ДЕСЕТИ клас 2022/2023 - 2

• 65 988
  • 831
  •   1
Отговори
# 675
Какви декларации, Бисе?
При нас не са им искали още снимки. И служебни бележки нямаме, предполагам в понеделник ще им ги дадат.

# 676
  • софия
Да, какви декларации?
Нищо не знам и за служебни бележки, но поне в това отношение при нас нещата са горе-долу добре организирани и не се интересувам много.
Снимки носи.

# 677
Служебните бележки с кода за системана на мон, където да си видим резултата от нво.

# 678
Какви декларации, Бисе?
При нас не са им искали още снимки. И служебни бележки нямаме, предполагам в понеделник ще им ги дадат.

Мария, в някои училища са попълвали заявления( декларации), че  децата ще се явяват на НВО. А някои и на трето НВО( По желание), други пък въобще няма да се явявят.

# 679
За т.нар. "задължителни нво", т.е. бел и мат, не се попълват декларации. Който иска отива, който не - не, не е нужно да се декларира. За тези по желание срокът беше някъде в началото на втори срок.

# 680
Ясно, благодаря, Мария.
Остава да изчакаме бележките.
А в тях ли е упоменато кой къде е разпределен по кабинети?

# 681
Да, би трябвало да са като тия в 7 клас.

# 682
Снимки и при нас не са носили.

# 683
  • софия
Как върви при вас времето?
Кога се притеснявахме и вълнувахме къде ще учат, какво ще бъде на НВО, кога ми казва: "Днес ми беше последният час по химия в живота."
И това време, както и преди това, споделяме тук Simple Smile
Нещо времето лети с космическа скорост. Не мога да повярвам, че завършва 10. клас!

# 684
Звънче, аз ясно си спомням седмокласните ни вълнения, които съвпаднаха с пандемията. Вчера точно за това време си мислех и как бързо стигнахме   до края на 10- ти клас🙂
В предното училище профилите бяха ясни още в началото и не подлежаха на промяна, а в новото, се наложи да избира трети и колебанията бяха до последно, но тук съществена роля изиграха учителите.

# 685
Служебни бележки за НВО има още от февруари. При нас раничко ги раздават. Снощи проверява в кои стаи ще е. Снимка занесе тези дни. Отначало реши да мине с някакви налични вкъщи отпреди две години, защото цяла седмица все забравял, че трябва да се снима 😄 Обаче номерът не минал. Класната не ги взела, много малък бил на тях. В крайна сметка прежали част от безценното си свободно време и отиде да си направи нови.
Подаде и заявлението за профили. През последните две години профил Математически при нас е с три профила, та и в това отношение няма изненади. Трети профил английски за цялата паралелка. Всички са доволни. В заявлението имаше и 2 часа БЕЛ допълнителна подготовка. Обаче не съм наясно, тях като ИУЧ или ФУЧ ги оформят документално.
Наистина бързо мина времето. Радостен е, че се разделя с по-голяма част от предметите.

# 686
  • софия
Мрън тази година изгря с желанието да има профил мат и история. Това били предметите, които ѝ били интересни. Да, ама такъв профил няма и ще си остане с мат и други безинтересни неща следващите 2 години.

# 687
Служебни бележки за НВО има още от февруари. При нас раничко ги раздават. Снощи проверява в кои стаи ще е.
Как така от февруари служебни бележки? И имате код до системата на мон още от февруари?

# 688
Да. Вчера аз му подадох бележката, за да влезе в системата (понеже Негова Светлост не може да се надигне от стола и да се разходи до съответния шкаф) и хвърлих поглед на датата на издаване. Обаче в седми клас и при двамата също много рано им ги бяха раздали.

# 689
  • София
Ние имаме родителска среща днес. Утре ще им раздават служебните бележки.
Декларации подаваха, но по спомен само за избираемите НВО.
Тази седмица правят класни по формата на НВО - пръснати по един на чин в няколко стаи целия випуск.
Още не е излязло класирането за стипендии за втори срок. Доскоро подаваха заявления.

Общи условия

Активация на акаунт