💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 105 884
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 1 920
Гого, според мен, ползва някои йогистки практики, които много спомагат за спортните постижения. Тренират най-вече духовната страна, която в крайна сметка е определяща.

Някога Брус Лий имаше тяло като неговото и ги шляпаше здраво.

# 1 921
Да, Гого винаги изглежда много дзен. Дори днес Лефтеров беше извадил покер фейс, обаче си личеше, че е съсредоточен и му коства усилия. Докато Гого беше все едно на разходка в парка, гледаше птичките, броеше мухите… 😂

# 1 922
Валери е сигурен в способностите си и за това се предложи, също и за да запази жените. Но с предлагането му и произлезна друг проблем, защо той трябва да се жертва, а другите мъже да не взимат инциатива. Фифо е тънък играч, обича да е над всички, само това му носи удовлетвореност. Утре някой от мъжете ще се отметне и ще насочи гласовете си срещу Фифо. Единия на номинация най вероятно ще е той, а другия, някоя от жените.

# 1 923
  • Другата България
Никакъв шанс няма Филип да е на номинация, въпреки че е добре да е, като гледам играта с делвата, надали не би се справил. Вероятно Валери все пак ще е единия от мъжете, той също би се справил с тази игра, жената сигурно ще е Мирела.

# 1 924
  • Където морето целува небето...
Не подценявам победата на Гого, но нима очаквахте друго? Игра за него. Та той това прави по цял ден, такива са му тренировките. Все едно да ги качат на кънки и да не очакваме Фейгин да ги смаже.
Интересно ми е каква игра ще измислят за да го отстранят. Няма начин да не му знаят " слабото място", а за съжаление не мисля, че ще го оставят да е победител.

# 1 925
Никога не се знае какво ще стане на битка. Ако помните, миналата година Мани биеше всички наред. Ако не се лъжа, дори един от най-силните участници - Стоян, падна точно от нея. На мястото на който и да е, не бих се набутала сама на такава битка. Жълтите жени злоупотребяват, като изискват да са защитени, като мъжете поемат битката. На мястото на мъжете, бих играла според правилата на играта.
Разбира се, че Мирела е хитра женичка, много по-опитна от Фейгин и Мани.

# 1 926
Нещо с тежести за Гого ще измислят - той както 60 кила с мокри дрехи, една верига от 50 кг ще го иэвади от строя.

Съгласна съм, че играта беше тъкмо за него днес. Малките кг и големите мускулибяха предимство.

# 1 927
Аз така като гледам, досега всичките игри са все за Гого 😂

Шегата настрана, момчето наистина е 6+. Такъв състезател ми се гледа на мен, а не любовни драми. Вероятно няма да е победител, но се надявам продукцията да го остави възможно най-дълго да му се радваме.

# 1 928
Интересно ми е каква игра ще измислят за да го отстранят. Няма начин да не му знаят " слабото място", а за съжаление не мисля, че ще го оставят да е победител.

Подкрепям.

Тази вечер лайф няма. Всички са на ЧРД на Жени, включително Цецо и Куков. Случайност... не мисля. Смятам, че продукцията се е изгаврила със всички, затова толкова добре се разбират след предаването.

# 1 929
Не разбирам какво печели продукцията като натика Елица за победител? То, че не им пука за фенското цунами около Гого е ясно, но нали само рейтинги гонят. Като го спънат нагло догодина гледаемостта ще падне.

# 1 930
И аз мисля , че Гого няма да спечели формата , няма да им е за пръв път на продукцията някой да им изнесе сезона и друг да спечели .

Алексата така се заканва на червените , как може да номинират пандата му , в игра , в която номинациите са основен елемент … 🤦♀

# 1 931
  • София
Аз наистина много искам Гого да спечели. Flowers Four Leaf Clover Не знам защо, но имам чувството, че това няма да стане.
Вярвай на чувствата си Wink
Broken Heart

# 1 932
Коментарите ми за днешния епизод
Безстрашни: твърде дълги ми дойдоха кадрите от тяхното племе, но се позабавлявах със Звезделина и Зорница. Мирослава ми е досадна и глупава. Сто пъти каза за овцата във вълча кожа и за момент се замислих дали не прави аналог (че са тъпи, а се правят на алфи), а то се оказа, че жената не знае как е правилният израз. Логични номинации.

Супергерои: браво на Фейгин, Мани и най-вече на Гого! Уникално се справиха дори след три седмици на реката. Цецо и Виктория както винаги се издъниха, но бяха първи да лаладжийстват.

Безстрашни: очаквах, че ще има разделение в племето им и май започва да назрява. Първо браво на Лефтеров за играта, до последно се тревожех, че може да надвие Гого (симпатизирам на Супергероите). Второ - достойна постъпка на Валери, но не мисля, че са длъжни и другите да последват примера му. Не се знае каква ще е играта, виждали сме жертвоготовни добри участници да си тръгват от предаването след неподходяща битка.

# 1 933
  • Другата България
Скрит текст:
Не подценявам победата на Гого, но нима очаквахте друго? Игра за него. Та той това прави по цял ден, такива са му тренировките. Все едно да ги качат на кънки и да не очакваме Фейгин да ги смаже.
Спокойно. Ако не могат да измислят игра, ще преиграят финалната битка няколко пъти СЛЕД официалния край на формата в полето край София, а ако и това не го “бутне“, накрая ще се гласува за победител с СМС-и. Това вече е изпробвано веднъж, и доказано работи.
А ако и това не е сигурно, защото все пак за момента Гого е всеобщ любимец, може да вкарат пощенски гълъби за разкош. Ти Тупарев не го мисли, неговите победители са все такива. Предимно такива.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 23:38 от Merri_An

# 1 934
  • Sofia
Жълтите женички-лисички са повече от нагли! Те могат да плетат интрижки и коалициики под зоркото око и вещото ръководство на Джафката за да гонят мъжете. Но същите тези мъже трябва да ги пазят!? Наглост, нахалство, тотална безочливост и самозабравяне!

Общи условия

Активация на акаунт