💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 106 109
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 1 020
  • Другата България
Гледайте лайфа на Мани.Радвам се че Филип обясни защо не е пуснал .И дотук с женомразец  и т.н

п.с. И я поздрави за победата.
А, няма да е дотук, споко. Joy
Този мач вече е игран, така да се каже.
Разкажи за такива като мен, дето не могат да гледат.

# 1 021
  • София
Гледайте лайфа на Мани.Радвам се че Филип обясни защо не е пуснал .И дотук с женомразец  и т.н

Елица в другия лайф каза, че Генчо е казал на червените, че нарочно е пуснал, за да бие Мани и е очаквал и Фифо да постъпи така. Не ми изглеждаха така нещата на битката...

# 1 022
За който не ползва Инстаграм, ще може ли да предадете накрая по-подробно какво са говорили.

# 1 023

А, няма да е дотук, споко. Joy
Този мач вече е игран, така да се каже.
Разкажи за такива като мен, дето не могат да гледат.

Каза ,че още преди да е почнала играта е споделил на Гената че му се иска Мани да спечели,но не са го излъчили Но не е искал да я спечели по този начин тоест да е с отказване от негова страна.Просто ще е против това което е той като човек .Каза ,че ги е надиграла и че заслужено е победила. И я поздрави.Каза че сабиите е нямало да ги вземе  на този ранен етап.Отишъл е за предимство  за племето.

# 1 024
  • Другата България

Елица в другия лайф каза, че Генчо е казал на червените, че нарочно е пуснал, за да бие Мани и е очаквал и Фифо да постъпи така. Не ми изглеждаха така нещата на битката...
Естествено, че не беше така, та той сам си го каза - “два пъти падам, и то от ЖЕНА“.
Ама на Гената никой не му задиря, защото е Трактора и вече около него ореол от благородство и добронамереност, при все, че и във визитката си заяви открито, че ...какво беше там за жените. Разбира се, много по-лесно е да прикриеш собствения си провал зад нечия чужда, каквато и да е постъпка. Всички видяхме, че Гената просто не се справи, той е тежък и тая греда не е за него. И за Филип не е, точно за Мани си беше. Не омаловажавам победата ѝ, ама Гената, който ги е наредил като пионки жените в “личното“ си племе и опълчилите му се са низвергнати, е последния човек, който следва да говори такива неща. Затова и не мога да “намразя“ Мира, не я разбирам с личното си подценяване и пред Елица, но вероятно това е нейния начин да върви напред в играта.

# 1 025
И аз не мисля, че в този тип игри трябва да се подарява битка. Все пак, всеки е отишъл, за да побеждава. Радвам се, че Мани си взе честно победата, а не й я подариха. Все пак играта беше като за нея, не й беше непосилна.

# 1 026
АХахаха ..
Генчо - Кой крак ?
Димо - Задния
Добре че не каза предния..какво ли щеше да си премести )))
Та моите 5 стотинки. Нито за миг не съм предполагала, че Алекса няма да влезе, За Мани споменах , че продукцията ако трябва ще подпират двама души но ще занесе храна .
Цветан освен много глупав , непохватен се оказва и доста злобен. Да беше си само мълчал и стърчал , отвори си устата и се превърна в двуметрова мижитурка .
С прискърбие установявам, че мъжът ми (Гогича) , няма никва връзка с кораба майка . Гоги съкровище, при развода ще претендирам за поне 50 процента от голямата награда, опичай си акъла
Алекса , добре го подковаха Можещите, но ми се струва не толкова тъп да вярва само на ушите си , но и на Учите си. Не зная морето от любов дали така ме напряга, но къде по досадно е да чета нон стоп ,какво ,бил, щял , би могъл , щяло му се , щяло ни се и всякакви други форми на бъдеще незапочнало време ,злини които му се вменяват на човечеца , и на основа на тях е вече намразен

# 1 027
Утре Джаферович пак ще реве. Какво става бе хора, класната взе да плаче през ден

В "онези дни" някои жени са твърде емоционални Stuck Out Tongue Winking Eye
А иначе моето предположение за сълзите е свързано със сърбина, чиито говор сигурно ѝ напомня на мъжа ѝ. Тя така беше споменала в преден епизод.

# 1 028
  • Другата България
И аз не мисля, че в този тип игри трябва да се подарява битка. Все пак, всеки е отишъл, за да побеждава. Радвам се, че Мани си взе честно победата, а не й я подариха. Все пак играта беше като за нея, не й беше непосилна.
Именно. Генчо с тези приказки омаловажава победата на Мани. Която си беше честна и заслужена. Сега какво - Гената от “благородство“ пуснал, иначе той, големия мъж, щял да спечели. И един мармот....
А Фифо си е биткаджия и мъж с голямо его, има основание, но не е непобедим и това ще му окаже влияние по-напред в играта - много е самоуверен и не умее да приема загуба с достойнство. Аз още отначало казах - той ми е Евгения в мъжки вариант, затова са толкова нахъсани един срещу друг. Каквито ги реди Евгения за мъжете, такива Филип за жените, не знам дали за всички обаче. Има време да разберем.
Този епизод се затвърди и мнението ми за Гого, че не е чаааак такъв идеален образ, какъвто поне до момента се опитваха да го представят от продукцията именно с това, че не показваха НИЩО от него. Сега се разприказва, и по-добре да не беше. Там също има его, и самочувствие - че се засегна от това, че не го избраха за капитан беше очеизвадно.
Що се отнася до това продукцията да манипулира зрителя, спестявайки заснето и излъчвайки целенасочено друго заснето - ехееееей, роман мога да напиша. Joy
Да, и на мен ми мина през ум, че Жени може да реве и заради сръбския на Алекса. И това да е поредната Тупаревска манипулация да мислим, че са загубили или нещо друго е станало.

# 1 029
Яки лайфове, но много натоварва хейта който се сипе и в двата чата.
Ти как успя и двата да слушаш? Машина!
Надявам се, че Гого е успял да разбере как да го запази лайфа и да го гледат и другите. Не че нещо кой знае какво казаха /освен два до пет спойлера/, ама предвид многобройните фенки на водещия, ще има интерес.

# 1 030
Едно чисто субективно и мое наблюдение от живите предавания в ИГ - като манталитет Алекса( и Елица, защото и тя няколко пъти взе думата ) е много по-близо до Цветан и Виктория, отколкото до останалите от племето на сините.

# 1 031
Надявам се, че Гого е успял да разбере как да го запази лайфа и да го гледат и другите. Не че нещо кой знае какво казаха /освен два до пет спойлера/, ама предвид многобройните фенки на водещия, ще има интерес.
Идвай в темата за спойлери да ни ги споделиш Simple Smile

# 1 032
  • Варна
Гого ли нарече ИМА ( Илиян, Мани, Александра) " утайки" или Цветан ? Чух от Цветан, че те са силни, можещи, а от Гого " утайки", но не съм сигурна. Ако Гого така е нарекъл другата коалиция, то какво ли още ще чуем от него като му дойде ред да насочат по- обстойно камерата  към него. Simple Smile

# 1 033
  • София
Да, тя Виктория по едно време хич не мислеше какво говори. Не го гледах изцяло аз, та хванах само два....до пет не ги докарах 😆

# 1 034
Гого ли нарече ИМА ( Илиян, Мани, Александра) " утайки" или Цветан ? Чух от Цветан, че те са силни, можещи, а от Гого " утайки", но не съм сигурна. Ако Гого така е нарекъл другата коалиция, то какво ли още ще чуем от него като му дойде ред да насочат по- обстойно камерата  към него. Simple Smile
Цецо го каза, Гого не говори така

Общи условия

Активация на акаунт