💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 106 435
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Виктория и мисловна дейност е кауза пердута.

# 301
  • София
Е, тя Виктория си каза, че не обещава да се справи добре. Simple Smile Правилно е преценила.

# 302
  • Варна
Горките сини. Под ръководството на Виктория явно отново ще лапат комарите. Simple Smile

# 303
  • SF
Ама факт е, че никой не поиска да е викач. Някой трябваш да се съгласи, без да е уверен, че го може и тя пое.

Виктория притежава качеството на Касим - под напрежение не може да играе. Повече се нервира, по-малко се концентрира.

# 304
  • София
бюстие беше. От модерните.
(и аз нося такива. Не на работа де. Но на плажа съм с такива.)

Баш сутиен си е, имам съвсем същия.

# 305
Жени е топ, браво.
Вики се справя зле или по-точно не се справя, но това, което ми харесва при нея е, че го заяви открито и тъй като никой друг не искаше да поеме отговорност, то тя се нагърби със задача, поемайки риска да бъде номинирана след това.

# 306
  • Стара Загора
Само не разбрах защо Елица беше на избора на капитан по сутиен??!! Това не е потник, не е бюстие, а си е баш сутиен ...
Не се знае в кой момент ще се появи Алекса.

# 307
Ужас,хайде бе сини!

# 308
Виктория притежава качеството на Касим - под напрежение не може да играе. Повече се нервира, по-малко се концентрира.
Много вярно е това. И много странно за професионален волейболист.

# 309
Вики е трагична, а Генчо ме изненада приятно

# 310
Ама факт е, че никой не поиска да е викач. Някой трябваш да се съгласи, без да е уверен, че го може и тя пое.

Така е , но то май всичките игри и носят напрежение....така , че по добре да спре да играе и да се пъне. И ми повлече Гогича в тъпичкия си лагер .

# 311
Жени плаче за мечовете. При победа на Филип на капитанската битка, може да му ги предложат. И дано ги вземе.
Двойката борци май ще се бори Алекса да е на финал, а не Елица. Така ми се струва от едно известно време.

# 312
Ох на тази битка Стоян теглеше Мани 🤣

# 313
Игрите този сезон,до момента,са мега тъпи!Тягостни за гледане

# 314
  • Буркина Фасо
...."като стигнете ми кажете
- как да ти кажем като не виждаме ?!?!" rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт