ДЕСЕТИ клас 2022/2023 - 2

• 66 082
  • 831
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Ние сме със седящи места по трибуните.
Важното е да се видим да пием по бира преди това 😁

# 586
  • софия
Пенсионерки 😜
Единствено за Депеш мога да стоя front of stage.

# 587
  • София
😆
Аз по навик от първия концерт с тия седящи места, нали бях бременна съвсем в края на 6ти месец.

# 588
  • софия
😆
Аз по навик от първия концерт с тия седящи места, нали бях бременна съвсем в края на 6ти месец.
Тогава ме приеха в болница. Не разбрах защо. Уж тонове някакви. Продължавам да подозирам, че майка ми се е обаждала на моята докторка. Иначе и аз имах седящо място. После бях втори ред на оградата под Мартин 🤟
Ето, нещата се подреждат по най-хубав начин, както трябва. Ще се разберем, devotees, и бирата с вас ще е част от най-хубавото ми преживяване 🖤

Последна редакция: нд, 14 май 2023, 21:47 от zvаnchе

# 589
  • София
Да, момичета, най-вярното и най-важното нещо за нас и нашите деца е - да имат избор! Във всичко, не само място за живеене. Ние си отгледахме детето в България и това ни е достатъчно. Може би един ден ще се върнем в някоя топла страна. Но нашата вътрешна нагласа е такава, ние не страдаме от носталгия по нищо, но на 18-20 год, на младини😂, също живяхме зад граница. Доста години изчакахме нещо в България да се промени към по-добро, еми не става, за съжаление.
Както всяко нещо и всеки избор си имат предимства и недостатъци, няма нищо идеално, важното е плюсовете да са повече от минусите.

# 590
  • у дома...
Е то защото чакаме, чакаме и накрая хванем нанякъде...

# 591
  • София
Пенсионерки 😜
Единствено за Депеш мога да стоя front of stage.
Аз ще съм с малката devotee,  a тя не е още толкова devotee, че да изкара концерта на крака, та затова сме седящи Simple Smile По-скоро ще бъдем подскачащи.
Аз пък бих искала да си уредя и моя, и на децата живота тук. Тук има места, които чувствам толкова свои, че ако някой ми каже, че няма да мога да си взема шапката да отида там след няколко часа, бих изпаднала в сериозна депресия. Да, харесвам доста места навън, но най-вече като природни дадености, като забележителности. В същото време, ако децата решат нещо за навън, не бих ги спирала поради изброените от @Gadamer причини свързани с постоянно чувство за несигурност в средата, която ни заобикаля. Някак си за тях искам да не е така, а за себе си съм се примирила и съм я приела.

# 592
  • Стара Загора
Добръ ден, аз съм родена да живея на о.Мавриций...топлината е моето място.
Разбира се, влюбена съм в Италия също, но Мавриций е в сърцето ми много години.
За НВО, сякаш въобще не предстои....моят набор го дава разпуснато, въобще не знам какво учат, има глава....да мисли. Аз достатъчно се раздадох до 7-мия му клас. Не ми се мисли за след две години...един в 12клас и един в 7-ми ще имам. От сега резервирам спа почивки тогава и съм си запазила часове за психолог....също така купих акции в един винпром, така де...да не харча много пари за алкохол Simple Smile))))
Приятен ден от мен.

# 593
  • София
Първите 20 години мечтаех да живея в Щатите, следващите 10 в Западна Европа. Но мъжът ми твърдо държеше да си остане тук, направи фирма и някак нямаше как той тук, аз другаде и в крайна сметка си останахме. Сега си ми е добре. Да, много неща не са наред, но едва ли са идеални и другаде. Малко по малко хората узряват за промяна - покрай пътуванията, разширяване на мирогледа. За съжаление все още са малцинство узряващите, но то това май винаги си е било така.
Но неистово ми се пътува - навсякъде, включително в България. Много ми се обикаля из Родопите. На толкова места не съм ходила Innocent . Белоградчишките скали, Рилския манастир. Обожавам и нашето си море - Синеморец например, Черноморец като градче. От няколко месеца съм на вълна неистово да ми се четат книги, да ми се гледа кино и театър и да ми се пътува. И да не ми се работи твърде Yum . Само не мога да измисля как точно да се случи Simple Smile .

Последна редакция: пн, 15 май 2023, 10:26 от zazu1

# 594
  • Стара Загора
......И да не ми се работи твърде Yum . Само не мога да измисля как точно да се случи Simple Smile .
Ако намериш начин, свиркай, че съм сигурна, много сме на опашката за такава информация хаххахах
До това време съм резервирала няколко почивки, поне две излизания в чужбина с децата....предни години. Тази година и майка ми и свекърва ми са със сериозни здравословни проблеми и не мога да мръдна. Още се ослушвам. С ММ решихме, в крайна сметка той ще отиде с децата поне на почивка на море за малко и това ще е.
Здраве да е.

# 595
  • София
Ами то ако свирна, ще ми напълните пазарната ниша, дето още не съм я намерила Sweat Smile .

# 596
  • Стара Загора
Ами то ако свирна, ще ми напълните пазарната ниша, дето още не съм я намерила Sweat Smile .
Не бъди стисната Simple Smile)))))))))

# 597
Айде групово да ходим на белоградчишките скали Simple Smileне съм водила децата още

# 598
  • София
Преди години имахме незабравим престой в Стакевци до Белоградчик и забележителности. Страхотни гозби ни приготвиха домакините, наистина хубави спомени ни останаха....
За да не е спам, училище го бута девойката, вече я оставих сама да си движи отговорностите там. Записа профили БЕЛ и Философия.

# 599
  • Пловдив
Айде групово да ходим на белоградчишките скали Simple Smileне съм водила децата още
Аз ги водих точно по Великден. Без набора , той не поиска. Ама той е бил,него го водихме също на такава възраст. Simple Smile. Само Видин не бях посетила от този регион, сега бяхме и там, направо съм очарована. Страхотен град. С ръка на сърце , преди да стъпя в Русе и Видин, бях с много пренебрежително отношение към тези градове. Каква грешка! И Русе е прекрасен град, и Видин ! Вече никога не си и помислям да подценявам което и да е място. Апропо, за смях, наскоро един познат беше в Торонто . И слага снимки , не можах да се сдържа, ама защото и преди по пътувания на други близки там съм виждала снимки, и му.викам ,боже, това е най-грозния град, който съм виждала. Наистина. И го мисля сериозно. Та, ме апострофираха баш с Видин като пример на място, където не били ходили, но смятали за грозен град. Та, за мен Видин е наистина по-красив от Торонто.
Обикаляме България от години ,от преди да тръгнем по чужбината ,за това и си ми харесва много. Не мога да се прехласна по Елзаските къщи,да речем, а да мразя нашите.
Преди да отида по селата около.Видин, мислех,че са заспали забутани села. Нищо подобно. Красиви къщи, аристократични , с живот. Жалко , че не си ценим Родината. Но, иска се да я пообиколиш малко. С
Набора сме скарани,  защото закъснява всеки ден. Вече има от закъснения 4.5 неизвинени и просто съм бясна. Ние го караме до училище, просто той се мота сутринта страшно много. Направо не мога да търпя такова нещо. И като ми спрат детските заради него, ще ми връща пари до края на годината. Аааа.

Общи условия

Активация на акаунт