💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 107 522
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 195
Елица може и да надмине Елизабет от миналага година по противност.Smile

# 196
  • София
Веселина е наблюдателна обаче. И никак не е глупава.
Според мен е най-интелигентният участник в племето на "Непобедимите", не казвам, че непременно, ще успее да се възползва от това, но наблюденията ѝ винаги са точни и дар слово несъмнено има.

# 197
Веселина е наблюдателна обаче. И никак не е глупава.
Според мен е най-интелигентният участник в племето на "Непобедимите", не казвам, че непременно, ще успее да се възползва от това, но наблюденията ѝ винаги са точни и дар слово несъмнено има.
Напълно споделям написаното.

# 198
  • Другата България
Аз не мисля, че някой някога е предполагал, че Веска е глупава.
Просто е....различна.
Много се радвам, че Тупарев нареди така сценария, този път. Ако има някой, който да сложи директно Елица на мястото ѝ, това е именно тя. И при така наредените гласове според мен няма да отпадне скоро, в смисъл - да е номинирана.

# 199
  • SF
На Веселина не й пука. Тя по друг начин не може да ги сбори. Освен с голямата си уста да ги понастрои един срещу друг, а те сами да се изядат.
Това е планът на Алекса - да прати Веселина, която да ги унищожи, вместо той да ги дразни с имунитет и грошове и да си довлече освен страха им, и омразата им.

Почвам.
Пухчо е притеснен от флирта между Георги е Елица. Коалицията на Елица се увеличава...

Сега при Жълтите. Днес ни предстои избор на капитан... Дрън-дрън...
Пред камерите Ралица и Михаела си приказват празни работи. Всички заедно единодушно да си изберат капитана. На михаела това с групичките не й харесва. Няма основание да номинира мъжете, които им изнасят битките.

Чакалов усеща, че Михаела прекарва малко повече време с тях. Че му има доверие...
Правят сметки зад храстите. Вероятно не виждат екипа с камерите.
Ще номинират Мирела - най-слабото звено чисто физически.
В заговора участват Филип, Чакалов и Михаела.
Мирела към Валери/ Много ми е интересно какво си мислиш понякога.

Синхрон на Мирела/ Просто ми сподели, че ме е сънувал.
Сега има някакво флиртче с недомлъвки между Мирела и Валери.

Покрай него й е много забавно и тя постоянно се смее.
Мирела към Валери (ако това е той): Ти ми изглеждаше много надут.
Сега му споделя за Лефтеров: Той се раздели с мене. След това поиска да се съберем пак. Преди около 2 месеца.
Валери: И сега как го виждаш?
Мирела: Ми може би пак....

Синхрон на Мирела за Валери: Прекалено е перфектен, май! Наистина!

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 20:30 от Esmee

# 200
Можеха да ни спестят Елина и Алекса и синхроните им .. ясно ни е Алекса, че идваш да спечелиш битката с Елина Simple Smile

# 201
Ох, много искам жълтите да отидат малко на реката и номинации. Стига толкова отбор и ала бала, малко да разбунят духовете там.

# 202
Добър вечер!
Искам малко да обърна внимание на понятието външен вид, ако на някого му е интересно за дискусия/диалог. А именно- жени като Веселина и Звезделина, малко попрекалили с филърите, в последствие се оказват свестни и добри играчи. Това ми говори за ниска самооценка, може би и себе подценяване. Често наблюдавам, че свестни хора залитат в такива крайности, причините често са тривиални- изневяра, подценяване от партньор и.т.н. Това, което се опитвам да кажа, е че наистина не бива да съдим по външния вид, защото той понякога крие болка. Звезди ако махне филърите и понамали тена, ще стане много готина, все пак има и тяло трепач. Лично мнение, разбира се- смятам, че за такива неща трябва да се говори.

# 203
Елица разквечена пред Георги. ПУ.

# 204
Хммм .. Михаела започва да намира път към Филип. Ако Жени я усети ще и се види тясно племето на Михаела в най-скоро време.

# 205
Опа пропукват се женските жълти

# 206
  • София
Мирела може ли да сглоби цяло изречение? Много нелепо звучи от страни.

# 207
Мирела “учите” ти ми говорят.

# 208
Това е тъпо от страна на Мирела, да си коментира връзката с Лефтеров пред цяла България така. Олеква с глуповатото си хилене.

# 209
Мирелка не е лошо момиче,ама грам дар слово няма горката .

Общи условия

Активация на акаунт