Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 28

• 2 549
  • 54
  •   1
Отговори
Ако се чудите дали да си закупите сушилня с пералня в един уред или два уреда отделно - това е темата, с анкета за сушилнята, какво е по-добре да изберем - самостоятелен уред или комбинирана с пералня: Сушилня - комбиниран уред или самостоятелен?

За комбиниран уред пералня със сушилня има отделна тема: Избор на комбинирана пералня със сушилня.

Ако желаете да следите темата, но няма какво да кажете в момента - натиснете . Не пълнете първите 10-13 стр. с мнения от сорта на "запис", "и аз цоп тук", "хоп", "троп" и подобни празни мнения.

# 1
Моята сушилня е на финлукс. Много съм доволна дрехите не се мачкат и са свежи. Даже пускам сатенени калъфки вътре и нищо им няма съхнат супер бързо, но излизат като изгладени.

# 2
Е то сатена не се мачка по принцип Simple Smile Аз с 4 различни сушилни съм си сушила сатенени нощници и никога не е имало проблем.Даже и на програма памук Simple Smile
Аз днес за пръв път извъртях едно Шуши /от Шарп / -хахаха доволна съм сякаш-всичко без поражения,без намачкване-както и с предната.Не шуми повече-върти барабана в едната посока и по някое време прави 3-4 врътки в другата.Ще сравня с Електролукса дали и тя е така.Филтрите на вратата са като на Бошове-те .Като ползвам още малко ще кажа.Иначе влезе на мм.Забавното е,че размерите ги дават без люка,а с него стана 57.Добре,че нея взехме,че друга посмъртно нямаше да се намести. Иначе стои прибрана.Вътре барабана ми се вижда по-малък от на предната,което ми е малко странно,че и двете са за 8 кг.

# 3
  • Ловеч
Здравейте! Какво значи функцията Eco Dry на Miele? Да не е нещо като самопочистващия се кондензатор при Bosch? Този модел как ви се струва? https://m.miele.bg/domestic/tumble-dryers-1575.htm?mat=12729680& … 40WP_EcoSpeed&9kg

# 4
Здравейте! Какво означава този символ на сушилня Siemens? Изсуши одеялото, което бях пуснала, накрая оставаха 0мин., обаче се появи този символ и продължаваше да върти и да спира.

# 5
Означава да почистиш филтрите.
Също така да си изтеглиш едно ръководство за този или друг модел Сиеменс и да си разучиш символите.

# 6
  • Ловеч
Пълен Ви е филтърът за мъх.

# 7
Благодаря Ви за отговорите! За първи път се появява този символ, всички филтри чистя след всяко ползване на машината. Сега като се появи първо тояа направих да изчистя, въпреки че нямаше много мъх по тях. Още веднъж благодаря за бързитв отговори.

# 8
Здравейте! Какво значи функцията Eco Dry на Miele? Да не е нещо като самопочистващия се кондензатор при Bosch? Този модел как ви се струва? https://m.miele.bg/domestic/tumble-dryers-1575.htm?mat=12729680& … 40WP_EcoSpeed&9kg
Ако отворите дадения линк и последвате “Предимства”, ще видите какво означава ЕкоДрай. Не е самопочистване. За момента Миле нямат самопочистващ се кондензатор, което на мен ми говори, че технологията не е достатъчно развита, че да я предлагат в уредите си.

Даденият модел сушилня, като машина, е хубава. Остава вие да прецените доколко дадените програми отговарят на нуждите на вашите материи.

# 9
Здравейте, отдавна не съм влизала в тази тема, но сега ми се налага.
Искам да благодаря на всички, които помогнаха с избора ми на сушилня преди 1-2 години.

Много добре си работеше до днес, когато за пръв път на едно сушене сама изключи на 2 пъти и си стоеше с мигащо копче Старт. Засега програмата все още работи, дано не изключва повече.
Все едно някой беше натиснал Пауза. А, никой не го е правил. Нищо не даваше на дисплея. Никаква индикация за проблем, само спиране на програмата и мигащото Старт.

Търсих в книжката, не попаднах на подобно нещо. От какво може да се е случило това?
Моята е Електролукс Perfect Care 700/1-8 kg.
Ако трябва, ще търся и друг номер.

Благодаря ви! ♥️

# 10
Да не би да е имало някакъв спад в напрежението?

# 11
Да не би да е имало някакъв спад в напрежението?
Ако е имало такова, не съм усетила. Преди малко пак спря и се наложи да натисна Старт, за да продължи. Много ми е странно.

# 12
Имало внезапна промяна в напрежението.
Ако не си я включила през тази защита, то горещо ти я препоръчвам, ако искаш да си запазиш уреда: https://sono.bg/kombinirana-gramozashtita-s-avtomatichen-izklyuchvatel-wp230-w

Много пъти съм я препоръчвала, не е реклама, а е уред, който върши работа. Наскоро потребителка даде отзив в някоя от темите за домакинска техника, но не помня коя. Жената каза, че не е очаквала да  има толкова чести пикове в напрежението .

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 14:18 от petiaivanov

# 13
Това мога ли да го сложа на СМ, хладилник, пералня и сушилня?
За аспиратор и МВ става ли и необходимо ли е?
Плотът и фурната вече са включени с клеми и май няма как.
За телевизорите?

# 14
За фурна не става. За всичко друго, което си изброила, става. В къщи сме така.

Общи условия

Активация на акаунт