💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 4 (18.09 - 25.09)

• 99 035
  • 2 666
  •   1
Отговори
# 2 295
  • София
Какво разкриха? Аз съм глупавичка...

# 2 296
Споко, ако зрителите възприемат като Зори, никой нищо не е разбрал. 😄😄😄
Допълвам за светулчица: очевидно е кой печели по това, което се каза, това иска да каже La Vikinga.
Допълвам пак: Леле, колко повторени думи употребих. Да, зрител съм и определено зрителите са като Зори. 😀

# 2 297
Велислава явно ще отпадне с мисията да действа в името на любовта. Продукцията ще трябва да дава храна на Георги, ама ако наистина ги подготвят за реката, ще е предпоставка за интриги - един сит, 7 гладни.

# 2 298
Мхм, плуване.
Играта е напълно по мярка за Георги.
Очаквам победа за Георги с огромна разлика.

Много странна и неочаквана издънка с прашката... Аз съм по-добра от него (имаме си прашка и стреляме по камъни и други като ходим да гребем).

# 2 299
  • София
Според мен Велисалва предаде на Георги думите на Александра преди да се сбогува с него и с предаването. Каза, че ако си тръгне иска поне това да свърши. Това е моя интерпретация, базирана на отговора на Георги.

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 22:59 от La Vikinga

# 2 300
Играта е подбрана да отпадне Велислава. Просто тази гума трябва да е тежест с % от теглото на играча, за да е справедлива играта.

# 2 301
  • Sofia
Браво на Касим, изненада ме приятно. А егоизмът на Елица пак си пролича. Ок, индивидуален спортист е, но това не оправдава липсата на елементарна емпатия. Странно същество, имам чувството, че чака да се вкопчи в нещо/някой и тежко му!

# 2 302
Е да, много ясно, че за Елица ще има награда... Досега нямаше за другите

# 2 303
Алекса нали е мега силен и сините ще отидат на резиденцията, а червените на реката. Елица ще може да намила как ако го бяха взели щеше да е различно.

# 2 304
Искам да Ви споделя един коментар във фейсбук, на който се смях от сърце:
Розовите балони на Георги приличат на ц*ци. 😂😂😂😂😂😂

# 2 305
Играта е отвсякъде за Георги, де да знаят продуцентите, че не може да уцели нищо с прашката. Или са му дали крива прашка или ексцентрични камъчета Simple Smile

Е, поправи се. Играта си беше 100% за него, но това е избор на продуцентите, не е нещо нечестно от него.

# 2 306
Велислава явно ще отпадне с мисията да действа в името на любовта. Продукцията ще трябва да дава храна на Георги, ама ако наистина ги подготвят за реката, ще е предпоставка за интриги - един сит, 7 гладни.
Аха. И една с измити зъби Joy сеир трябва да се гледа явно. И любовни драми. Това с предаването на Фейгин от Велислава кой я харесва беше абсурдно и детско. Останах без думи...

# 2 307
  • Sofia
Фейгин е хлътнала - говори вече ние двамата дано сме в един отбор с Георги...

# 2 308
  • Варна
Сините понеделник са на резиденцията, за да се подготвят подобаващо за посрещане на Алекса, а Велислава сега пада в името на любовта. Големи любови, драги зрители...

# 2 309
Искам да Ви споделя един коментар във фейсбук, на който се смях от сърце:
Розовите балони на Георги приличат на ц*ци. 😂😂😂😂😂😂
Е това ако не е нагласено, за да спечели Георги здраве му кажи 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт