Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 26

• 27 482
  • 742
  •   1
Отговори
Ако се чудите дали да си закупите сушилня с пералня в един уред или два уреда отделно - това е темата, с анкета за сушилнята, какво е по-добре да изберем - самостоятелен уред или комбинирана с пералня: Сушилня - комбиниран уред или самостоятелен?

За комбиниран уред пералня със сушилня има отделна тема: Избор на комбинирана пералня със сушилня.

Ако желаете да следите темата, но няма какво да кажете в момента - натиснете . Не пълнете първите 10-13 стр. с мнения от сорта на "запис", "и аз цоп тук", "хоп", "троп" и подобни празни мнения.

# 1
  • Sofia
Здравейте, въпроса ми е има ли някаква индикация, знак, термин, който указва, че една сушилня е със самопочистващ се филтър?

# 2
  • Велики Преслав
Не се отваря долу.

# 3
Здравейте! С мъжа ми сме решили да сменим пералнята тъй като чакаме попълнение. Първоначално мислех да вземем комбо заради ограниченото място, но след дълго мерене и смятане стигнахме до решението да закупим два отделни уреда, като пари горе долу е същото. За комбо се бяхме насочили към AEG, но сега се чудим на какво да се спрем за два отделни уреда. Моля за съвет, AEG за сушилня и пералня добър вариант ли или да гледаме друга марка, днес ни предложиха Haier, но не съм запозната с марката.

# 4
  • до най-прекрасния мъж
Аз съм доволна много от АЕГ. Сушилнята ми е на 6 г почти, пералнята на 7 месеца. Ако сега избирам, пак такива бих взела.

# 5
Понеже сложих около сушилнята"шкаф за пералня" ,който стои много плътно и няма никаква циркулация на въздуха зад сушилнята и ми се струва,че загрява прекомерно корпуса на сушилнята.Дали някой е има такива наблюдения?

# 6
Здравейте! Някой има ли сушилня Miele Sofftronic T 9266 C?
Интересува ме ръководство на български или малко обяснение по програмите. Моята е на немски.
Коя от програмите суши на по-ниски градуси? Сложих анцуг на автоматична и той се смали.

# 7
Здравейте! Някой има ли сушилня Miele Sofftronic T 9266 C?
Интересува ме ръководство на български или малко обяснение по програмите. Моята е на немски.
Коя от програмите суши на по-ниски градуси? Сложих анцуг на автоматична и той се смали.

Не е никак сложно да се използва гугъл:
https://www.xn--80adah2aybmok5f.bg/miele/t-9466-c/%D1%80%D1%8A%D … D0%B5%D0%BB%D1%8F

Това е много стара нагревателна сушилня и трябва да взимате с нея. Анцугът може да е от всякаква материя. Суши се /използват се програми според материите.
Също така можете да използвате гугъл преводач, за да си преведете обозначенията на борда.

# 8
  • Карлово
Здравейте, колебая се при избор на сушилня. В магазина ни препоръчаха тази

https://zora.bg/product/nt-m11-91wk

Дали някой я има и дали е доволен. Търся нещо до към 1000-1200 лв, да не е произведено в Китай или Турция и понеже пералнята ми е 8 кг бих предпочела сушилнята да е 9.
Предложиха ми и Бош https://zora.bg/product/wth85205by  но за момента сякаш Хот пойнта има повече предимства и самия консултант в магазина каза, че купуваме марката и не отстъпва по нищо на Бош-а, а напротив-превъзхожда го. Не робувам на марки, понеже само Бош чувам навсякъде...

# 9
За сушилни виж темата назад и специално постовете и препоръките на Петя и Вилемина. Аз съм с АЕГ и съм изключително доволна.

# 10
Сушилнята няма нужда да е с по-голям капацитет от пералнята. Така или иначе не можеш да изсушиш цялото пране наведнъж. Дрехите се разделят според видове и материи. Разгледайте програмите на двете сушилни, вижте каква е дължината на времето, видовете дрехи и преценете коя би ви свършила повече работа. Служителите в магазина не ги слушайте много, те имат сметка да ви пробутат нещо, което не се търси особено, а и ако са на процент пък съвсем. Вижте поне тази тема назад и ще се ориентирате.

# 11
  • София
Как така не мога да си изсуша прането наведнъж? Аз разделянето го правя за прането, каквото е прано заедно се суши заедно, съвсем успешно.

# 12
И аз бих казала, че напротив - дори и пералнята да е пълна, добре е сушилнята да не е, за да не се намачква прекалено прането.

# 13
Как така не мога да си изсуша прането наведнъж? Аз разделянето го правя за прането, каквото е прано заедно се суши заедно, съвсем успешно.

При  теб-да, а при мен-не. Пера много неща заедно, но дебелия, памучен суитчер няма да сложа да суша с памучните тениски, с които е пран заедно, защото тениските ще станат на нищо докато той изсъхне.

# 14
Зависи кой как пере, аз например при прането не ги деля особено. Отделно пера единствено кърпи и чаршафи. Но и у нас не се носят разни там ризи и специфични материи.

Общи условия

Активация на акаунт