Лотария "Зелена карта" 2024

• 39 685
  • 373
  •   1
Отговори
# 75
Няма значение от фазата. Има хора изтеглени и не продължили процедурата, в друг опит пак изтеглени. Познавам и изтеглени, заминали, отказали се от Зк, и в последствие пак изтеглени. Това е лотария. Дори и с черен печат пак могат да те изтеглят, само дето няма да ти дадат виза.

# 76
Може ли да се кандидаства отново, ако си спечелил лотарията и си се отказал да заминеш?
В каква точно фаза се отказахте? Бяхте взели визите в ръце , обаче не заминахте ли?

Не съм печелила или поне не знам да съм пелечила. Дори не помня дали съм кандидаствала.
Питам защото има вероятност да се откажа, ако спечеля сега.

# 77
  • Сф
Ти първо спечели, а пък после тръгни да се отказваш.

# 78
Идеята е, че не искам да загубя единственият си шанс, ако е такъв.

# 79
Идеята е, че не искам да загубя единственият си шанс, ако е такъв.

Никой не може да ти отговори на този въпрос… Според мен веднъж спечелиш ли може и да нямаш друг такъв шанс. Има и хора теглени в 2 поредни години, но всичко е късмет. Това е лотария, нищо не е сигурно, докато не видиш визата в ръцете си. Успех!

# 80
E то е ясно, че може да не спечелиш втори път. Въпросът ми беше дали може да кандиадстваш.

# 81
E то е ясно, че може да не спечелиш втори път. Въпросът ми беше дали може да кандиадстваш.
Можеш.

# 82
Лотария 2023: Абе да ви питам вече 3 дена се мъча да си пре-проверя старата лотария от миналата година и вкарвам потвърждаващия код и лични данни както и кода накрая на страницата. Малееее, поне 30 пъти пробвах и съм сигурна, че всеки път е вярно защото не съм сляпа, а и няма как 30 пъти да сбъркам кода!! Smile винаги ми излиза, че кода УЖ не е верен, а се заклевам,че е хахах. Смених и браузера и пак не дава нататък! Някакъв технически проблем да няма?? Пише, че до другия Септември 2023 ще може да си го проверяваме без проблем пък не става.

# 83
Не знам дали тук е точното място, но може ли някой от вече заминалите да ми даде инфо има ли Revolut в Щатите. Ако не, идея за пращане на пари до там с минимални такси ? И обратното - от там към БГ. Благодаря.

# 84
  • Сф
Правиш си Wise, те ти давам американски IBAN, все едно е местна сметка. по нея ти пращат долари (за тях би трябвало да е безплатно/ евтино, тъй като не се води международна сметка). Можеш да харчиш с Wise в  БГ, или да топваш Револют с картата от Wise. Револют имат по-добри обмени курсове.
Не знам как стоят нещата с пращане от БГ към САЩ.

# 85
Отвори си wise cи си го сдвои с Revolut. Револют събраха 1.5 милиарда, за да навлязат на американския пазар, но в Америка си има wise и venmo и конкуренцията е огромна.

Ако ще получаваш пари - с wise. Ако ще пращаш пари - с metal на Револют, т.к. е безплатно.

# 86
Лотария 2023: Абе да ви питам вече 3 дена се мъча да си пре-проверя старата лотария от миналата година и вкарвам потвърждаващия код и лични данни както и кода накрая на страницата. Малееее, поне 30 пъти пробвах и съм сигурна, че всеки път е вярно защото не съм сляпа, а и няма как 30 пъти да сбъркам кода!! Smile винаги ми излиза, че кода УЖ не е верен, а се заклевам,че е хахах. Смених и браузера и пак не дава нататък! Някакъв технически проблем да няма?? Пише, че до другия Септември 2023 ще може да си го проверяваме без проблем пък не става.

Аз имам същия проблем от няколко дена, пробвах с различни браузъри и какво ли не и не става. Явно си е някакъв технически проблем от тяхна страна.

# 87
Отвори си wise cи си го сдвои с Revolut. Револют събраха 1.5 милиарда, за да навлязат на американския пазар, но в Америка си има wise и venmo и конкуренцията е огромна.

Ако ще получаваш пари - с wise. Ако ще пращаш пари - с metal на Револют, т.к. е безплатно.

Благодаря за отговорите. На първо време по скоро от БГ ще пращам към САЩ. Виждам че wise мога да изкарам и в БГ, а между акаунти на wise е безплатно прехвърлянето. Има малка такса при превалутирането, но е поносима. Освен това курсовете са им доста добри. Благодаря отново.

# 88
  • Sunshine state
И ние ползваме Wise и съм супер доволна. Направо нищожни такси (някакви $2) за преводи и е супер бързо. 👍🏻

# 89
Някой може ли да каже какъв е проблема?
Снимката е правена във фото като съм уточнил за какво ми трябва.

Общи условия

Активация на акаунт