💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 106 191
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 1 005
Андрей е казахстанец, не руснак. Не мисля Алекса за комплексен играч.
Ще го видим докъде ще стигне.

Вики ми направи впечатление, че въртеше очи и не беше хич доволна, че Мани е победила.

# 1 006
Забелязала съм, че на капитанските битки много често дават изометрия и баланс. Ако беше отишла прехвалената Виктория, най-вероятно щеше да загуби.
Андрей, според мен, си беше чист руснак. Живял е в Казахстан и мисля, че се е състезавал за Казахстан. Сигурно е от тъй наречените рускоговорящи.

# 1 007
Нещо сините не ядяха като гладни никак. Братоев и компания с надениците по-добре го изиграха пред камера. Жени пък голям рев, че може да я номинират. А ми е много интересно Алекса с гръмките приказки как преди всички момичета ще се бие, какво ще стане?

# 1 008
Как ще ги изтърпя тези лигльовци - панди , не знам …
Очаквам конфликти с Алекса и червените /и не само / , не чух добре какво казва той , но определено ще има бури .

Не харесвам особено Мани , но браво за добрата игра и волята .
Относно реакцията на племето … явно глада е по-силен от това да държат високо ниво на достойнство 😁

# 1 009
Не познах за Генчо, но браво на Мани!
Малки крака имала, ама пръчката беше като на другите капитани. Фифо даже не ѝ каза едно браво.
А дали Джаферович не реве от яд, че са загубили, защото знае, че тя ще е номинирана?
играта беше за баланс. а малка площ е подходяща за малък крак , нисък ръст, по-нисък център на тежестта ...
всичко това е предпоставка за добро представяне. в случая и предвидимо.

Всичко това е вярно, но да се добави и това, че по-малките мускули издържат по-дълго на такова натоварване. Ясно беше кой ще отпадне пръв, но за Филип все пак имах съмнения, защото е много упорит, а от недохранване на Мани можеше да и падне кръвното или друго. Но като цяло това си е женска игра, както битката на Алекса беше мъжка.

# 1 010
Искам да изпратят Цецо на битка за оцеляване, интересно ми е да му видя силата. Пълен смешник и с този празен поглед. Наби ме смях, като изцепи, че бил атлет, явно е на тежък наркотик Grinning

# 1 011
  • SF
Наистина Алекса и Елица са си лика-прилика и са много симпатични.

# 1 012
  • София
Искам да изпратят Цецо на битка за оцеляване, интересно ми е да му видя силата.
Той вече четири седмици демонстрира възможностите си. 😀

# 1 013
Смях се искрено на разбора на Цветан, даже си го връщах.
Той бил брутална сила. Виктория също, но и много други неща (кои? На белот ли е силна?)
Мани имала много силни ръце... но само това.
Илиян се отказвал - но не сподели защо са изоставали толкова много вчера.

Генчо, Звезделина и Веселина ми харесаха в разбора на капитанската битка. Последната ме изненада искрено, очаквах да е нещо средно между Соня и Мани от предния сезон, а тя се оказа пич и си е добра в игрите.

Поне Жени ще е щастлива - Фифо не стига, че не прибра сабите, ами и бе победен от жена.

Според мен Алекса ще смени бързо-бързо лагера. Само да види Цецо и Цецка на терен... и да им чуе оправданията.

# 1 014
Фифо влезе в лайфа с Генчо, Мани и Илиян в момента, много любопитен е.

# 1 015
  • София
Алекса още влязъл-не влязъл в игра започна с мутренските прийоми. Хората дошли да играят, но не, трябвало да се съобразяват с неговата изгора и никога дори да не помислят да я номинират, защото.... защото им е оказана привилегията да са двама. Много неприятен човек, наистина са си лика-прилика с Елица.
Цецо съвсем заора в дъното. Другите били утайка... пък той какво е? Добре че не може да се види отстрани какъв смешник е и колко е жалък. Можеха съвсем спокойно да приобщят Алекса към великата си коалиция, без да обиждат и принизяват другите така настървено. Като става дума за коалиция, Мани е утайка, като става дума за храна я повишиха до машинка. Жалкар!

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 23:27 от Reinа

# 1 016
Гледайте лайфа на Мани.Радвам се че Филип обясни защо не е пуснал .И дотук с женомразец  и т.н

п.с. И я поздрави за победата.

# 1 017
Гледайте лайфа на Мани.Радвам се че Филип обясни защо не е пуснал .И дотук с женомразец  и т.н

п.с. И я поздрави за победата.

Аз ще съм много благодарна, ако някой може да преразкаже накратко, защото нямам възможност да гледам Simple Smile

# 1 018
И за плуването се похвали Цецо, само забрави да вметне, че досега не е плувал, а си върви в морето. И Виктория 188 см и не можеше да се качи по едно въже, да им имам способностите Grinning

# 1 019
Яки лайфове, но много натоварва хейта който се сипе и в двата чата.

Общи условия

Активация на акаунт