Лотария "Зелена карта" 2024

• 39 649
  • 373
  •   1
Отговори
# 60
И аз в новата тема, с пожелание за всички които истински го искат да им се случи през 2024та.
Скот ти си на ред, и с малък номер.
Благодаря ти *So Lucky ! Каквото е писано.
Сега точно четях мнения от 2007 и 2011 от архивната машина на all.bg. Много се смях. JoyJoyJoyХора участвали по 10 - 15 години ги теглят. Та започнаха там пак процентно да изчисляват шансове, то не са дискусии и се стигна, че  всички са тъпи и образованието е дъно. JoyJoy
Успех на всички и най - вече търпение! Каквото има да се случва ще се случва.
Може ли линк към архивната машина?

# 61
И аз в новата тема, с пожелание за всички които истински го искат да им се случи през 2024та.
Скот ти си на ред, и с малък номер.
Благодаря ти *So Lucky ! Каквото е писано.
Сега точно четях мнения от 2007 и 2011 от архивната машина на all.bg. Много се смях. JoyJoyJoyХора участвали по 10 - 15 години ги теглят. Та започнаха там пак процентно да изчисляват шансове, то не са дискусии и се стигна, че  всички са тъпи и образованието е дъно. JoyJoy
Успех на всички и най - вече търпение! Каквото има да се случва ще се случва.
Може ли линк към архивната машина?
https://web.archive.org/web/20200814030658/http://forum.all.bg/

# 62
Здравейте, не знам дали е коментирано назад, но ми се случва нещо странно - опитвам се да си попълня апликейшъна, но след като завърша първа страница, не успявам да мина на втора. Изписва ми това: "The requested URL was rejected. Please consult with your administrator." - изчистих всичко от browsing history секцията на лаптопа ми, но това не помогна. Някой сблъсквал ли се е с този проблем и как го е решил? Да не би да е нещо, свързано с прикачения фотос? Ползвам го за втора или трета година. Благодаря предварително! Simple Smile

# 63
Смени браузъра.

# 64
Да, сега ще пробвам, мерси. Четох някакви решения в Internet - хора са се сблъсквали с този проблем, при употребата на различни сайтове.
Ще пиша, ако успея.

# 65
Добър ден, може ли снимките да си ги направим сами или е задължително в фото.

# 66
Може и сам/а, има гайд какво трябва да спазиш като изисквания.

# 67
Добър ден, може ли снимките да си ги направим сами или е задължително в фото.
Нищо задължително няма и никъде няма да ви кажат къде да си правите снимките. Ясно е обяснено, че снимки НЕ ОТГОВАРЯЩИ на изискванията участниците се дисквалифицират. Избора си е ваш.

# 68
А какви трябва да са размерите на снимката??

# 69
Прочетете изискванията.

# 70
Прочетете изискванията.
четох , но в всички фотота правят 5на5 или 6на6 нямат такъв размер каквито са изискванията.

# 71
Ами идете във фото и ще ви ги направят както трябва мисля,че бяха 600/600 пиксела,но принципно знаят изисканията за ЗК ,после само ги минавате във валидатора и ако има нужда позиционирате!

# 72
5x5 стават, но за дигитална снимка трябва да е 600 на 600 пиксела.
Тук е обяснено подробно как трябва да е направена снимката. По надолу в линка, можеш да качиш снимка и ще ти каже дали става или не.
https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-informa … requirements.html

# 73
И тази година ще пускам аз пък да видим. От 2005та или 2006та пускам, с 1-2 години пропуск. Само снимките да си направим да видим дребния как ще снимам 😁
Вече май пускам просто ей така. Ако стане, стане. Ако не - здраве да е.
В краен случай може да видим половинката (нямаме брак) да пробва за работна виза 🤷🏻♀

# 74
Може ли да се кандидаства отново, ако си спечелил лотарията и си се отказал да заминеш?
В каква точно фаза се отказахте? Бяхте взели визите в ръце , обаче не заминахте ли?

Общи условия

Активация на акаунт