💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 105 990
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 1 470
....
Това с крампите е супер гадно, надали има човек, който да не е получавал, макар и рядко и за кратко, но усещането и болката са брутални. Което прави подигравките на Димо още по-брутални и жалки за състоянието на Аспарух в онзи момент. Не съм специалист по храненето на културисти, но наистина си мисля, че това редуване на глад с поглъщане на огромно количество храна може да му е оказало влияние.
мислиш че тези мускули на Пухчо са от храна и тренировки Grinning я пак помисли и ги сравни с тези на Гого ...

# 1 471
Гласувах за победа за Супергерои, дано този път най-накрая позная.
Едно непопулярно мнение-->Като заговори Гого и е по-обстоятелствен, ми иде да задремам.
Значи все пак Елица и Елшан са се сгодили, чакали кума им на гости.Цецо с половин уста се извини за "утайки", бил добър човек, просто бил много в играта. /от лайфа/

# 1 472
  • София
Нелка*
За Аспарух какво имаш предвид?

В смисъл, че му е писнало и иска да си ходи ли? Или е скрита от нас тактика, за да номинират две жени и да се отърват от едната, визирам главно Мирослава?
По-скоро второто, иска(т) да разкарат някого според мен.

# 1 473
Нещо не разбирам в правилата на тази игра. Защо отборът, победил в битка, трябва пак да се бие на следващия ден, а най-слабият отбор си почива?

# 1 474
  • На морето!
Гого като истински супергерой блесва накрая на битката, обаче ако Фейгин и Мани не бяха наваксали, нямаше да победят. Касим и той дори се раздаде, Виктория много избирателно крещи напътствия, пропусна да вика на Алекса и Цецо да бързат, но извади душата на останалите, които изобщо не се справиха по-зле.

# 1 475
Гого като истински супергерой блесва накрая на битката, обаче ако Фейгин и Мани не бяха наваксали, нямаше да победят. Касим и той дори се раздаде, Виктория много избирателно крещи напътствия, пропусна да вика на Алекса и Цецо да бързат, но извади душата на останалите, които изобщо не се справиха по-зле.
Е, то не може нон-стоп да се вика, трябва и дъх да си поеме. 🤣 Единият път-защо вика, другия път-защо не вика🤣Нямате угодия.🤣Толкова са й силите. Все пак ядоха луканка, не печено агне.🤣Следващият път повече🤣

# 1 476
Сори но как да защитаваш нашия бай Геню . Прибра се тартора , опна се на масата и подкара жените по ред на номерата да ги гони, че и другите насъсква. Ми сърбина много повече ми стопли душата. Може и албализми да говори , но пък ми хареса как си защитава жената , не като нашия- ще наказва, ще раздава правосъдие..хванал Моисей за щепсела . И нистина ли някой вярва, че Елица беше номинирана, защото говорела напреки на Веска. Номинирана беше от страх да не влезе някой който не е вярно куче на Генчо. Така , че нищо не вярно не е казала Елица . Да тъпичка е спор няма , не искам да победи - минусите в социалната игра не и компенсират плюсовете във физическата. Но пък много искам някой да набие канчето на самозабравилия се Гена . И като гледам всички участници знаят кои са избрани, нищо не пречи да има и предварителна уговорка между други. Което е още по опасно и подмолно от явните двойки

# 1 477
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Kaкви сили и издражливост у Аспарух? Мускули за декорация.
Дърпа отбора надолу и е редно да си заминава. И Веселина и Мирослава не са силни,но поне не бавят зверски на водните елементи.

Елица е голяма работа.В поредна игра се доказва колко сила има.

# 1 478
  • Другата България
....
Това с крампите е супер гадно, надали има човек, който да не е получавал, макар и рядко и за кратко, но усещането и болката са брутални. Което прави подигравките на Димо още по-брутални и жалки за състоянието на Аспарух в онзи момент. Не съм специалист по храненето на културисти, но наистина си мисля, че това редуване на глад с поглъщане на огромно количество храна може да му е оказало влияние.
мислиш че тези мускули на Пухчо са от храна и тренировки Grinning я пак помисли и ги сравни с тези на Гого ...
Да, това мисля, това написах. Както и написах, че не съм спец по хранене или анаболи, приемани от културисти. Не мисля да мисля повече или да сравнявам с когото и да било, защото това изобщо не ми е важно, а и не съм от припадащите по Гого, дори ми е леко досадно вече това превъзнасяне по него. Но не ми пречи, лично на мен повече ми харесват мускулите на Фифо, дори и тези на Лефтеров.

# 1 479
Веселина ще остане дълго в играта, също като недоразумението Мани от м.г. За нищо не става и нищо не може, една голяма уста и това е. Да подсилва качествата на добрите и силните. И като дразнител. Като за урок... "не правете като тях да не станете за смях".

# 1 480
  • София
Гласувах за Безстрашните.
Мисля, че Аспарух и Мира ще са номинирани.
На 3ти въпрос - НЕ и на 4ти с Да, определено мисля, че продукцията ги бута напред, както беше и със сестрите във втори сезон.

Утре, който и от двата отбора да падне, ще е интересно на номинациите. Ако прогнозата ми е вярна и Безстрашните се спасят, мисля, че при сините номинирани ще са Касим и някой от двамата волейболисти - по-скоро Цецо.
При жълтите ми е една идея по-трудно, но може би една жена и един мъж, но там съвсем нямам идея нито как са в момента съюзите, нито в кого точно ще се прицелят.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 00:49 от gg__

# 1 481
  • София
Аспарух страшно ми напомня на Емо Каменов. Много мускули, много физика, много нещо, пък иначе сякаш са направени от балони - никаква сила, нула издръжливост. Иначе изглежда толкова добричък, Пух много точно му приляга. Но не е за тази игра.
Какво става, някой каза ли Алекса? Хора, стегнете се, в последните 3-4 поста не е писано за Него, да се свети името Му. Joy

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 00:54 от Reinа

# 1 482
  • London
Гледах сега запис на епизода....

Трудно ми е да повярвам, че Аспарух изпита такава трудност с тази торба. Почвам да подозирам много дебел сценарий.... Просто няма как това да е истина.🤯

И какви бяха тия чалги на плажа ...🙊

# 1 483
Дяволо имам въпрос към Вас. Не подкрепахте ли с милиони плюсове Зоран в "Сървайвър" ?

# 1 484
Цецо беше един добродушен Гъливер, но след появата на Виктория се промени. Пали се, обижда, схемаджийства, измисля си глупави доводи, за да оневинява любимата си, иска да се покаже като стабилен мъж пред нея като ѝ влиза в тон. Ако е номиниран, ще избухне, няма да е като Виктория/която заалужава номинация/, по-скоро с комичен уклон. Искам да номинират Виктория/ако се стигне до съвет изобщо/, защото ще е забавно за мен. Тя няма да си намира място, Цецо ще ѝ припява, Алекса ще се пита къде е попаднал, Гого  ще лежи свит около огъня и просто ще диша.

Общи условия

Активация на акаунт