ДЕСЕТИ клас 2022/2023 - 2

• 65 297
  • 831
  •   1
Отговори
# 750
  • софия
Късмет, спокойствие и успех на десето и седмокласниците днес 🐞🍀💦

# 751
Късмет и успех на децата🍀🧙‍♂️

# 752
  • София
Късметлийски да е днес деня и децата да покажат най-доброто от себе си!

# 753
  • София
Не знам за вас, но при мен тревогата и нервите са обратнопропорционални на броя на НВО-тата. Днес мога спокойно да кажа, че състоянието ми няма нищо общо с това отпреди 3 години. След още две сигурно няма да знам кога му е ДЗИ-то.
Но...късмет на всички деца и нека да покажат всичко, на което са способни.

# 754
  • София
Всъщност има и нещо хубаво в иначе абсолютно излишното НВО 10 клас.
Да започнат да свикват да ходят по изпити без големи притеснения. Ще им е нужно за много години напред. Simple Smile

# 755
  • у дома...
Моят спи, толкова се е притеснил. Joy Обаче с двама седмокласници и на мен не ми дреме. Blush

Успех на седмокласниците от темата! Късметлийска да им е 13-та дата! С пълна кошница с точки да са накрая.

# 756
  • София
Успех на всички деца!

Моят спи, толкова се е притеснил. Joy Обаче с двама седмокласници и на мен не ми дреме. Blush
Миласара, успех и на вас! При мен е обратно, един седмокласник и две в десети клас Simple Smile
Мъжът ми дори не беше разбрал, че каките имат днес и те НВО следобед и сутринта се опита да ги събуди да не закъснеят за училище Simple Smile

# 757
  • София
Успех на всички форумски седмокласници и десетокласници днес!
Тъкмо се чудех младежа дали ще стане навреме, но той пък рано се излюпи сам днес. А НВО е чак от 11, ако правилно съм разбрала.
Чудех се за това по език - дали ще са освободени за останалата част от учебния ден, в която не са на НВО-то, тъй като той си е учебен.

# 758
  • у дома...
Тъкмо се чудех младежа дали ще стане навреме, но той пък рано се излюпи сам днес. А НВО е чак от 11, ако правилно съм разбрала.
Чудех се за това по език - дали ще са освободени за останалата част от учебния ден, в която не са на НВО-то, тъй като той си е учебен.
В 30-то са освободени за деня.

# 759
  • София
И в Испанската са освободени за целия

# 760
  • София
Успех на всички десетокласници и седмокласници днес!!!

Особено на седмокласниците, че все пак на 10-класниците е просто тренировка....

Синът е избрал да се яви на 3 матури и е приел, че тази по немски утре му е по-важната...особено заради устния, който е с учители от гимназията...да видим.

# 761
Успех на десетокласниците и седмокласниците днес! Спокойни да са!

# 762
  • Пловдив
Много успех на десетокласниците и седмокласниците Flowers Four Leaf Clover

# 763
  • гр.София
Успех, и да покажат максимума знания- и малки,и големи.
За нашите е една тренировка,няма лошо.

# 764
  • Пловдив
Някой дали знае до кога е последният срок за оформяне на срочни и годишни оценки и дали ще чакат резултатите от НВО? Просто от любопитство питам, защото в 7 клас го оформиха след като видяха резултатите от НВО

Общи условия

Активация на акаунт