💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 105 896
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 1 875
Това самопредлагане и задължение да отиват силните не го разбирам. Нека видим малко мисъл и стратегия.

Винаги някой може да изгуби - дори най-силния да загуби от най-слабия на хартия

# 1 876
  • Брюксел / София
Защо жените при жълтите си мислят, че някой трябва да ги защитава и да се жертва за тях?! Това е игра, в която има един победител. Мн е тъпо, че жените при жълтите си мислят, че някой им е длъжен.

Едит: и пак някой се преби. Тъпарев не се научи 4ти сезон!

# 1 877
Какво беше това промо?! Те направо показаха всичко Angry

# 1 878
Браво на сините!
Предпочитах обаче те на съвет. Харесвам всички малко или много, но си мисля, че ако Цецо го няма, ще са по-силни.

# 1 879
За кой ли ще влезе медицински екип освен за Аспарух.. той ще си ходи утре май.

# 1 880
Така Мирела с все по-малко мозъчни клетки остава.Валери бил най -ценен??? Моля хахах.Гледам утре ще търси сметка сигурно на Филип или Чакалов.Те може женска коалиция да правят ,мъжете не.А Валери е тотален женчо за мен.

# 1 881
Жълтите ще пратят силни играчи и ще победят Мира и Пухчо
Играта пак е баланс … нищо не се знае Sad

# 1 882
За да е честно, би трябвало на елиминация да се пращат мъж и жена.

# 1 883
Ясна работата с тази линейка на терен в елиминацията. Мое мнение, не е спойлер
Скрит текст:
Пух заминава според мен. Свършили са му силите и е останал без въздух/прегрял.
Точно като пет минутката Рабухчиев миналата година.

# 1 884
  • София
Много тих капитанът тази вечер. Smile Всички жени с изключение на Ралица, която имаше няколко забавяния тази седмица (но пък беше последната жена, останала да виси от "Безстрашните"), се представиха добре на битки и със сигурност не са слаби участници.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 23:46 от La Vikinga

# 1 885
Мирела е доста наивина и честно казано леко нагла в тази ситуация, при положение, че с нищо не е допринесла за победите на екипа и със сигурност е най-слабото звено при жълтите. Нека се научи да играе за себе си първо, а след това да очаква друг да я защитава на терен. Определено съветът ще се отрази много негативно на жълтите. забелязвам, че червените са най-несплотени, след днес - жълтите на второ място и най-сплотени изглеждат сините. Може и да е заради пресните победи😃

# 1 886
Илиян обаче е истински приятел на Мани, това впечатление ми се трупа от няколко седмици. Браво за това.
Аз пък Гого го забелязвам, че я подкрепя често. Прегръща я след загуба, разтрива й ръката, след играта с чувалите, днес нещо я окуражаваше.... За толкова обран човек това са си проява на симпатия! Smirk

# 1 887
  • Другата България
Това самопредлагане и задължение да отиват силните не го разбирам. Нека видим малко мисъл и стратегия.

Винаги някой може да изгуби - дори най-силния да загуби от най-слабия на хартия
Никога не се знае каква ще е играта. Видя каква ще е, напълно равностойна игра е тази с делвата.
Мисълта ми беше такава, че защо не мъжете да отидат не за друго, а за да затворят устата НАЙ-СЕТНЕ на дружинната, която доколкото схващам не е успяла докрай да промие мозъците на всички момичета. Иначе да, никой на никого не е длъжен, когато са се записали на кастинг са били наясно, че отиват там наравно мъже/жени. Откъде накъде някой мъж ще се самопредлага и “жертва“ доброволно заради нечие чуждо удобство? И тук браво на Чакалов, че съумя да се опълчи на леля Женя, с което видно навлече гнева ѝ. Но основния “виновник“ за драмата си остава Валери за мен, за да блесне пред лешникотрошачката, се хвърли да се бие. И така постави останалите трима в небрано лозе.
А Мирела вече ми става леко анти с тези първични реакции. Красива опаковка, само и единствено, и дотук. Явно е свикнала заради нея всеки да пази съдържанието цяло максимално дълго, без да полага самата тя усилия за това.

# 1 888
Браво на Гого! Но честно казано Лефтеров днес ме впечатли повече! По-висок, по-тежък, а държа геройски до края.
Много ме кефят жълтите жени - големи амазонки, не отстъпват на мъжете, ама като дойде номинация - ама двама мъже да идат!
В промото освен, че първата игра си е женска и линейката на втората битка, която надали има съмнение, че ще е за Аспарух се видя и друго, което слагам в спойлер:
Скрит текст:
Едните крака на жълтите са на мъж, слаб и висок - явно Фифо, другите са женски - не видях добре какви - предполагам, че на Мирела.

# 1 889
  • София
Интересно, Цецо на втората минута се отказа, пък аз си мислех, че човек трябва да се бори докрай, дори да няма смисъл Thinking

Общи условия

Активация на акаунт