💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 106 071
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 1 350
  • Където морето целува небето...
10 мин ефирно време пак на Алекса.

# 1 351
Тоя тъпанар се е взел много на сериозно. Той се заканва, Елица се хили като дебил
Една кола думи изговори сърбинс

# 1 352
  • Варна
Алекса изпростя с тези изказвания 😃 аз пък не усещам никаква скромност в него, а по-скоро някакъв опит да прикрие гордостта си, не съм комуникирала много със сърби, но с тези, които съм и те са така.

# 1 353
Кога влезе в играта, кога започна да държи сметка. Знае момчето, че с Елица гръб им е продукцията и ще им гледаме цирковете още два месеца.

# 1 354
Жълтите да пляскат на героя, ама ако пандичката му беше в тяхното племе щяхме да ги питаме Grinning Нормално е все пак да не знаят ситуацията каква е, така че нямат вина тук, но все пак ми стана смешно

# 1 355
  • София
Алекса, Гого е с класи над теб, момче.
Нищо не си донесъл. Мани спечели без теб. Бяха и в резиденцията.
На тази игра и с Велислава щяха да победат.

Продукцията, ние не сме идиоти.

# 1 356
Тая пък Джеферович.. великан бил Алекса

# 1 357
  • София
Жени щеше направо да го разцелува, ако може, имам чувството

# 1 358
Защото пресоляват манджата. Разбирам да пее някой, който си е певец, ама Пандичка да моли любимия за песен, като до сега е псувал грозно по участниците... ми нЕма нужда!
Е, стига де, ама забавлявайте се бе хора. Flowers HibiscusЗначи, хващам се на бас, че ако Гого беше запял половин форум щеше да изприпада Joy

# 1 359
джаферович още малко ще предложи брак на алексата

# 1 360
Боже, и Жени боготвори Алекса! Все едно някой я е карал да си оставя семейството.

# 1 361
Жени най-добре трябва да знае уж, че няма място за семейства в такова предаване

# 1 362
Алекса да зарязва борбата/ако тя не го е зарязала вече/ и да става гуру  на секта! Насериозно се е взел, а може би не знае че тази игра си има правила все още.

# 1 363
  • Пловдив
Дойде сърбина да псува българите, а любимата му се радва как псува съотборниците и сънародниците й.
За песнЯта смених канала, по добре реклами за превръзки, отколкото това. Идва ми в повече и става твърде измислено...... кой нормален възрастен се държи така!? Това е от моментите, които като ги гледам по телевизията и изпитвам такова неудобство и срам, че някой се излага.... и сменям канала.

# 1 364
Тоя чувал на Елица- така конкретен, така намокрен…
Или е свръхчовек наистина предвид собственото й тегло и е супер силна, или чувалът не тежи толкова, колкото е обявено.

Тя е професионален борец на олимпийско ниво. Не знам дали си виждала такива като нея как тренират за сила.
То и човек неспортист трудно може да ги оцени.

Общи условия

Активация на акаунт