💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 105 979
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 1 380
Без да омаловажавам огромната сила, която Елица показа с 45+ чувала, но отново продукцията си наглася нещата - на едни се помага, на други не.
Да не бяха давали 4 тежки чувала или да бяха казали, че 2ма могат да носят, а не в хода на играта да се действа необективно

# 1 381
Глупаво е Генчо да гласува за Пух. Чисто за него, чисто стратегически. Жените така или иначе ще съберат гласове, за да го номинират, по- добре да разбие женската васална коалиция с двата си гласа.

# 1 382
  • София
Филип и комплименти към жените от другите племена не търпи, не само от неговото. Trollface Аз съм така, когато ме дразни някой, него го дразни половината човешко население. Sweat Smile

# 1 383
  • Където морето целува небето...
Иии Жълтите на съвет! Намериха игра за Сините. Да живее Гого! Алекса обединител, цар, господар, Бог!

# 1 384
Да залагаме кой ще падне утре пръв?
Цецо, Касим или Виктория?
Залагам да е Цецо силния.

# 1 385
Не ви ли направи впечатление как яко побутнаха сините - върнаха Чакалов да си върже лодката, а Виктория НЕ! Лодката си беше на брега, Гого си я грабна и хайдееее...затворихме другите с още една обиколка :/

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 23:47 от Oblivion

# 1 386
  • София
Син падна накрая, значи те печелят. Ей съсипаха се с тия спойлери Grinning

# 1 387
  • София
Игра за Гого утре?!

# 1 388
  • София
Значи аз ще гласувам за Пух, да му дам урок, но вие да не сте посмяли. Тоя Генчо е...
Явно утре е битката ще е точно за Гого. Според мен жълтите ще се присъединят към червените.

# 1 389
Да, утре най- вероятно ще е ДенятХ за Гого…

# 1 390
Филип и комплименти към жените от другите племена не търпи, не само от неговото. Trollface Аз съм така, когато ме дразни някой, него го дразни половината човешко население. Sweat Smile
Че той не каза нещо невярно. Наистина и помогнаха😀

# 1 391
  • София
Може ли линк към лайфа на Гого?

# 1 392
Утрешната битка ще е Жълти срещу Гого.Много им е малък шанса и реално за мен само той има сили да направи нещо повече.

# 1 393
  • Другата България
Иии Жълтите на съвет! Намериха игра за Сините. Да живее Гого! Алекса обединител, цар, господар, Бог!
Тъкмо това идвах да пиша, то и промото го издаде с тези последни отпаднали сини крака, много са прозрачни вече. Игра за Гого, и съвет за жълтите. Интересно, интересно.

Сетих се за двойните стандарти, отново. Които са навсякъде.
Защо позволиха на Генчо да помогне на Елица царица, а на бедстващото Зори не?
Прав си беше Фифо, че все пак на Елица ѝ помогнаха във водата, а Зори се изтормози горката, не го казвам с ирония. Да, чувала на Елица беше по-тежък, ама пък и нали е най-най-най и по???

# 1 394
  • София
Фифо обаче не пропусна да отбележи, че на Елица и помогнаха, хихи. 😁

Общи условия

Активация на акаунт