Време за раздяла?

• 10 280
  • 207
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ти си смятай, ама ако авторката започне връзка със сензитивен сексуален и отворен към света, и той като и направи бебе, реши, че все още иска да е сензитивен сексуален и отворен към света, тогава тя ще се връща назад и ще съжалява за сегашния несензитивен несексуален и неотворен, но за сметка на това любящ и ценящ човек, ама вече ще е късно.
Май не разбираш за какво говоря, а?

# 136
Смятам, че качеството на секса се отразява във всички останали сфери на човека. Поправете ме, ако греша.
Няма нужда от коректив, все пак става дума за нещо дето става у вас на закрити врати и общественото мнение е непричом. Намерила си несъвършен партньор, търсиш съвършен, значи зарязваш досегашното откритие и продължаваш към нови завоевания. Или си купете кашонче виагра, това донякъде ще стабилизира нещата но там другите тънкости едва ли ще ги навакса ако не се е научил досега. Пък и теб вече те влече към нови брегове, ако останеш със сегашния непрекъснато ще те гложди, че там някъде из широкия свят има по-добро, така че слагай чертата докато е време, можещите мъже намаляват все повече с годините 🤨

# 137
На мен не ми е пострадал сексуалният живот, заради памучните гащи(имам непоносимост към други). На тези, които си смучат от пръстите причини - бельо, умора, работа, дете, мога да кажа само едно :" На мек ..., всичко му пречи".

# 138
Скрит текст:
На мен не ми е пострадал сексуалният живот, заради памучните гащи(имам непоносимост към други). На тези, които си смучат от пръстите причини - бельо, умора, работа, дете, мога да кажа само едно :
" На мек ..., всичко му пречи".
Точно. Закривай темата.

# 139
Мен ако ми трябват специални гащи да го вдигна, то работата отишла. Глупости са тва, друг е проблема, вече беше дъвкано много по назад в темата

# 140
Доколкото разбрах, проблемът се появява в момент, в който вече е без гащи... Надали те са източникът.

# 141
Проблемът е, че това положение него го устройва, а нея не. Той има органичен или психичен проблем, но не желае дори да се установи какъв е и евентуално да го реши. А авторката, докато го гали с пухено перце "грижа ми е за твоето удоволствие" или "ще се старая да съм по-секси за теб" от страх да не накърни уязвимото мъжко его, най-много да се окаже в безстрастен брак-клопка, недай си Боже и с деца. Същите тези неща, които пише откровено тук, да ги сподели на него без да му спестява и въпроса "Време за раздяла?"

# 142
  • Тра-ла-ла
А може би мъжът просто не е сексуален типаж и е клонящ към асексуалност с напредване на възрастта. Щом още от началото е бил такъв....Та може да не е заболяване или хормони, а просто натюрел. Има вероятност да е бил такъв и с предишните си приятелки? Имал е такива, нали?

Но в сексуално отношение не си пасваме, ако тр да съм честна от самото начало. Някак не върви. Той не успява да получи хубава ерекция и или му спада или свършва в моменти, в които не бих искала все още това да се случи.

# 143
Имал е, да.

# 144
  • София
Оххх, ми то гащите проблем.
Сега в какъв филм ме вкарахте.
Миналия уикенд малко мръднахме от къщи и аз от зор да не забравя гащите на бебето, взех та забравих моите. И съпругът ми услужи с негови. Ми сега той мен ли е обичал тогава или е показвал висша форма на егоизъм, щото нали неговите гащи бяха това.
Охххх, с този форум филм след филма.

# 145
А може би мъжът просто не е сексуален типаж и е клонящ към асексуалност с напредване на възрастта. Щом още от началото е бил такъв....Та може да не е заболяване или хормони, а просто натюрел. Има вероятност да е бил такъв и с предишните си приятелки? Имал е такива, нали?

Но в сексуално отношение не си пасваме, ако тр да съм честна от самото начало. Някак не върви. Той не успява да получи хубава ерекция и или му спада или свършва в моменти, в които не бих искала все още това да се случи.

Да, още от началото изглежда да е имало несъвместимост - и като честота (инициира тя), и като качество. Но не е задължително да е кауза пердута. Като има любов, като в други отношения е перфектният, точният, е повече от разбираемо да се даде шанс. Но той не си дава шанс, ако отрича проблема. А може и да е решим. Има добри специалисти, които могат да направят наистина много.

Иначе не виждам начин. В една връзка си трябват страст, уважение и доверие. Ако някое от тези липсва, не се получават нещата и връзката се разпада рано или късно, или е жива мъка.

# 146
  • Столичанин ама не в повече :D
А кое от изброените три неща е с най-голям процент за разпадане на връзките как мислиш? Thinking

# 147
А кое от изброените три неща е с най-голям процент за разпадане на връзките как мислиш? Thinking

Според мен основна причина е може би доверието. Но тогава може и първите две са закуцали преди това.

# 148
  • Столичанин ама не в повече :D
А с най-малък процент?

# 149
Интересно ми е, дали е възможно жена да изпитва уважение към мъж, който не вижда никакъв проблем в това,че е изгубил мъжката си роля.

Общи условия

Активация на акаунт