🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 4 (25.09 - 02.10) 🐄

• 38 692
  • 842
  •   1
Отговори
# 210
Нямa,лошо.Аз лично не я познавам. Но и като цяло лансирането на няколко определени доктора в различни направление и тяхно силно прехвален ме възмущава, защото от моя опит винаги съм оставала разочарована.Както и да е, вероятно е добра и известна и т.н. което не означава, че е ок да коментира и сравнява себе си с човек който са като магаре и космос...Ясно е че Веси е делко момиче,а тя отлична в областта си..
Умният човек не сравнява себе си.

Оставя сами хората да го забележат.
Не ангажирам никого с мнението си.

# 211
Влад е в България от много по-малко време и говори по -добре от Мажена...и от някои българи дори.

# 212
  • на село
Ами умна е Мажена, лекар е.
Аз уважавам всеки лекар постигнал нещо в своята област и доказал се през годините.
Какво като не знае за битката при Ахелой.
То като знам, че голям праз.

# 213
  • Вестерос
Чавдар, моля, да чете лекции през ден поне, че не се издържа 😁

Яни е много прав. Камелия пак глупости дрънка.

# 214
  • на село
О не, след снощи тази вечер- НАТО, русофили, армии и танкове.
Сега и Украйна ще споменат и от цялото предаване, за гледане стават 30мин макс.

# 215
И двете почти нищо не знаеха. Веселка имаше и два много лесни въпроса за опашката на Дявола и Ахелой, но и там греда.😂 Очаквах повече от Мажена и тя да бие, но веднъж налучка и това беше.
Ванчето не мога да я трая. Единствената причина тя да бие в нейния сезон, е че двама от другите 4 финалисти бяха много по-зле, а последния го компрометираха в последния момент. Много искам някой да я бие на дуел и да си ходи.
Гуспата е голям актьор, първо се прави, че нищо не знае за наговаряния, а Альона като го обвини в прав текст - почна да извърта и накрая се прави, че не помни.😂😂😂

# 216
БТВ са силно проукраински настроени, ще пробутат и тук тази линия...

# 217
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Евала на Яни, браво!
Камелия и размислите и за бази и тям подобни американски възвеличавания
дори не смятам да я коментирам, вън!
Иване, ако четеш аз лично като българка съм обидена, че вкарахте човек като Камелия
в уж българското ви и патриотично предаване.

# 218
Има една доста интересна тема в bg-mamma за Мажена. Доста са полярни мненията за нея като специалист. Дано само положителните да са верни...

# 219
сега чакам фалшивата американка да се изкаже,че америка ,ще спасява БЪЛГАРИЯ......о боже мой....о боже мой.....и веднага .....с руско настроини....абе я в лево бе жено некадърно....

Началото на отговора на Яни:
"Другари и другарки.." 😂

# 220
А има ли пробългарски настроени политици и медии ? Трябва България да е единствен приоритет, но не би...

# 221
Новите надежди за нищо не стават, старите масово лъхат на нафталин. Като чуя Чавдар вече и получавам уртикария. Всеки ден явно ще има поляризиращи теми, хляб и зрелища, няма нова формула.

# 222
Има една доста интересна тема в bg-mamma за Мажена. Доста са полярни мненията за нея като специалист. Дано само положителните да са верни...
Писах аз, че от любопитство, потърсих мнения за нея като я видях сред участниците, защото нямам обяснение с каква цел и по каква линия тя е в това предаване, и не прочетох много ласкави неща...

# 223
Радвам се, че Веселка спечели и точно заради това, което каза Мажена преди играта. Да, и двете въобще не показаха нужните знания, но на мен не ми хареса как се изказа Мажена преди играта - че превъзхожда Веселка, защото има образование, а тя нямала. Аз ако съм чужденка, каквото и образование да имам, няма да имам такова самочувствие преди игра по БЪЛГАРСКА история с/у когото и да било - щом е българин, значи е вече с една крачка пред мен. След това отново не ми хареса реакцията й - всичко било късмет - факт, но го каза "тази Веселка само късмет има"....иначе и двете ги харесвам, но и двете не се представиха добре на играта с въпроси.
Относно Гуспата - на същото мнение съм като вас, не го харесвам още от 1 сезон, сега още повече. Имам чувството, че се е амбицирал от Живка миналата година и сега се опитва да покаже същите качества и същата стратегия, само дето става за смях Sweat Smile . Да видим утре какво ще стане с дуела.

# 224
  • earth
Лекарите не е нужно да са много умни. Аз съм израстнал сред лекари.

А в България сега има такива лекари куриози..  Познавам един, който е завеждащ  педиатрично отделение на голяма болница и редовно ходи на работа пиян. Дъщеря му, тройкаджийка, в момента учи медицина.

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 23:16 от morisay

Общи условия

Активация на акаунт