Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 26

• 31 970
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
В случая не ти е виновна “скъпата марка”, а недоизмислената система за самопочистване.
Там ти е грешката — купила си неправилната технология.

# 31
Просто 4-та серия е куца. Моята без самопочистване пак толкова време сушеше.Махнах я.

# 32
В случая не ти е виновна “скъпата марка”, а недоизмислената система за самопочистване.
Тогава беше най-модерната. В магазина доста ми я похвалиха, че не трябва да чистя два филтъра, а един и това е бъдещето на сушилните. Това ми наклони везните тогава да дам повече пари и да се спра на нея. Също барабан тип пчелна пита и още много хвалебствия. По-скъпа от нея беше само миеле тогава. Абе много съм разочарована, защото всеки път като я пусна и я чакам около 4-5 часа да суши. Та те по-бързо съхнат ако ги простра. Не ми е помощник, а ме бави. Препоръчайте някоя да суши бързо?

# 33
Тогава беше най-модерната. В магазина доста ми я похвалиха, че не трябва да чистя два филтъра, а един и това е бъдещето на сушилните. Това ми наклони везните тогава да дам повече пари и да се спра на нея. Също барабан тип пчелна пита и още много хвалебствия. По-скъпа от нея беше само миеле тогава. Абе много съм разочарована, защото всеки път като я пусна и я чакам около 4-5 часа да суши. Та те по-бързо съхнат ако ги простра. Не ми е помощник, а ме бави. Препоръчайте някоя да суши бързо?
Амиии, аз съм си фен на Миле и мога да препоръчам Миле.
Ако ще се престрашите да инвестирате в Миле — следете моделът да е с EcoSpeed. Моята е такава и суша около 5 кг памучно пране средно за 1:15 ч.
Филтърната система на Миле е отлична, да не кажа, че е най-добрата. Ядове по викане на майстори и почистване от тях няма да имате.

ПП ако не се лъжа, “пчелна пита” си е запазена марка на Миле.

# 34
И аз съм от доволните Simple Smile Моята не е EcoSpeed и пак ги суши за толкова.

# 35
Просто са те прецакали в магазина. Дори и преди 6 години 4 серия на Бош не беше най- модерната. Това е най- ниския клас на Бош. Повече не купувай сушилня със самопочистване ( много е вероятно като идеш в магазина да ти предложат Хайер. Не им се връзвай). За сушилня заложи на Миле с EcoSpeed в името на модела или на AEG.

# 36
Здравейте! Имам проблем с моята сушилня, и докато чакам да я вземат от сервиза, искам да се посъветвам с вас.
По време на работа светва индикатора за пълен контейнер за вода, а той всъщност е почти празен. На какво може да се дължи това и лесно поправимо ли е?

# 37
Здравейте! Имам проблем с моята сушилня, и докато чакам да я вземат от сервиза, искам да се посъветвам с вас.
По време на работа светва индикатора за пълен контейнер за вода, а той всъщност е почти празен. На какво може да се дължи това и лесно поправимо ли е?
Сигурно е Бош ? Запушена е, ще я изчистят.

# 38

Не, АЕГ е.

# 39
Може ли дами препоръчате сушилня, която да не се връзва към канализацията до към 1000 лева?

Последна редакция: пн, 29 юли 2024, 19:17 от sway911029

# 40
Мисля,че по 1000 лв модел на Шарп се препоръчваше,но не помня кой.Сега май никоя не се връзва към канализация освен ако нарочно не искаш.

# 41
Връзването към канализацията е само възможност. Всички имат контейнери.

# 42

Не, АЕГ е.
Какъв модел е вашата и на колко години е ?

# 43

Не, АЕГ е.
Какъв модел е вашата и на колко години е ?

7ма серия, може би 6-7 годишна да е

# 44

Общи условия

Активация на акаунт