💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 105 979
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 1 410
Е, крайно време е жълтите да отидат на съвет. Малко да се поразбута перфектното им племе.

# 1 411
Миналия сезон Катя спечели на тази игра. Тя е за леки хора. Допускам Фейгин или Мани да останат последни.
Не харесвам Алекса и Елица. Надявам се силно да не са те победители. Сърбина хитрува. Каза на Елица, че и той е сам срещу всеки, но за разлика от нея защити отбора. Докато тя направо номинира Веска.
Искам финал Гого срещу Филип.
Сексистка съм и този сезон. Да.

# 1 412
  • София
Продукцията нарушиха куп свои правила за контакта между племената на Арената.
Алекса си прави както си иска, сякаш е у дома си в зала Партизан в Белград.

Докога ние българите ще си сваляме гащите пред чужденците и ще се нагъзваме едно хубаво и удобно???

Алооу, продукцията, ако ни пробутвате този хитър и хлъзгав сърбин за победител пред такива прекрасни български момчета (силни, сръчни, ловки и силни) като Гого, Фифо, Валери и Чакала, вие ще сте пълен срам и позор за България!

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 22:59 от Diavolo

# 1 413
Аз бях приятно изненадана, че Ралица хвали Гого, Мани и Фейгин, а не Алекса...
Иначе Аспарух постъпи мъжки - виновен съм, номиирайте ме. Изложе се, ама няма какво повече да направи. Мира като ощипана. А не е като Генчо да нямаше основание. Поне си им каза честно нещата. Сега според мен и Мира и Елица, защитнички на жените умират от яд, че Веси никой не я номинира, а тях - да.

# 1 414
Продукцията нарушиха куп свои правила за контакта между племената на Арената.
Алекса си прави както си иска, сякаш е у дома си в зала Партизан в Белград.

Докога ние българите ще си сваляме гащите пред чужденците и ще се нагъзваме едно хубаво и удобно???

Алооу, продукцията, ако ни пробутвате този хитър и хлъзгав сърбин за победител пред такива прекрасни български момчета (силни, сръчни, ловки и силни) като Гого, Фифо, Валери и Чакала, вие ще сте пълен позор и срам за България!
Ами, а де! Зоран, чаровникът, всички за него на Сървайвър. Ваня, хитрецът, всички за него на предишния Сървайвър. И сега, Алекса, безпардонният, влезе при сините и всички го гледат като овчици. Кой ни е виновен?

# 1 415
Колкото да лъже и маже продуккцията истината е, че:
Гого е спасителя на племето, не Алекса. Абсолютно нищо не е направил Алекса до този момент.

Елица правилно беше номинирана, защото каза на племето, че няма нужда от това племе и че нея я интересува само Алекса. Защо не каза това на Алекса? И Веселина гласува срещу Елица, защото Елица директно и каза да си ходи. Сега като гледат поне малко неудобно не се ли чувстват? Не случайно никой не ги отразява в инстаграм. Още там са ги разбрали.
Ама сега всичко лъсва.
Затова ме е яд понякога. Можещите хора трябва да се показват повече, да се опитат да мотивират и другите. Трябваше да дойде Алекса, който е нюню пред това способно момче, но създаде някаква атмосфера в племето. Не мога да го отрека. Така го усетих.

# 1 416
Миналия сезон Катя спечели на тази игра. Тя е за леки хора. Допускам Фейгин или Мани да останат последни.

И аз залагам на Фейгин

# 1 417
Яд ме е.Гого ще се закопае покрай Виктория,Цецо и Алекса.А има такъв потенциал това момче.Отново е лайв с тези тримцата .Явно с останалите наистина не са близки .

# 1 418
  • София
Един коментар от Инстаграм, който ми хареса:

"Искам всички да излезнат за да гледам само Гого😃"

# 1 419
  • София
Няма да им гледам лайфа, защото не им вярвам, че няма да издават неща. Изобщо не се контролират.
Ако някой е вътре в лайфа, нека ги помоли да го запазят и още една молба, ако някой гледа, да каже после дали са се изпускали нещо.

# 1 420
  • Варна
В промото дадоха, че Виктория утре е с лоста под мишница, явно няма да е съобразена конструкцията с ръста на играчите. Затова аз залагам на Цецо, той направо ще седне на пръчката и ще чака да изпадат останалите. Simple Smile

# 1 421
Дяволо, точно това беше и моята болка, писах-изтрих преди да го постна, за да не пораждам дискусии, но ти го написа и за мен. В заключение, дори от силно режисирано тв предаване, можем да заключим, че не ни е нужен спасител отнякъде, за да сме силни. Имаме много достатъчно личности, въпросът е да ги оценим. Те компенсират и за обикновения човек и неговите слабости. Никой от съседите ни не ни превъзхожда- буквално и преносно. Благодаря на този режисиран формат, че все пак е намерил хора като Филип, Гого, Валери, Чакалов, Мани, Фейгин, които да покаже на широката публика.

# 1 422
  • София
Има ли вариант Аспарух нарочно да ги метна? Не мога да повярвам, че точно с неговите размери и занимания не може да се оправи с чувала и държането за съоръженията.

# 1 423
Ами така е, Дяволо, ама ние нали все чакаме някой външен да ни оправи. Та така и с риалити форматите...
За мен лично номер 1 е Фифо! Може да си има и недостатъци, но ми е най-способния играч. Гого е много близо до него. Другите са няколко нива назад.
Чакам с нетърпение да видя утре Цецо ще подобри ли постижението на Братоев от миналия сезон или и той едва ще изкара 5 минути. Видимо е яко огънат и е голяма мъка.

# 1 424
  • София
Нелка*
За Аспарух какво имаш предвид?

В смисъл, че му е писнало и иска да си ходи ли? Или е скрита от нас тактика, за да номинират две жени и да се отърват от едната, визирам главно Мирослава?

Общи условия

Активация на акаунт