💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 106 298
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Наистина няма да е честно да го пратят на някакъв остров... А пък Елица колко сълзи ще излее, докато разбере, че още е в играта. 🙄

# 766
  • София
Валери и Георги

Ралица и приятелят ѝ

# 767
Ралица е хубава. Изобщо тази година има много хубави момичета, без онези, които са прекалили с корекциите. Аз не съм от хората, които разбират, защо се правят тези неща. Не мога да разбера умишленото загрозяване, но сигурно си има причина. Евгения я дадоха отблизо снощи. И тя има нещо по устните. Някой каза, че е имала здравословен проблем, но всеки сам си твори живота.

# 768
Понеже в търсачката нищо не ми излиза искам да помоля потребителката, която беше качила снимка на победителката от колумбийския формат тази година, да ми прати снимката на лично. Мисля, че беше Ла викинга или Ла Катрала. 🤔

# 769
Не съм изчела всички мнения, не гледам и сезона, но си мисля, че е възможно да вкарат Елина при Сините, а Алекса да не го разкарат за момента - да го пратят отшелник или да му измислят нещо друго, но да трупа грошове, които по-нататък да прехвърли по някакъв начин на Елица. И така ревлата да е побутната до финала и дори да спечели (ако толкова държат да направят жена победител). Видяхме миналия сезон със съмнително спечелени грошове колко далеч стигнаха Манка и Елизабет.

# 770
Ех, Гьокчеада Simple Smile
Август бях там Sad Втората им снимка мисля, че е близо до калното езерце, където ходят хората да се мацат .. и където са първите уроци по кайт преди да излезеш в морето Simple Smile

# 771
Аз не се надявам на вариант Алекса да не влезе. Според мен обаче след това ще стане още по-неприятен на форумската аудитория, понеже ще погне да чисти Гого, като най-силен играч и конкуренция.
Все пак се надявам ако гласят победител някой от двойката да е Елица - че ми писна ние като нация с най-ниско самочувствие да правим победители във форматите си все чужденци. Особено след снощните изцепки на македонците по трибуните с освиркания ни химн.
Подкрепям!  Те ни плюят, ние си мислим, че дъжд ни вали...
Като е обиден на неговата си федерация по борба, да си намери там някакво положение за съществуване.
Той добре се пазари, ще влезе надумкан с грошове и привилегии и никой няма да може да го пипне- тези и без това примряли от глад хорица, събрани от кол и въже. Ще им се хили, ще им казва, че сме такива ние българите и ще им пее на сръбски за бубамарата Simple Smile
На сините им трябва здрава ръка, да ги обедини и ръководи, да им показва слабите страни и ще са връхчовци!
Илиян си пази силите за собствените битки и съсипва племето от смотанчовци с стратегии.

# 772
О, да! Не знам дали ще излъчат коментарите му към българите, но са ясни.

# 773
  • Другата България
Илиян от сините и Гошо от червените за момента за мен са с най-добра социална игра.
От жълтите се затруднявам да определя.

# 774
  • Пловдив
Винаги съм била против това да се прави шоу базирано на глад.
Но за съжаление "Игри на Волята" е предимно "Игри на Глада" и почти никак "Игри на ума".  Всичко в кавички щото игри почти няма де.

Но те дори и с глада пресолиха манджата - значи тия на реката карат една седмица на джанки (уж), към края на седмицата едвам се движат, погледа им се рее, полуумрели дето се вика - отиват на битка, падат и ти си викаш - боже ми то няма накъде повече, те вече са за "Бърза помощ". Но понеже продукцията вече е прекалила с акцента на тоя глад, се получава парадокса, че втората седмица си я изкарват ей-тъй по инерция без много трагедия.  Щото просто няма накъде повече с трагедията.
Ти остави това, ми следва трета седмица! 
Едно на ръка че косата на Мани въобще не прилича като да не е мита, а и кърпите по главите на цялото племе бяха чисти и изпрани на съвета.

И аз наблюдавах това с косите, прическите и изобщо външният вид. На Цецо косата например често е като след сешоар, дрехите им са чисти. Мани също има чиста и сресана коса. Виктория е с по-тънък косъм и с по-мазен скалп, но и нейната не изглежда като не мита две седмици. Освен това всички жени са с дълги коси, ако не ги измият с чиста вода и не ги решат просто ще бъдат едни заплетени и мазни топки след две седмици.

# 775
  • София
Понеже в търсачката нищо не ми излиза искам да помоля потребителката, която беше качила снимка на победителката от колумбийския формат тази година, да ми прати снимката на лично. Мисля, че беше Ла викинга или Ла Катрала. 🤔
Била е La Catrala, не мога да помогна, ако става въпрос за конкретна снимка, но мога да публикувам снимки на победителките от последните два сезона - през 2022 г. и през 2021 г.:

Скрит текст:
Andrea Olaya - победителката през 2022 г.:

Заедно с мъжа победител в сезона - Camilo Tarifa:

Paola Solano -  победителката през 2021 г.:

Заедно с мъжа победител в сезона - Gonzalo Andrés Pinzón:

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 20:39 от La Vikinga

# 776
Според мен ще влезе Елина. Прекалено шокирани им бяха израженията ...и сякаш загатнаха от промото, че Алекса изостава. Надявам се на този вариант макар че мн противно говори момата. Пък и Елица как реве скоро не сме гледали Joy
Отново анкетата - Филип е мн добър и мисля, че ще се справи с вс. Цецо да хваща пътя и глупавата Виктория след него. Влачат яко. А Елица толкова смело и нахъсано вървеше, че допускам вариант да е виждала.

# 777
Сетих се Мирела на кого ми прилича... На Мила Кунис. Grinning

# 778

Дано да ти я намерят.
За по-любопитните, аз пък намерих първия шампион изобщо в това шоу от 2004 година:stuck_out_tongue: Stuck Out TongueStuck Out Tongue

# 779
Не мога повече за изтърпя споменаването на Алекса. Добър, можещ играч, но предпочитам да загуби, за да не ми кървят ушите занапред.
За вчерашния епизод-->Трябваше Джаферович да остави някой друг да е викач , ама все с нейното "аз, аз" и бутане. Михаела и Ралица в момента са си в златната среда, нито за капитанство се борят, нито някаква кой знае каква инициативност проявяват, поне от това, което излъчват. Самото им изказване, че мъжете им изнасят битките, е принизяване на техния труд, а на арената не винаги опира до мъжки сила само.

Общи условия

Активация на акаунт