💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 98 958
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 2 310
Засега всичко върви по плана на продукцията. Айде да влиза Алекса при сините, да свършва  драмата с резервите и да започва играта.

# 2 311
  • Euskal Herria
Велислава явно ще отпадне с мисията да действа в името на любовта. Продукцията ще трябва да дава храна на Георги, ама ако наистина ги подготвят за реката, ще е предпоставка за интриги - един сит, 7 гладни.
Аха. И една с измити зъби Joy сеир трябва да се гледа явно. И любовни драми. Това с предаването на Фейгин от Велислава кой я харесва беше абсурдно и детско. Останах без думи...
То това малко като снахата - саботира, щото искала Веска да си ходи. Та и Велислава така-  преди да си тръгне, хаир да направи Simple Smile.
Ще е голямо шоу, като пратят червените на реката.

# 2 312
Сините, ако спечелят в понеделник ще е малко съмнително как всяка резерва се появява в Резиденцията първо.

# 2 313
Въпреки, че Велислава ме дразни, искаше ми се Касим да излезе, а не тя!

# 2 314
Каква музика пуснаха за победата на Георги Joy Алекса поне влиза при сините. Освен ако не го бие съотборничката / забравих името/

# 2 315
Браво на Велислава, въпреки, че падна. Мисля, че тя заслужаваше да остане повече от Касим. Хареса ми как се раздаде. Не съм убедена, че Касим щеше да стигне до балоните в играта.
О, комарите са ги изяли на реката.

# 2 316
  • London
И аз. Ни подмишници съм видяла, ни мустаци.
Обаче не мога да спра да мисля за казаното за Станка Златева. Това сигурно ли е, или е от някоя жълта медия?
Съжалявам, че го споделих, осъзнавам, че е много шокиращо, както казах не съм хванала този момент по съществуващия тогава 24-часов канал. Не е от жълтата преса, защото нищо няма по върпоса в Интернет, историята беше покрита, моите бегли спомени са от едно клипче, което обхваща моменти, след като е разказала това. Вероятно в темите на bg-mamma за този сезон също е коментирано.
А имаше ли реакции от съквартирантите? И се чудя с какъв акъл го е споделила....👀

# 2 317
  • Euskal Herria
Май Георги се оказва с най-много жълтици сега. Плюс храната. Да не го гласят него до финала?

# 2 318
  • Стара Загора
Ох, много сладко Heart Eyes

# 2 319
Алекса къде го забравяте… 🙃

# 2 320
  • София
Велислава нали е фитнес инструктор, не е съвсем неподготвена.

# 2 321
Браво на Велислава, аз лично ще я запомня с хубави неща. Бореше се, надъхваше съотборниците си, нямаше злоба в нея, не плюеше по другите. Странна или не - по-добра компания е от много от 'нормалните' вътре. Успех ѝ пожелавам на жената във всичко!

# 2 322
Май Георги се оказва с най-много жълтици сега. Плюс храната. Да не го гласят него до финала?
По- скоро го готвят на някой да го бие и да наследи тези грошове.

# 2 323
  • София
Нещо не разбрах как на Велислава плочките се чупеха и не падаха, а на Георги сами си се свличаха.

# 2 324
На добър час на Велислава!

Общи условия

Активация на акаунт