🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 4 (25.09 - 02.10) 🐄

• 38 324
  • 842
  •   1
Отговори
# 750
Радо да не е фермер - добре. Без алкохол - нищо работа, те и без това си могат без. Какво са се престарали аз не виждам?
Подсетете ме кое е третото наказание, че не мога да се сетя ?

Е, сега поне ще си върти колелото до където му се падне 😁 това ли е третото?

# 751
Това предаване Фермата бавно и полека започва да ми влиза под кожата, налагайки малко по-различен тип ценности от Игри на волята и Сървайвър. Някак тук битките и победите сякаш не са най-важното. А по-скоро си е занаят и изкуство. Дидо направи едно много красиво и стойностно участие. Жалко, че не беше и по-дълго. Той отпада днес, което технически се води загуба, но пък имаше много пълноценно преживяване и контакт с всички други участници и в двата отбора.

И двамата с Радо бяха достойни бойци днес. Но като че ли надделя все пак, че Радо е спортист и по-гладен за победи, докато Дидо е вече улегнал баща, който няма болезнена нужда да се доказва, а и музикант - т.е. по-естествено му се отдава да намира хармонията.

Донякъде би могло да се каже също, че имаше подценяване. Дидо се чувстваше много силен и това го правеше още по-благ и склонен да остави малко повече шанс на противника си. Обратно, Радо (като никога досега през сезона - може и ратайството да е помогнало) успя да остане сравнително смирен и скромен, до последно да възприема много сериозно своя съперник като потенциално по-силен, дори когато вече имаше уж солидна преднина. Може би също редът на битките и точкуването изигра някаква роля. При друга подредба чисто психологически нагласата им през дуела можеше да се развие различно. Като цяло много интересен и вълнуващ дуел се получи. В началото като започнах да гледам Фермата 8, това предаване ми се струваше малко скучно, но все повече го оценявам. То си е различен тип в собствена категория и си има своя чар. А дори тук-таме се и научават полезни неща (макар че то само с гледане не става).

# 752

Подсетете ме кое е третото наказание, че не мога да се сетя ?

Отнеха им една кошница ...

# 753
  • София
Въобще не смятам, че са прекалили с наказанията. Едното си е лично за Радо и мисля, че доста го жегна, че няма да е фермер. Сигурно е намесен и профилът му, най-вероятно е споделял зад камера/на кастинга, че това иска. Сега отново може да е ратай.

Кошницата е наказание за другите, които стояха, гледаха и се смяха. Абсолютно заслужено, ако не беше тази одобрителна реакция от Иван, Радо нямаше да стигне дотам.

# 754
  • София
Много ме е яд! Не знам дали съм стискала палци повече на някого досега. За мен си тръгна най-стойностният човек този сезон. Много му беше рано да излиза. Мисля, че травмата сигурно е доста сериозна и оказа влияние на играта му. Удари се точно в ръба на релсите или каквото беше там и като нищо може да е пукнал ребра. А Иван и Андрей дори не го попитаха как е. Дано е добре!

# 755
Въпрос на гледна точка, а имайки предвид настроенията спрямо Радо в темата, даже му е малко.

Три седмици да не може да става ратай, абсолютно прекалено.

# 756
  • Велико Търново
Mamma_knows_best, въртенето на велоергометъра (ако въобще е това) е наказание, наложено заради това, че беше определен от Мажена за най-малко полезен в техния отбор. Не е наказание заради провинението в кокошарника.
А що се отнася за отнетото право да е фермер на седмицата, си е доста тежко наказание. Особено за човек с такова голямо его като Радослав.

# 757
  • София

епизод 25 (01.10.2022)

# 758
  • Другата България
Да не се окаже само, че му вземат фермерството, но пък ще му дадат право той да определи фермера?

# 759
Няма ли да е така?

# 760
  • София
Така става като човек прекрачи социалните норми, миналата година не ги наказаха, но имаше един доста унизителен финал с никаква подкрепа от публиката за тях. Кирил и Мартина гледаха в земята.

Радо можеше да се извини искрено, ако има капацитет и да не спори с Иван, че не ги бил стискал. Опита се да направи Иван на глупак, че преувеличава. Такива неща продукцията не прощава. Според мен Радо приключи с шанса за победа дори и да бие и още силни играчи. Или публиката, или продукцията, или другите играчи ще го приключат в даден момент (може и на финала да е). Не мисля, че има шанс да е победител.

# 761
Да не се окаже само, че му вземат фермерството, но пък ще му дадат право той да определи фермера?
За мен е справедливо еднолично да избере фермер Радо. Заслужи си го на арената. И според мен трябва да има и имунитет от ратайство за седмицата, защото като Фермер нямаше вариант да е ратай.

Последна редакция: сб, 01 окт 2022, 23:46 от Bengun

# 762
  • София
И аз мисля, че той ще избира, но няма да има имунитет от ратайство така. Също и Мажена прекали с това, че го избра за най-малко полезен. Не трябва дуелистът да е и с наказание, все пак трябва да има шанс на арената.

# 763
  • Другата България
Не знам, аз го предположих просто.
Ако е казано, че ще е така, явно съм пропуснала.

# 764
Може за толкова време да са се разбрали с продукцията Simple Smile
Нормално наближило е лятото, най-силния  сезон за музикантите. Ще свири с китарата на морето, а не във Фермата.
Сядаме пред вълните.
И на пясъка – с китара.
Бара е до морето.
И морето е до бара.

Най-вероятно и той, като Ачката е имал договор колко седмици да остане.
Ангел отпадна от.....Финци(моля ви се)Imp. Някой вярва ли в този филм?! Хем Ачката си тръгна да си гледа бизнеса, хем на Финци направиха услуга да буди респект, че не е слабак щом победил Ачо.
Сега Дидо отпада пак в подходящ момент.След като от зайците отпадат двама човека и сега трети съвсем щяха да се спихнат.Иначе щеше да отиде Нина и да отнесе Милена и МаДжена. Сценарий се следва какво да се прави. Покрай тия реалитита станах фен на Теории на конспирацията.Innocent

п.п. Жалко, че един от най-позитивните, най-благите, интелигентни фермери си тръгна. Ще гледаме за наше съжаление и това на патките Радо.На последните и на кокошчиците пожелавам късмет да няма отново фул контакт с въпросния психопат.

Общи условия

Активация на акаунт