💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 105 936
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 1 545
хохо, сега догледах епизода. изпуснала съм сополите и перченето на дребния.
днес залагам на сините, защото играта е за по-леки хора. джафката и подобни имат нулев шанс. дали пък гого или някоя от малките девойки няма да ни изненадат?
снахата неприятна се очертава. бая. но каква кожа, браво.

# 1 546
ОК, но защо не помогнаха на Зорница?
Продукцията бута нагло и безпардонно Алекса и Елица и ви гарантирам, че двамата ще опротивеят на огромна част от феновете в България именно заради нескопосаните сценаристи и монтажисти на ИВ.

Опротивявате вие с тенденциозните си коментари с изсмукани от пръстите "доводи". Алекса и Елица бяха героите на снощния епизод и дори надменната Джаферович го разбра и показа по красноречив начин, а тук не спирате да плюете и омаловажавате.

Помогнали на Елица. Ама как може наистина?!? 145 см жена да не може да си отмъкне 45 кг чувал (реално много повече), който допреди малко 120 кг мъж с напомпани мускули е лигавил половин час във водата...

Нарушавали правилата, като позволявали на Алекса и Елица да си говорят на плажа. Кои правила? Миналия сезон редовно си говореха играчи от отделни отбори. Пример: Симеон и Бамби, Неделчо и Стратимир и др.

И внимание, нелепо патриотарското: откъде-накъде бутали Алекса, а не някое хубаво българско момче и как така само сърби гласели за победители в тези формати. И в баскета, и във волея, и в сума ти още отборни спортове пак ли ги гласят сърбите да са винаги над вечно онеправданите българчета? Хората си имат отборен дух и това беше нагледно показано във вчерашния епизод, в който едно разнебитено племе заигра като истински отбор. И да, Алекса е големият герой за сините, защото в отборния спорт обединителната фигура и колективът имат много по-важно значение от силните индивидуалности поединично. Радвам се, че ни показаха и акцентираха върху този простичък урок. Пък вие си търсете конспирации и си смучете "доводи" за жлъчния хейт. В крайна сметка всеки се простира според колко е широка душата му.

# 1 547
  • Където морето целува небето...
Ми не, Алекса и Елица бяха тенденциозно представени като героите на епизода. Реално героите бяха Мани и Фейгин, Гого и Фифо. Елица НЕ носеше 45 килограмовата торба. Повдигна я, също както 40 килограмовата Фейгин повдигна своята торба. С разликата, че Фейгин си я носеше сама. Не симпатизирам на Супергероите, но не може да се отрече, че Мани, Фейгин и Гого бяха героите. Това не се видя от водещите обаче... Кое е тенденциозно?

# 1 548
Аз симпатизирам на Супергероите, особено на Фейгин. Всъщност нейният чувал беше 25кг, не 45 кг, това само за протокола. Също както и чувалът на Касим беше малък,  той взе 4тия "дамски" чувал.

# 1 549
Миналия сезон Манка "крампира" на два метра преди водата, да де, на два метра във водата 🤪 и веднага имаше лекари, линейки, смяна, а оставиха Пух, който очевидно наистина имаше проблем, да се мъчи през по-голямата част от играта. Тъй че от мене пък той получава едно браво за това, че положи толкова усилия въпреки болката. Лично на мене епизодът ми беше скучен, тъй като единият отбор реално не участва. Скучен ми беше и този със синьото въже на синия фон (нов елемент и напълно необмислен... нещо като скоковете в слама и възглавнички, които контузиха толкова участници в първия сезон, или пък този с дънера, който контузи толкова участници на толкова ранен етап на играта...).
Изгледах лайва на Гого, Цветан, Виктория и Алекса и не го препоръчвам. Не е интересен.  Лично аз го изгледах единствено заради Виктория - титана на... спойлерите. 😉

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 20:37 от Bilyana14.

# 1 550
  • Където морето целува небето...
Аз симпатизирам на Супергероите, особено на Фейгин. Всъщност нейният чувал беше 25кг, не 45 кг, това само за протокола. Също както и чувалът на Касим беше малък,  той взе 4тия "дамски" чувал.
Да, чувалът на Фейгин беше 25 кг, но да сравним и теглото на Фейгин и това на Панди-пандичката, която на тепиха мята и повдига опонентки със собственото ѝ тегло.

# 1 551
На олимпийски игри също се е случвало български спортист да бъде ощетяван,ограбен, пример-Данчо Йовчев  в Гърция,за сметка на техния състезател/за "онеправданите българчета" в спорта/. В художествената гимнастика също имаше подобни уклони сума години. Статистика не само в ИВ, но и във формати с лежане и ядене сочат явно лансиране на чужденци. И ако спорта си е спорт, а форматите зрелище, и ако на чужда територия сме пренебрегнати понякига, тук на родна земя същото се наблюдава на неспортно ниво от нас самите, че и от продукции. Куца ни самочувствието като нация, затова се прехласваме често по чуждо.
Алекса си е лансиран като герой от ден едно, в лайфовете на жълтите често се е споделяло, че атмосферата е била наситена с много хумор, Филип дори се е изявявал като голям майтапчия, мъжете казват за него,че изобщо не го смятат за сексист, Мани казва, че след битката е имало реплики от Фифо, поздравявал я за победата, а това не са го дали. Продуцента решава кое да се включи в този час и половина, какво да покаже от дадения персонаж, на какво да наблегнат, изкривят. На Алекса дитирамбите ги слушаме доста епизоди, което ме навежда на мисълта, че да, гради му се образ на герой с оглед какво се показва.Фифо не ми е фаворит, Алекса също,не отричам качествата им и приноса за пшемето им,но сглобките, които прави продукцията са тенденциозни.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 11:16 от Bimbiflo

# 1 552
Ама големи са герои Елица и Алекса. Първата до момента убеждаваше племето си как за тяхно добро трябва да губят битки и да гонят хора, че да дойде нейния любим Алекса и да вдигне нивото, пък после те двамата ще почнат да ги гонят, ама не от лошо, от добро. А той си продаде мястото за влизане при любимата, за да трупа грошове, залага на сила и чест и на приказки е топ, обаче си изгони най-силния противник да не му е заплаха. Вярно - призна си го. И прати една жена в племената с идеята тя да стане бушон за номинации, обаче като разбра, че тя се вписала повече от пандичката в нейното племе и не и играе по свирката, избухна джентълменски с псувни и грозни епитети по неин адрес. Направо мило да ти стане каква хубава двойка са!
Хубав сценарий са им спретнали за хонорарите и на тях не им пречи очевидно да го играят, та не мисля, че трябва да ми е жал за Елица или Алекса.

# 1 553
Алекса наистина помогна на сините, защото влезе с позитивна нагласа, вдигна настроението и  мотивацията. Не можем да си кривим душите, малко бяха оклюмали сините преди това.
Не ми хареса разговорът между него и Елица, но упреквам по-скоро нея, заради изопачаването на събитията. Иначе Алекса е хитряга,  но кой не е. Всеки си прави тънки сметки, иначе не оцелява.
Малко за останалите. Веселина ми е антипатична. Да, тя е мозъкът на племето, обаче има нещо у нея, засега не мога да определя  точно, което ме отблъсква. Ясно е, че ще ги работи добре и пуска по пързалката.
Валери е другия,  когото изобщо не харесвам, вероятно защото поведението му свързвам с това на Стратимир.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 11:23 от _Hope_

# 1 554
Алекса говори прекалено много и обикноено се изказва неподготвен.
Още при влизането в племето започна да коментира поведението на Мани преди капитанската – била много тиха, не се нахъсвала, нямало да спечели с този подход. Ами, всеки човек се подготвя по различен начин за изпитание. После се скъса да сипе суперлативи по неин адрес.
Вчера пък, тръгна да търси сметка на съотборниците на Елица. Явно не знае, че в конфликтни ситуации всеки си има своя истина. Поредния емоционален недорасляк.

Гого добре направи, като остави няколко човека да се пробват преди него – така се видя кой какво може и занапред да се знае.

# 1 555
Как не направиха един нормален сезон?То  не бяха Манита, досадни сестри , влюбени борчета 😀.Превръщат предаването в пародия. Жалко за двама, тримата свестни участници на сезон .

# 1 556
Как не направиха един нормален сезон?То  не бяха Манита, досадни сестри , влюбени борчета 😀.Превръщат предаването в пародия. Жалко за двама, тримата свестни участници на сезон .
Търсенето определя предлагането.  И ако мислите, че ние, умно-красивите от бгмамма сме представителна извадка на публиката, не сме. 😉
Пак е по-добре от другото риалити,  което колкото пъти се излъжа да пусна за фон, толкова пъти съжалявам.

# 1 557
Аз също бях с позитивно мнение за Алекса динякъде, но след псуването по жена, вече абсолютно не. Едно, че беше подведен от Елица как реално стоят нещата, другото е, че точно той  прати Веска в племе за да ги дразнила тя, а не защото е джентълмен и дава път на по-слабите. Тя се усети, за какво да му е задължена като  е просто маша в неговата стратегия? Защо той си мисли, че тя трябва да му целува ръцете, както и на Елица, особено след нейното нагло поведение?Дано поне сега като е изгледал да го хване малко срам и да ѝ се извини, ама надали. Душа човек, голям мъж няма що. Ако неговата пандичка я бяха препсували, сигурно щеше да скочи на бой.

# 1 558
Повръща ми се от АлексИ и Пандичката. Като чуя името на сърбина и крампирам в предмишницата. Толкова ни го навират, че са ми по противни и от Джава.
Да чудесни играчи са, възхищавам се на Елица в игрите, но да беше влязла сама. Тая тяхна любов ми идва много в повече. Големият мъж ще търси сметка защо са номинирали любимата му. Ми да беше стояла вкъщи, никой нямаше да я номинира. А той, който избра да се бие срещу жена и прати Веска да всява смут. Пълен шут.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 11:37 от trotinettka

# 1 559
При мен сърбо-хърватската връзка е силна и ще кажа,ча Алекса типично за повечето от тях почва с А-У,силен,боен,справедлив,помагащ и после бързо-бързо повечето си показват истинската същност.
С Великото позволение на продукцията ептен оризилиха шоОто. ТВа искрено и лично 15 минутно море от любов с люти сръбски закани беше баш в стила на любимите ни продуценти.
За играта:
Елица е физически много силна.
Пух целият беше със спукани капиляри след напъването,дожаля ми,но е време да си върви.
Гого им спечели играта,освен бърз,жилав,гъвкав и издръжлив е с желязна психика. Ако беше малко по-твърд в социалната игра щеше да извънземен. И все пак е номер 1!
Гената е опасна работа,като почне да мисли чак очите му се окръглят 😀. НЕма да му мине номера обаче.
Филип също е “машинка” 😉,но е мрънкялник и почва да ме дразни.
Двете малки прекрасни момичета Алекс и Мани ми напълниха душата.
Лефтеров пак издишаше.
Жълтите жени бяха много добре.
За довечера след това промо е ясно,че сините са спечелили. Гого сигурно цял ден може да откара на тази игра.
Очаквам кърваво меле на жълтия съвет. Ще избият всички подводни течения.
Мили са ми Алекс и Гошката,същото не мога да кажа за Мирела и Валери.

Общи условия

Активация на акаунт