💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 106 007
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 1 275
  • София
Племената нямат право на контакт между битките. Всички са го казвали.
Явно тези правила за любимците на продукцията, Алека и Елица не важат!

# 1 276
  • София
Ех, Пух, не биваше ябълка да гризеш днес. Друго си беше вчера с мръвката. Тъжна гледка е.

Браво на Касим и Фейгин!

# 1 277
Ака смятат , че това с Алекса и Елиза привлича зрителите, доста се лъжат. Лично мен ми е много неприятно да ги гледам и е супер нечестно също така. Това предаване не е за любов, Айде стига, излагат се!

# 1 278
  • Варна
На Пух работата стана, кога яде кифтетата ни рива! Simple Smile

# 1 279
Сините ще бият, ясно е, Гого все още не е минал, а той ще ги отнесе.
Браво, малко спокойствие за тях.
Само дето тези закани на Алекса поне на мен ми идват в повече.
Можеше да ни ги спестят.
Явно ще е точно както предположих. Алекса ще заплашва в опит да опази Елица от номинация, тъй като явно червените ще загубят.

# 1 280
Абсолютно безобразие и не са те виновни. Водещите трябва да въведат ред.

# 1 281
  • Където морето целува небето...
Ето,знаех си, че съм чувала за такова правило. А тези не само контактуват, но и шушукат стратегии. Селски тарикати!

# 1 282
  • София
Алекса ще е много смешен да се заканва на червените.
Алекса, това си е тяхна работа кого ще гонят.
Сега като гледа формата сигурно вижда защо са я изгонили. Защото се държа нагло и егоистично. И защото директно каза на жена от племето да си търси опонент, все едно е някаква кралица и тя коли и беси. Обаче видиш ли, тя защитавала жените, хахахаха

# 1 283
  • София
Видяхте ли раните по ръцете на Пух, сигурно е от това блъскане с чувала. А паниката не играе добра роля.
Димо се излага. Това не е човешко, което прави в момента с психиката му.
Димо днес преувеличи в доста ситуации...

# 1 284
Пух си защити името. Мускули от пух.
Цецо отнесе много подигравки за грубата сила, ама бързо се оправи с чувала. То даже и Касим учудващо бърз беше.

# 1 285
  • София
Виктория е много силна и вилна като вика, докато някой друг е по трасето - "уф, муф", пък тя като омаже нещата, не й се чува толкова много гласът. Исках с Цецо да се изложат, да ги види Алексата в действие, но играта не е сложна и Цецо се справи добре.
Аспарух какво по дяволите....?! Нали той беше някакъв, дърпащ камиони, обръщащ гуми, нещо такова, пък сега нямал сили в ръцете. Как го препъна тази торба, та не знае как да я подхване.

# 1 286
Интимните отношения трябва да си остават такива. Всяка публичност е пагубна, ама късно ще то разберат някои.

# 1 287
Може храна да няма на тази река, но да сме спокойни, че червило има.
За Мани ли говориш -  не е червило. Не помня какво точно обясниха, но в един от лайфовете казаха, че през цялото време е изглеждала все едно е с червило.

# 1 288
Ралица го закъса .

Много приказки от всички за тая битка каква била,но за мен е супер скучна.

Както преполагах Гого ще блесне явно на топчетата,защото до сега не видях нищпо по-специално от който и да е.

# 1 289
  • София
Алекса ще е много смешен да се заканва на червените.
Алекса, това си е тяхна работа кого ще гонят.
Сега като гледа формата сигурно вижда защо са я изгонили. Защото се държа нагло и егоистично. И защото директно каза на жена от племето да си търси опонент, все едно е някаква кралица и тя коли и беси. Обаче видиш ли, тя защитавала жените, хахахаха
Wishful thinking. Smiley Те само я номинираха, но и да я бяха изгонили... 🤷🏻‍♀️

Общи условия

Активация на акаунт