СЕДМИ клас започна ударно

• 49 711
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
hris.g има я и тази мисъл в мене, дали няма да са пари хвърлени на вятъра и най-вече изхабени нерви в опити да я накарам да ги решава, но ще видим...

Получих регистрация за Регалия-та. За момента отключени са тестовете към отделните произведения, като към всяко от тях има синтезирана информация в pdf-формат. Тестовете за време ще бъдат достъпни след 6.01.
Другите неща, които приятно ме изненадаха е че са добавили Тест по формата за Американския колеж и в частта с математиката има качено онлайн тяхно помагало за втората част на изпита. Математическите тестове за време ще са достъпни също след 6.01. Определено са развили нещата за две години!
Надявам се да ви е полезна информацията!

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 14:05 от Бобец

# 616
И аз чакам математика на Междучасие, но Ели беше на резервната дата на 16.11.

# 617
При нас датата е 6.11...

# 618
  • Пловдив
За София имате много избор.
В Пловдив записах за състезанието "Иван Рилски" - което за седмокласници е с формАта на първи модул НВО по БЕЛ.
В "Образователни технологии", където ходи на БЕЛ, на тяхното си ПИ по БЕЛ на 13.11. е изкарала 74 точки....

# 619
Аз чакам БЕЛ на Междучасие от 01.11. Писах им три имейла- отговор нямам.

# 620
Моят вагабонтин е изкарал 64т по БЕЛ, като на преразказа са 18т. Малко ми се виждат. По МАТ още няма резултат. Беше на изпити на 01.11 и 13.11.

# 621
  • София
Аз чакам БЕЛ на Междучасие от 01.11. Писах им три имейла- отговор нямам.

Аз получих резултатите по БЕЛ ден след като писах тук. Предполагам са ги пращали поетапно.
Защо не им звъннете по телефона?

# 622
  • София
За добрия ред да кажа, че аз също получих само по БЕЛ и съм писала два мейла вече за МАТ (Междучасие). Предполагам по-бавно се проверяват...

# 623
За пробните на Междучасие - математиката се проверява само от г-н Симеонов, днес има някакъв шанс до края на деня да се получат резултати, оставала някаква малка част да се провери. Така, че вероятно скоро ще имаме инфо.

# 624
  • Къде ли не
А , аз мисля, че най - безочливо лъжат и злоупотребяват с неговото име! Защо само от него, другите учители не са достатъчно компетентни ли!? Със същото твърдение се оправдаваха и преди две години! Дори да е вярно как не разбраха, че да чакаш резултати толкова дълго е безумие и не промениха нещата!? Оф, гледах да си мълча, защото каквото има съм го казала вече, но много ме възмущават тия "организатори на курсове"!

# 625
За пробните на Междучасие - математиката се проверява само от г-н Симеонов, днес има някакъв шанс до края на деня да се получат резултати, оставала някаква малка част да се провери. Така, че вероятно скоро ще имаме инфо.
E, по-голяма глупост не бях чувала.
Този човек трябва да работи 24/7 - преподава в две училища, води 10 курса, пише задачите за поне 4 състезания и отгоре на всичкото проверява на всички деца тестовете щото те са някакви фантастични. Може да не е проверил неговата част....ама на всички си е чиста фантазия.

# 626
Взех и аз промоционалните онлайн практикуми на Регалия. С индивидуални частни учители е, а не на школа и все си мисля, че ще му влязат в употреба.

# 627
Ами сигурно наистина той проверява, за да си види сам как са понесли измислената му текстова задача и да си извади изводи някакви. Толкова отнемащи време задачи като тази от ПИ изобщо не се падат на изпита, слава богу.
Явно това го кефи, а нас пък- реакцията на децата от резултатите от ПИ.

# 628
Ами сигурно наистина той проверява, за да си види сам как са понесли измислената му текстова задача и да си извади изводи някакви. Толкова отнемащи време задачи като тази от ПИ изобщо не се падат на изпита, слава богу.
Явно това го кефи, а нас пък- реакцията на децата от резултатите от ПИ.
Според мен имате някаква грешна представа за г-н Симеонов. Това е човек, който би могъл да запали всеки един състезател и дете с интерес към математиката. Категорично не е стандартният квартален учител, който с много повторения да добута стоте точки на НВО. В малките класове даваше фантастични задачи, които само гъвкавия мозък на едно дете може да побере. На мен ми е било адски трудно на много от тях, да ги пречупя през моята призма. Та той няма какви изводи да си прави Simple Smile
Ако детето не се е справило с времето значи е далеч под очакванията за една математическа гимназия, а какво ще се падне на изпита - никой не знае. Може МОН тази година да реши, че не е лошо в МГ да се влиза с резултата от НВО по математика а не този по БЕЛ да бъде решаващ и точно такива задачи да се паднат....знае ли човек.

# 629
НВО не е изпит само за МГ. Моето хлапе се е справило там с едното подусловие, а с другото си го реши в къщи, но й отне доста време. Нашата частна учителка коментира задачата. Решава се, но с много изчисления, отнемащи доста време от нормалното.
Не сме се отказали и ще продължи да ходи на ПИ там, въпреки, че няма да става състезателка по математика.

Общи условия

Активация на акаунт