Време за раздяла?

• 10 301
  • 207
  •   2
Отговори
# 105
  • Столичанин ама не в повече :D
Има много фактори, които влияят, да след 3 години наистина е проблем, но е напълно възможно да съществуват фетиши, за които се е изпитвало срам да се говори, които обаче за 3 години и сгодяване би трябвало да има достатъчно сближаване за да могат да се споделят, което ако не се е случило също е проблем. А може да има и здравословни проблеми, примерно може да изследва половите хормони, щитовидните да ревизира начина на хранене и оптимални нива на витамини и минерали и т.н. Разбира се остава и крайния вариант за тотална несъвместимост, но според мен той се случва рядко.

# 106
  • USA
Добре де прехвърлил топката в неиния двор тя ще се опита да е "по секси" т.е изглежда като не си секси затова няма секс, проблема е в тебе...а той що не опита и той да е по секси?

# 107
  • София
И на челна стойка да стои дибидюс, ако няма живец, ищях и мерак за нея - все тая.
Не давам големи надежди за бъдещето при липса на сексуална съвместимост.

# 108
Ъъъ, дефинирайте бабешко бельо, моля?
Би било избрано от баби. Simple Smile

# 109
Не ми помага особено тази дефиниция Joy те бабите може и прашки без дъно да изберат Joy

# 110
Ами аз примерно мразя памучни бикини и боксерки, бели, телесни цветове. Според мен те са бабешки.
Също мъж със слипове ми е противно, особено ако са бели.

# 111
Аз пък не харесвам цветно бельо с акценти. Изглежда ми, все едно не съм намерила перо да си го бодна в гъ*а и компенсирам с шарени гащи. Накратко, явно съм с бабешко бельо.

# 112
🤣Бельото не е определящ, а е допълващ фактор... Така или иначе в повечето случаи набързо бива сваляно( освен това без дъно!).

# 113
  • Somewhere beyond the moon and stars
Чудя се дали тези разговори и настроения от твоя страна (които се усещат) не му добавят допълнително напрежение и не става затворен кръг.

Защо не опиташ да не засягате темата, за един месец примерно, и през този месец да се фокусирате само да ви е приятно заедно?
Без таргети в леглото (той да свърши, ти да свършиш, да го правим Х минути, всичко да е топ).
Просто се наслаждавайте на любовта си.

Второто ми предположение е, че ти не си физически привлечена от него, след като казваш, че го обичаш.

# 114
Интересно, ти казваш, че той вече не се старае. От разговорът ви пък излезе, че ти не се стараеш.
Е хубаво, пробвайте да се постараете.
Но да не забравяме заглавието: питаш във форум дали е време за раздяла. Това ти идва отвътре. Не "как да си оправим секса".

# 115
Много приказка, малко приказка.

# 116
Целият проблем на авторката е, че няма страст и тръпка.
Ако партньорът беше колегата с молива от офиса - и постоянно мек да му е първите пъти, това неудобство ще бъде преглътнато "в името на любовта".
Olive oil, за жалост, с всеки нов мъж неминуемо ще стигнеш до тази задънена улица - ако не му е мек, ще те дразни как яде, как си хвърля чорапите, как не си вдига чинията от масата, как няма какво да си кажете вече... Това означава ли, че трябва да бъде сменен? Въобще, смисълът на желанието да си в моногамна връзка не е да ти е интересно.

# 117
  • София
Няма страст и тръпка, но дали той не притежава, или тя не ги предизвиква? Това с омекването веднага го свързах с някакви фетиши, които не се реализират, и съответно възбудата не достига. Разбира се, ако има такива, той трябва да ги сподели. Интересно ми е и как точно се предразполагат един друг? Страстта се пали, и се пали двустранно. Ако тя никога не отказва и често търси, може би не му дава възможност той да тръпне в желание по нея.

Разбира се, като телгиш чертата, всичко това може би говори за несъвместимост - когато хората си пасват, нещата се случват. Колегата е симптом точно на това - тръпката там се събужда, защото във връзката липсва. С него явно има пасване на първично ниво, което може и да се затвърди, а може и да липсва в леглото. Но привличането към него е един индикатор, който е накарал авторката да осъзнае, че вкъщи й липсва нещо фундаментално. Вече дали то може да бъде намерено с колега, няма гаранция. Въптосът е, осъществимо ли е вкъщи?

# 118
Добър въпрос - осъществимо ли е вкъщи Simple Smile
Макар повечето тук да смятат, че няма надежда, реших да си дам един срок от 3 месеца в търсене на отговора на този въпрос. Не губя нищо.

Michone - аз ако на 30 приема, че връзките (и съответно живота) не са нещо, което в основата си трябва да са интересни, то ме чака един доста отегчителен живот мисля... За задънената улица си права обаче.

# 119
А какво очакваш да се случи за тези 3 месеца, което за 3 години не е станало?

Общи условия

Активация на акаунт