💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 98 956
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 2 325
  • Варна
Много любовчийски сезон, явно това е акцента!

# 2 326
Мирела и Валериии... Aaa Heart Eyes

# 2 327
  • София
Оле, как се радваааам!
Не, заради друго, а защото от малката ревла пак ще има ред сълзи, ред сополи, понеже Алекса няма да е в червеното племееееее

# 2 328
  • Другата България
За момента Гошо е най-най-облагодетелствания мъж във формата.
Ще е вечно нахранен, с пари, и със стимул -
Ето това е реален труден съперник, защото освен горното, е и силен като играч - физически.
Да видим ПухиЧ и ТракториЧ дали ще се усетят. Щото засега са съюзници, уж.
А Гошо ако е умен, може да ги врътне всички сега в това “интелигентно “племе - и мъже, и жени.
Като пионки да ги мести, трябва му само Веси и ще е пей сърце.

Опааа, “нещото“ между Валери и Мирела явно се е зародило още вътре в предаването, и то на ранен етап.

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 22:40 от Merri_An

# 2 329
И сега какво? Следват Игрите на Любовта и приключихме с битките? Бляк!

# 2 330
  • София
Е много любов се очертава, много нещо... Море!!

# 2 331
Не знам кой ще отиде в Резиденцията, но искам жълтите на реката. Стига с тоя комфорт за госпожата.

# 2 332
  • София
Не симпатизирам на нито един от двамата, но резултатът ме удовлетворява, особено частта, в която Елица осъзнава, че Алекса няма да влезе в нейното племе. А и крясъците на Велислава няма да ми липсват.

Ето... любовен четириъгълник начерта Аспарух. Жалко, че намесват Александра в това.

Виктория в ролята на Емануела по време на първи сезон на "Къртицата": На ляво! Другото ляво! Trollface

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 22:57 от La Vikinga

# 2 333
Нещо не разбрах как на Велислава плочките се чупеха и не падаха, а на Георги сами си се свличаха.

Сила + уцелване в центъра. И на него му се случи да отчупи крайче. Но се усети да опъва докрай и да държи прашката леко накриво, така се стреля по-устойчиво.

# 2 334
  • Варна
Вече не ми е интересно, кой ще победи в ИВ4. Искам да знам секса мираж ли е в този сезон! Simple Smile

# 2 335
Ето, това ни липсва досега - двойка във формата, ама сладка двойка, не като Алекса и Елица (между другото да са живи и здрави и много да се обичат, че доста негативизъм ще отнесат.
Аз мислех, че когато Витомир Саръиванов каза, че ще има бивша, настояща и двойка, която се е зародила в предаването, има предвид Цветан и Виктория. Smile
--
В промото ни разкриха резултата от битката, за кой ли път.
[/quote

Двойката, която е имал предвид Витомир, май е съвсем друга!

# 2 336
Двойка ли ще печели формата?

# 2 337
Аз не се радвам на Мирела и Валери, ако ще се заражда нещо. Кофти ми е за Митко и достойнството му, ще кажете свободни са и имате право, просто става пред очите му с мъж, който все пак му се пише някакъв другар, било то от скоро и в игрите само. Много мъже на мястото на Валери биха се отдръпнали между другото.

# 2 338
Засега всичко върви по плана на продукцията. Айде да влиза Алекса при сините, да свършва  драмата с резервите и да започва играта.

Още драми ще има... Алекса от резиденцията ще носи скришом на Елица филии с лютеница, да не гладува пандичката му. След това тя някое яйчице ще скрие и с неистов рев ще му го занесе на реката.

# 2 339
За Мирела и Валери е ясно, че са заедно в момента, но за Георги и Сашка няма нищо…

Общи условия

Активация на акаунт