💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 98 940
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 2 340
  • Sofia
Не беше ли Михаела до Валери,не Мирела?

# 2 341
Ама е голям симпатяга Георги! И е хванал спатиите на предаването - комплимент за Рали, за Димо, пък грошове, коалиции

# 2 342
Диалозите ми напомнят на Съдби на кръстопът, където участват непрофесионалисти. Изкуствени реплики.

# 2 343
  • London
За момента Гошо е най-най-облагодетелствания мъж във формата.
Ще е вечно нахранен, с пари, и със стимул -
Ето това е реален труден съперник, защото освен горното, е и силен като играч - физически.
Да видим ПухиЧ и ТракториЧ дали ще се усетят. Щото засега са съюзници, уж.
Ако Гошо ако е умен, може да ги врътне всички сега в това “интелигентно “племе - и мъже, и жени.

Опааа, “нещото“ между Валери и Мирела явно се е зародило още вътре в предаването, и то на ранен етап.
Вече съм замаяна ....нали само една двойка се е зародила?

А то....

Цветан- Вики

Фейгин - Гошо

Мирела - Валери ( за тях би било срамно честно казано ...) Ама момата ми изглежда глупава и лесна честно казано. Опаковка ...🤷

# 2 344
Не бяха ли Мирела и Лефтеров бившите? Много ми станаха двойките и взех да ги бъркам вече Joy
Мисля, че Виктория не е подходяща за ролята в битката за територия. Ама и Генчо и той

# 2 345
То за Цецо и Вики не е много сигурно дали има искри и по-точно дали са и от двете страни. Цецо гледа всички с влажен поглед Grinning

# 2 346
Дали пък тези четка и паста за зъби няма да влезнат в употреба и на Алекса.. евентуално ако отиде и на реката на някакъв етап. Подобно на Катя и сестра ѝ. Grinning

# 2 347
Бъдете сигурни, че ако някои са правили секс сто про ще научим. Тези циркаджии от продукцията няма начин да не го излъчат, най-малкото ще имаме автентично аудио!

# 2 348
  • Sofia
Вече не ми е интересно, кой ще победи в ИВ4. Искам да знам секса мираж ли е в този сезон! Simple Smile
Може и да не, да не забравяме, че гледаме море от любов! 😂🤣

# 2 349
  • София
Гошката фул с храна и жълтици, уреди се с мома, а Алекса при сините. Имаше слухове за жик-так по време на Игрите. Става все по-интересно Grinning

# 2 350
  • London
То за Цецо и Вики не е много сигурно дали има искри и по-точно дали са и от двете страни. Цецо гледа всички с влажен поглед Grinning
Е имаше доста кадри, които загатваха нещо + постове на продукцията закачливи във фейсбук. Определено има някакво привличане, вече дали те са двойката е друг въпрос.

# 2 351
  • Другата България
Двойката Валери - Мирела е реална и в момента поне от снимките им в ИГ. Така изглежда, винаги са заедно.
Мирела, не Михаела, която пък преди влизането си във формата е била бивша на Лефтеров, Димитър Лефтеров, другар на Валери, уж. В предаването другар, не преди влизането.

Двойките Вики - Цветан и Фейгин - Гошо винаги са били хипотетични и спрягани тук от нас, тоест, от вас, аз никога не съм писала нито за тези, нито за онези, защото винаги съм била убедена, че всичко са спекулации на продукцията - така искат да изглежда, и зрителите “кълват“. Аз на техните куки не се ловя отдавна.
Цветан харесва Виктория - и на мен така ми се струва, но тя не проявява към него никакъв интерес като към мъж, различен от приятел. За Гошо и Фейгин не знам какво е станало, до момента Гошо е лапнал куката, май и Сашка не  е безразлична. Дали ще излезе нещо от този цилиндър - .

# 2 352
Жалко, че Велислава си замина от игрите, а Касим остана. За мен сините с Велислава и без Касим са по-силни, отколкото в момента. Но е факт - Касим се пребори за мястото си в играта на арената.
Дано факта, че заменят жена за мъж им помогне.

След вчерашния разкошен епизод днешния го намирам достоен максимално за оценка среден.

# 2 353
За Мирела и Валери е ясно, че са заедно в момента, но за Георги и Сашка няма нищо…
Мирела е готина мадама и доста по-опитна от Сашка. Онова е младо и невинно. Останали са си на усмивките.

Гайтанов ще има да стиска устни...

# 2 354
Аз нещо не разбрах кой се предполага, че печели следващата териториална битка? Как точно се разбира от промото?

Само на мен ли ми се струва, че загатнаха любовни искри м/у Георги и Елица??

Общи условия

Активация на акаунт