Спойлери от реалити предавания - тема 3

• 79 059
  • 908
  •   1
Отговори
# 825
Накрая да я, дадат на мене тая "голяма" награда,за обезщетение ,че вече 4 сезона търпя индивиди,като : Мани,Паулина,Евгения, Звезделина ,Веселина,Неделчо,Елизабет ,Мирела
А Анна-Мария, която търкаше цял сезон резервната скамейка и пляскаше отстрани на арената забрави ли я?
Тя поне им пееше, до колкото и позволяваше гд.Панчев. Joy

# 826
О, Ана Мария беше култов образ! Ще се помни винаги тази жена! Joy Пък даже и сеир не правеше като Мани.

# 827
Веско я научи да глади.

# 828
Капитанска битка на 14 август е повече от абсурдна, защото преди финала няма отбори, съответно няма капитани. Сигурно ли е, че е пишело "Капитанска битка" на арената, а не например "Елиминация"?
Абсолютно съм сигурна, видях го с очите си, пишеше си КАПИТАНИ, играеха двамата в жълто и червено (тогава идея нямах кои са). Хърляха металните пръти върху стойките. Докараха ги с едно бусче, екипа от линейката си пиеше кафето на барчето в съседния залив, нямаше никой друг от участниците. Затова се изненадах, когато написаха, че финалът е бил тогава или ден/два след това, но приемам, че може да са преигравали нещо.

# 829
Капитанска битка на 14 август е повече от абсурдна, защото преди финала няма отбори, съответно няма капитани. Сигурно ли е, че е пишело "Капитанска битка" на арената, а не например "Елиминация"?
Абсолютно съм сигурна, видях го с очите си, пишеше си КАПИТАНИ, играеха двамата в жълто и червено (тогава идея нямах кои са). Хърляха металните пръти върху стойките. Докараха ги с едно бусче, екипа от линейката си пиеше кафето на барчето в съседния залив, нямаше никой друг от участниците. Затова се изненадах, когато написаха, че финалът е бил тогава или ден/два след това, но приемам, че може да са преигравали нещо.

Мен винаги ми е било интересно как е достъпът до плажа? Например горе от полянката можеш ли да наблюдаваш или от скалите? Каня се догодина да отида, докато се снима и да гледам нещо, та и малко нелегално. Подробности биха били интересни не само на мен, предполагам.

# 830
Ясно. Пак стъкмистика. Wink

# 831
  • Sofia
Нищо чудно,те го обичат това с преиграването.

nikolova,можеш,да.

# 832
  • София
И на мен ми е чудно как ще спрат когото и да било да иде да гледа игрите. Че и да поснима нелегално.
Изненадана съм, че няма повече спойлери от очевидци.

# 833
Това е много по-интересно от предаването! Капитански битки, които се преиграват след самата игра!
Обаче Алекса се държи много добре с Гого в лайфа. Даже се изказва с изключителен респект. Ако Алекса е победител, няма как да са в такива отношения. Човещинка. Гого е играчът на сезона, вижда се, че е обичан от публиката, възможни са много негативни коментари по адрес на Алекса, заради Гого. Това малко или много ще доведе до напрежение между тях. Или и двамата са с нечовешка психика, или не печелят и двамата играта. Гого се владее, но това са контакти извън формата, чак пък да е такъв мазохист. Не мисля, че Алекса печели, Елица също, гледайки как се държи. Лефтеров, Валери, също не са. То си се усеща. Филип не се вижда при тях, може би не иска да участва в тези неща, защото е ядосан.
Мисля, че Евгения печели формата, вече съм доста сигурна. Дано да има още лайфове.
Рожденият ден беше като посещение при кралицата. Натам вървят нещата.

# 834
Снимките са на Попския плаж и на поляната над него. Предната вечер отидохме към 20 часа и снимките тъкмо бяха приключили, имаше само хора от техническата част и един дядо уж пазач, но никой не ни спря. Разгледахме съоръженията, децата се катереха по тях, изглеждат съвсем различно от телевизора Simple Smile . На следващия ден, вече имаше няколко човека, които не позволяваха да се приближават хора, но ако отиваш до съседния залив с малък плаж и заведение, минаваш. Чува се добре, но за да гледаш трябва по-отдалеч. Надявам се, че съм била полезна.

# 835
Погледът на Добата, докато Анна-Мария пее-безценен. Trollface

Скрит текст:

Много интересно! Кое е наложило преиграване на битката? Thinking

# 836
  • Буркина Фасо
Накрая да я, дадат на мене тая "голяма" награда,за обезщетение ,че вече 4 сезона търпя индивиди,като : Мани,Паулина,Евгения, Звезделина ,Веселина,Неделчо,Елизабет ,Мирела
А Анна-Мария, която търкаше цял сезон резервната скамейка и пляскаше отстрани на арената забрави ли я?
миглата и плашилото (от този сезон) са фаворити за години напред. Smiley

# 837
Преиграването може да е било по-скоро презаснемане - например някакви кадри да не са се получили добре и да се е наложило да ги заснемат отново. Едва ли е нещо, което да повлияе развоя на събитията, щом е било на такъв късен етап.

# 838
Или пък да скрият някой гаф, който са видели, че са допуснали, и каквито гафове неведнъж сме ги хващали да допускат (например отвързаната топка на териториална битка от първи сезон или промяната на правилата в движение на териториална битка от този сезон). Но сме ги хващали основно на битки, на които участват всички, а това е трудно за преиграване. Битки между двама са преигравани и преди.

Или просто операторът е слънчасал и не е включил камерата. 🤪🙃🙃

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 20:17 от Bilyana14.

# 839
Искам all stars сезон с Мани, Анка арията, Звезделина,Касим ,Цецо в едно племе-"Непобедимите"

Общи условия

Активация на акаунт