💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 106 092
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 1 335
Ще си коментирам положителните неща.Браво на Гого и Фифо машини накрая.При равно започване на двете племенна накрая даже може би Филип щеше да е малко  по-бърз.Онези две пандички разбрахме  ,че ги гласят за победители

# 1 336
Не пей ми се, не смей ми се, от днеска ще да блея..с бъклица и дрян… простотии…

# 1 337
# 1 338
А всъщност, защо да не пее? Joy Само защото не е симпатичен ли или не е по правилата.

# 1 339
  • София
Ама Елица пропусна да му каже ЗАЩО Веси застана срещу нея. Лисица голяма е

# 1 340
Елица силно изопачи фактите, представи се за жертва на останалите, а любимия въздигна в супергерой за тях, от когото се страхуват🧐Силата им не е в интелекта, но поне в Алекса се надявах на здрав разум, със стратегическа визия, който да прозре истинските причини …А сега всичко става много лично - сами срещу злите други, горканчета.
Ако ще пее Алексата, да пее, но  се моля поне Цецо да не затанцува!😱

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 22:25 от ellis

# 1 341
Ох, колко са ми противни Елица и Алекса! Не може ли да ходят да си разменят овчи погледи в някой индийски сериал?

# 1 342
  • София
Уникален Филип.
Всички говорят за Гого, но Фифо също беше 4 от 4. Няма как да знаем, кой е бил по-бърз, защото не започнаха по едно и също време.

Гого и Фифо са в отделна лига. И ако не са на финал, да се закрива това предаване!

# 1 343
  • Където морето целува небето...
Защото пресоляват манджата. Разбирам да пее някой, който си е певец, ама Пандичка да моли любимия за песен, като до сега е псувал грозно по участниците... ми нЕма нужда!

# 1 344
  • София
Браво на Гого и на Фифо.
Вторият даже беше по-бърз.
Сръбското ще пропусна, но се надявам да хвана лайфа на Гого.

# 1 345
Ужас! Ще повърна!

# 1 346
  • София
Ама то си стана "Игри на любовта", докога ще ни занимават с тези двамата? То не е шушукане, заплахи, песни... Защо отделят толкова ефирно време точно за тях?
Димо днес се изложи страшно много, грозно беше.

# 1 347
  • Варна
Къде си Велислава?? Ела викай колкото искаш!!! Само не оставяй време за рев и пеене!

# 1 348
Уникален Филип.
Всички говорят за Гого, но Фифо също беше 4 от 4. Няма как да знаем, кой е бил по-бърз, защото не започнаха по едно и също време.

Гого и Фифо са в отделна лига. И ако не са на финал, да се закрива това предаване!
Имам чувството, че тези двамата жадуват да влизат в единоборства. Ясно съзнават, че единствени могат да са конкуренция.

# 1 349
Тоя па Joy откъде накъде ще им държи сметка

Общи условия

Активация на акаунт