💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 106 166
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 975
Първо бяха хубавите крака на Мани, после истински капитан- реплики на Алекса за Мани….😂😂😂😂 Не съм сигурна, че Мани ще е в безопасност скоро.😂😂😂

# 976
И ние вкъщи коментираме за Хляб и за очилата на Касим, с тях можеше да се запали огън Wink

Има-няма май двама човека някак не показват Голяма радост от спечерлената победа на Мани (Виктория и Цецо).

# 977
Браво на Мани! Аз вярвах в нея. Много сладка беше като каза: "Вземам щайгата с колбасите, кюфтетата и огъня" 😁 а Димо: "Колбасите и кюфтетата вървят отделно". Много се радвам, че Сините хапнаха.

# 978
Не мога да слушам сърбина с неговите мъдрости…

# 979
  • Където морето целува небето...
Оле, този като махленски биткаджия се заканва на червените. Май с влизането си ще опротивее повече.

# 980
Според мен би трябвало да е забранено да се използват очилата, защото не всеки има очила и те би трябвало да се ползват само за създаване на равни условия - очилатият да вижда като другите.

# 981
Ахаха битката утре ...
Само като се сетя за Рибарите през втори сезон на тази игра и започвам да се смея Simple Smile

# 982
Абе много по-интересен персонаж е Алекса от Елина! Поне ще се наслушаме на смешни закани по време на състезанията!

# 983
Утре Джаферович пак ще реве. Какво става бе хора, класната взе да плаче през ден
Алекса не ми харесва, ама изобщо. То закани, то хвалби.

# 984
Утре ще е интересно.Алекса и заканите му.
Искам Пух да стане един път и той капитан на отбора не само да се тъпче като невидял,да прегръща тоя и оня и да се хили лицемерно.

# 985
  • София
Скръндзи, що не дадоха и кюфтетата, продукцията всеки ден по заведения яде, на тях не им трябват.

# 986
  • София
Стопли ми душата малкото човече как спечели битката. Може би, ако играта бе в друг етап и сините бяха на резиденцията, тогава сабите са задължителни. Нямат и огън, така че добър избор.
Обаче думите на Цецо са адски грозни, когато се събраха да приобщят Алекса към лагера на "победителите". Гледам и Гого е със същото мислене. Боговете срещу прокажените. Отвратително.

# 987
  • София
Едни колбаси превърнаха Мани от "утайка" в "машинка" в очите на Цветан.

# 988
И двамата ми фаворити Фифо и Гого днес пресолиха манджата.Не беше техния епизод.Радвам се за Мани и ,че натри носа на Цецо

# 989
  • Другата България
Утре Джаферович пак ще реве. Какво става бе хора, класната взе да плаче през ден
Алекса не ми харесва, ама изобщо. То закани, то хвалби.
Пак е подвеждащо според мен.
Тя тая жена е изтръпнала да не я номинират, защо -
Уж не се притесняват, уж всеки дошъл да се докаже, пък като им припари, и се започва с драмата.
Първо вероятно ще на Фифо, после ще с придворните, накрая ще както само тя умее. И се очаква племето да е сплотено и да побеждава. Ами не става така.
Алекса пък закани раздава, още не е влязъл, сипе огън и жупел. А пандичката доволно се И като извади и грошовете, които  ѝ носи, и на червените ще им трябват часове да вденат какво се случва.

Общи условия

Активация на акаунт