Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 26

• 31 983
  • 742
  •   2
Отговори
# 735
Кое да дърпам и къде да го търся този болт. От задната страна на сушилняа нищо не виждам да има.

# 736
Скрит текст:
Транспортните болтове трябва да се освободят автоматично в началото при първото пускане на машината, обаче може да се случи някой от тях да запъне - тогава се чува силен скърцащ и тракащ шум, съответно се налага да се освободи ръчно. Ако не чуваш необичайни шумове, значи всичко е наред.

Как се освобождават ръчно тези болтове, при нас дори и след вече 7-8 пускания продължава да се чува някакъв тракащ звук. Иначе всичко си е наред с програмите и сушенето.
Сушилнята няма транспортни болтове.
Машината трака заради копчета, ципове, а и по принцип тя си е шумна машина.
Има. Сами се освобождават при първо пускане.
Дръпнете я и вижте дали са паднали. Просто го махнете, ако е там.
При Кубратова беше заял един и не беше паднал.
[/quote]
Влезнах да се саморедактирам, защото реших да проверя. Някои сушилни имали транспортни болтове.

# 737
Петя вече е отговорила - имат транспортни болтове и се виждат на гърба. Единият беше се освободил докрай, а другият - частично. Просто го врътнахме с ръка до крайно положение, става лесно.
Ама докато се сетя какво трака, зор видях, четох, съветвах се...
Иначе от самото сушене съм изключително доволна - не помня сега модела си, писала съм преди. Нямам нито смалени, нито прекалено намачкани дрехи. Дори в комбито нямам, а то е с малък барабан, така че от самостоятелната и не очаквах да имам.

# 738
Кое да дърпам и къде да го търся този болт. От задната страна на сушилняа нищо не виждам да има.
Кой модел е тази сушилня?
В книжката не са ли показани къде са?

# 739
В книжката нищо не е написано за тях. Vox е сушилнята.

# 740
  • Велики Преслав
Vox-a няма транспортни болтове. Производство е на Вестел.
При АЕГ транспортните болтове не падат, само си отместват положението. Отзад се виждат положенията. Има от двете страни по един със символи на заключен и отключен катинар. Понякога, както беше станало при Кубратова, застават в междинно положение. Тогава като обръща посоките, ту ги затяга наново, като обърне пак ги отвива.

# 741
В книжката нищо не е написано за тях. Vox е сушилнята.
Не ми е позната.

# 742

Общи условия

Активация на акаунт