Лотария "Зелена карта" 2024

• 39 641
  • 373
  •   1
Отговори
# 90
Лотария 2023: Абе да ви питам вече 3 дена се мъча да си пре-проверя старата лотария от миналата година и вкарвам потвърждаващия код и лични данни както и кода накрая на страницата. Малееее, поне 30 пъти пробвах и съм сигурна, че всеки път е вярно защото не съм сляпа, а и няма как 30 пъти да сбъркам кода!! Smile винаги ми излиза, че кода УЖ не е верен, а се заклевам,че е хахах. Смених и браузера и пак не дава нататък! Някакъв технически проблем да няма?? Пише, че до другия Септември 2023 ще може да си го проверяваме без проблем пък не става.

Това при мен вече се оправи, пробвайте и вие.

# 91
Някой може ли да каже какъв е проблема?
Снимката е правена във фото като съм уточнил за какво ми трябва.

Казва, че снимката ти е ОК и не се нуждае от изрязване за да стане 600х600, защото си е 600х600.

# 92
Здравейте на всички.Имам въпрос относно снимките.За валидна ли ще бъде приета снимка на която съм с облекло което има качулка ?

# 93
  • Сф
Do not wear a hat or head covering that obscures the hair or hairline, unless worn daily for a religious purpose. Your full face must be visible, and the head covering must not cast any shadows on your face.

https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-informa … urces/photos.html

Ако е на главата качулката- не е ок. Ако не си я сложил, а е част от дрехата, няма да има проблем.

# 94
Благодаря .

# 95
Деца, навършили 18 г. също ли се вписват?
Благодаря!

# 96
  • София
Да. До 21 г.

# 97
Здравейте,
Ако нямам деца, нула ли се пише в полето или се оставя празно?

# 98
  • Sunshine state
0 се пише. Simple Smile

# 99
Има ли начин да проверя какви данни съм въвела?
Не съм сигурна какво точно означава Some Graduate Level Courses и дали изобщо избрах него. Grinning
Дали става въпрос за курсове след висше или може и след средно?

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 07:42 от celika

# 100
След средно образование може да се запишеш в колеж и да имаш няколко изкарани курса, но да нямаш диплома и да не си официално записан в този колеж или университет. Такива курсове са в coursera. Няма как да се връщаш или редактираш.

# 101
Значи не става въпрос само за квалификация след висше и дори това да съм избрала не е грешно.

# 102
Не, не е грешно. Най-важното е да избереш средно ако си със средно, some college courses aако след средното си минавала някакви курсове към университет или висше ако си с висше.

Курсове за квалификация не се отчитат тук.

# 103
Some University Courses - това е незавършено висше
Става въпрос за моя приятел, който сега е 3-ти курс и мисля, че това и избрах, но ако случайно съм сбъркала и съм избрала другото, пак няма да е грешно, защото той има такива курсове след средно.

# 104
Добър ден, при попълване на формуляра ако съм объркала email-a проблем ли е??🫤

Общи условия

Активация на акаунт