегията. Отделно и историята с Фейгин - не се знае как ще се развие, но дават някаква заявка. Та, нашият герой не е за изгонване, за да освободи място за Великият любовник. Въобще, успешно забъркаха интрига, ще чакаме кой ще влезе от резервите. Предполагам, че ще е Алекса в синьото племе. Жълтите засега са скучни, ще видим с какво ще ни изненадат.

# 2 378
  • London
Направо! Но въпреки всичко, от гледна точка за племето Касим е този, който трябваше да си тръгне. Но не мога да не го поздравя, днес се справи изключително добре.
Заради това са тия битки, който се справи остава. Касим си извоюва това право. Дано вземе се стегне малко и в  отборните игри.👀

# 2 379
Също нещо, което и преди съм писала - ще ми се да дават малко повече от отношенията вътре в племето. Нямам предвид скандали, стратегии и обичайните дрязги, ами някакъв нормален разговор между хора, които живеят заедно. Знам, че не е Биг Брадър, но би било забавно, ако имаше някакъв специален седмичен епизод или нещо такова. Първата година коментарното студио помните ли го- на мен ми допадаше, а Джаферович и Георги Милков бяха добър тандем.
Да ви кажа пуснах си миналата седмица Надкаста за първи път и то, защото видях Морунов, че гостува, а то пък се оказа доста приятно, макар че на този епизод точно чистих, мих чинии, подремнах и като се събудих Неделчо още говореше Smile Smile Обаче наистина си заслужава - гостуват им участници от други сезони и се получават много интересни дискусии. Научаваме и неща от кухнята, не някакво оплюване по продукцията, ами между тях си закачки. Нещо забавно, което чух и мога да си го представя ясно е, че Поли в миналия сезон е била тази, която оспорвала разни ситуации на арената и вдигала ръка, за да се изкаже или доизясни дадено правило.
А, пък Георги все като го видя и си мисля ето го на Неделчо незаконният син.

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 23:30 от валия

# 2 380
  • Другата България
Гого - Бг мама не е/са двойка.
Това е една неопределена геометрична фигура, вид многоъгълник с неограничен брой ъгли, образувани от по-скоро лъча, или страни /личи си колко съм присъствала в часовете по геометрия/, тръгващи от основата и вероятно завършващи пак там. Joy
Аз не припадам по Гого чак толкова, но го харесвам много като присъствие на терена и като цяло във формата - свеж полъх на фона на останалия тестостерон, мускули, татуировки, релеф, его и всичко останало. Поне от показаното до момента. От мъжете той и Филип са ми фаворитите, но това май съм го писала.

# 2 381
  • София
Жълтите засега са скучни, ще видим с какво ще ни изненадат.

Как с какво - закачливи погледи и потупвания по дупето!

# 2 382
Това съм го пропуснала

# 2 383
Мирелчето е красива булка и може да го е правила целенасочено към Валери за да накара бившия и да ревнува. Ако има някакви чувства, то той ще ревнува. В тик-ток мисля, че мернах клипче с Митко и Мирела, как се целуват, нз от кога е но не вярвам, тя да върти и двамата и те да са ок с това.

# 2 384
  • Sofia
Ха ха, правилно! 👍 Валерката нещо не му пука много, че се задява с Мирелка пред очите на Левтеров.
П.С. И на мен ми е  лесна някак.

Общи условия

Активация на акаунт