Пациенти на др Емре Тургут - тема 2

• 53 137
  • 795
  •   1
Отговори
# 660
Ние платихме 375 през март. Колко е сега, може да ви каже Хафизе.
Това с цените започва да става някаква лудост.

# 661
За PGD цената е 375 евро на ембрион. Информацията ми е от днес.

# 662
Здравейте,момичета🌞След най-чаканите две чертички идва голямата чуденка...Кога спряхте пролутекса ?Хафизе ми каза до 8 седмица ,АГ ми казва до 10 ,а аз си мислих ,че е до 12 😁 и сега ме е страх да го спра 🍀

# 663
За PGD цената е 375 евро на ембрион. Информацията ми е от днес.
Благодаря!

# 664
Момичета, а съществува ли реално някъде официален ценоразпис? Като чета коментарите се посочват различни цени, като разликата не е 10-20 евро примерно…

# 665
Момичета, а съществува ли реално някъде официален ценоразпис? Като чета коментарите се посочват различни цени, като разликата не е 10-20 евро примерно…
Проблемът не е, че се казват различни цени на момичетата, а че в Турция полудяха. Цените нон стоп играят (по-скоро нагоре) от септември 2022 насам.
Чак толкова чести поскъпвания не е имало предните години, доколкото знам от познати.
Основните движещи сили на цените са големите болници и явно производителите на лекарства.
…и да…актуален ценоразпис трябва да излиза всяка седмица/месец.

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 20:45 от Anniey

# 666
Първо честито и лека бременност. По въпроса с Пролутекса и на мен Хафизе ми каза 8г.с, но ме беше страх и още месец продължих прогестерон,като за да не правя рязко спирането си взех Утрогестан орално и постепенно го спрях. Изпитвах ужас само при мисълта, че може да прокървя. Всичко беше съгласувано с тукашното ми АГ. Simple Smile
Здравейте,момичета🌞След най-чаканите две чертички идва голямата чуденка...Кога спряхте пролутекса ?Хафизе ми каза до 8 седмица ,АГ ми казва до 10 ,а аз си мислих ,че е до 12 😁 и сега ме е страх да го спра 🍀

# 667

Ние платихме 375 през март. Колко е сега, може да ви каже Хафизе.
Това с цените започва да става някаква лудост.
Благодаря!

# 668
Аз го спрях от 9г.с., но след това слагах Прогестан 2 седмици заради хематом. Нямала съм никакви зацапвания, въпреки че беше много вероятно заради хематома, но организмът ми го абсорбира.

# 669

Здравей,
Не мога да изкажа мнение или съвет точно по зададения от теб върос, но бях в сходна ситуация. Д-р Тургут ми беше казал да си поставям инжекции Фраксипарин 0,3 само първите 3 месеца от бременността и след това да го спра. Тук в БГ всички лекари (а аз обиколих общо 7 различни, докато избера при кого да се следя) казаха да го слагам до края. Даже ми вдигнаха дозата на 0,4. Така че за съжаление понякога го има този момент, в който трябва да избереш. Стискам палци! Simple Smile

# 670
Честитооо! 🍀🍀 На мен д-р Тургут също ми каза в 8г.с. да спра Пролутекса, но доктора при който се следя тук в БГ ми каза,че е по-добре до 12г.с. да си ги прилагам. В 10г.с. ми свърши закупения Пролутекс и до 12г.с. продължих с Кринон гел вагинално.

# 671
Здравейте, някой който е бил или в момента е на подготовка за трансфер с Фемара, може ли да сподели как протича подготовката - кога се ходи на фоликулометрия, горе долу на кой ден се пада трансфера приблизително?

# 672
Здравейте, някой който е бил или в момента е на подготовка за трансфер с Фемара, може ли да сподели как протича подготовката - кога се ходи на фоликулометрия, горе долу на кой ден се пада трансфера приблизително?
Здравейте, аз бях на Фемара от втори ден. На 10ти ден отидох на преглед, на следващия пусна изследвания за овулацията и ми каза деня на трансфера, беше на 16тия. Моят цикъл е средно на 26 дни. Успех!

# 673
Много е индивидуално дали няма да се наложи да отидете повече от веднъж. Аз бях на Фемара и отидох на 10ти и 12ти ден за измерване на лигавицата. А датата на трансфер също се определя от лигавицата плюс хормоните, които ще изследвате.

# 674
Здравейте, за записване на час за първоначален преглед към кого да се обърна? Към координаторките от 1 стр. или към Exclusive Health Services?

Общи условия

Активация на акаунт