Лотария "Зелена карта" 2024

• 39 632
  • 373
  •   1
Отговори
# 120
unavailable си е

# 121
  • София
Само при мен ли дава service unavailable? Аз нали все чакам последния момент...
и аз това виждам

# 122
Здравейте, да попитам в т.7 от Инструкциите на БГ трябва да качим обща снимка на цялото семейство ли? Че няма възможност да се качат няколко снимки на всеки отделен член....

# 123
  • София
На всеки поотделно. Има място за всеки.

# 124
Сайтът тръгна.

# 125

Ами няма, в момента в който опитам да кача втора снимка и първата изчезва. Няма и бутон, който да запаметява качената вече снимка.... Какво не правя както трябва?

# 126
  • София
Когато се качи, пише, че е успешно качена.

Когато приключите попълването, ви показва на един екран вече дадените от вас отговори и на мястото на снимките пише, че са качени успешно (но не ги показва).

# 127

Ами няма, в момента в който опитам да кача втора снимка и първата изчезва. Няма и бутон, който да запаметява качената вече снимка.... Какво не правя както трябва?
На първата страница се качва снимка на титуляра. След това като се попълни първата част, идва втората, където си има места за снимки на съпруг/съпруга и деца. Успех!

# 128
Хайде и ние хванахме последния влак, 11 опит. Нека ни е на късмет, както и на всички вас! 🍀🍀🍀

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 06:55 от Milvan2000

# 129
11ти опит. Толкова ли мераклии има в последния момент.

Я американките да пишат моля, купиха ли си билети за Powerball или не? Че това чакане е направо изнервящо. Повече от ясно е, че джакпота ще е много над 1.9 милиарда заради рекламата по всички медии в последните дни, обаче - падна или не падна. Това е въпросът.

# 130
Купуваме си билети редовно, но за сега греда.
Мисля, че последния джакпот падна. 2 милярда - нямат изхарчване тези пари.

# 131
Още няма резултати. Jerry and Marge go large е филм от тази година за една двойка, която открила математически глич и се възползвали и така си живели добре с печалба след печалба.

# 132
# 133
Мафия. Не им е харесал резултата, и ще теглят на ново. Уж, че има технически проблем. Можеха и ръчно да изтеглят 5 числа....

# 134
Елфичка, имах предвид, че пускаме за 11 година… иначе сайта беше ок, но зареждаше супер бавно.

Общи условия

Активация на акаунт