Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 28

• 2 643
  • 54
  •   1
Отговори
# 30
Ами пусни я за време. Например 15 мин.

# 31
Стана. Много благодаря!

# 32
Здравейте! Ако някой има такава сушилня на Електролукс, дали може да ми каже на коя програма суши детски дрехи с картинки? И като цяло дрехите с апликации?

# 33
Имам страшно много тениски с щампи - всичко суша на "памук", но сушилнята ми е Бош ако това има значение. Повредени нямам за сега.

# 34
  • Габрово
Да попитам,сушилнята свива ли дрехите или,не?

# 35
Ти шегуваш ли се с нас?

# 36
Защо да се шегува? Има мнения назад в темите за свити дрехи.
Естествено, споделилият ги беше нападнат агресивно че той не бил направил нещо както хората, но аз съм чела дискусията и имам мнение.
Питащата да си направи труда да се поразрови назад и да попрочете какво що е писано в темите.

# 37
Ако си припомним Карлсон, не на всеки въпрос може да се отговори еднозначно с ДА или НЕ Simple Smile

Свиването зависи от два фактора - сушилнята и материята на дрехите.
Ако сушилнята е с термопомпа и се използва подходяща програма, нещата опират само до материя. Някои неща се свиват - некачествен памук или вълна. Но на последните им пише да не се сушат, нали?
За седем години моята е свила две блузки, явно от кофти материя. Всичко друго си е ОК.

# 38
  • Габрово
Ти шегуваш ли се с нас?
Не.сериозна съм.

# 39
Привет, вещи хора! Изгоря ми крушката на сушилнята. AEG  LAVATHERM. Дали може някой да каже от къде да купя нова? Според упътването смяната е лесна, но ако има особености ще съм благодарна да ги знам.

# 40
Привет, вещи хора! Изгоря ми крушката на сушилнята. AEG  LAVATHERM. Дали може някой да каже от къде да купя нова? Според упътването смяната е лесна, но ако има особености ще съм благодарна да ги знам.
В Делта_елис продават, в Апогей също.
https://www.delta-elis.com/
https://apogee99.com/

Обикновена крушка ли е или светодиод?

# 41
Благодаря, petiaivanov!

# 42
Здравейте, в по ранните теми имаше добри отзиви за сушилня на gorenje DA82il .. и т.н. Gorenje имат ли добри машини и ако не какво бихте препоръчали като надеждност и енергийна ефективност?! Сегашния ми изключително стар Електролукс ми създава проблеми с това че се набива много мъх в кондензатора, предполагам новите модели са с по добри решения

# 43
Идвам с въпрос:
Мога ли да поставя сушилня Miele върху пералня Samsung? Ще бъдат в шкаф колона. Ще ми трябва ли свързващ кит или да предвидя плоскост при изработката на шкафа /ще издържи ли?/

# 44
Идвам с въпрос:
Мога ли да поставя сушилня Miele върху пералня Samsung? Ще бъдат в шкаф колона. Ще ми трябва ли свързващ кит или да предвидя плоскост при изработката на шкафа /ще издържи ли?/
Можеш, ако сушилнята стъпва стабилно върху равната част от капака на пералнята. Мериш разстоянието между крачетата на сушилнята.
Щом сега ще правиш шкаф, по-добре направи така, защото ако се наложи да вадиш пералята, няма да сваляш и сушилнята. Обърни внимание, че пералнята е стъпила на земята. Ако вашият шкаф има цокъл, го направете на щипки, за да не пречи, ако перлнята трябва да се извади.  :

Общи условия

Активация на акаунт