💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 5 (25.09 - 02.10)

• 105 955
  • 2 778
  •   1
Отговори
# 1 530
Току що си изгасих телевизора, когато в предаването на Гала запяха дитирамби за сръбският супергерой.

# 1 531
  • SF
Аз ги изгледах - с тях пеем в един хор.

# 1 532
,,Бащата на Гайтанов бил мафиот”…
Чета по- горно мнение. Е и? Четох, че човекът се е поправил, почнал е на чисто, няма как да знаем дали е така, но какво общо има това с момчето? С опашка за баща си ли върви и означава ли, че не може да бъде свестен, а трябва да му се сложи печат на лицето? Аз мутреене и тарикатлък видях в резервите, но не идваше от Гайтанов.

Викаш да потрепя , мамя обирам хората за кратко време докато събера парички "за легален" бизнес и после да се "поправя" Готина схема , даже ще ми пляскат като в клипчето на Неделчо.
Поста е в отговор на коментар към мен , където се превъзнасяха извън игровите успехи на Гайтанов, за това подчертах и това. Иначе участниците извън формата не ме интересуват

# 1 533
Есмее, поне напиши нещо интересно в темата за спойлерите. За мен е очевидно, че по някакъв начин работиш за реалити предавания и се опитваш да насочиш симпатиите към победителите. Дори само твоите публикации ме насочват кого готвят за победител.

# 1 534
Моля гласувайте за Епизод 20  (28-ми Септември)   "Море от любов" и "Анаболите не помогнаха"

https://www.surveymonkey.com/r/H255Q8Z

Всеки може да си променя гласуването ако пожелае на по-късен етап,
Както и да види резултатите след изпращане на своите гласове (бутона "Done")
Обобщена статистика за седмицата ще има всеки уикенд.

# 1 535
Есмее, поне напиши нещо интересно в темата за спойлерите. За мен е очевидно, че по някакъв начин работиш за реалити предавания и се опитваш да насочиш симпатиите към победителите. Дори само твоите публикации ме насочват кого готвят за победител.

Няма да успее да насочи симпатиите към елица и алекса, също и към джафката. колкото и да се напъва. даже подозирам, че съвсем няма да можем да ги гледаме тези двамцата скоро.
какво като на Гайтанов бащата е бил мутра. това не означава автоматично, че и той е кофти. също и с валерката ( когото аз не харесвам). всеки сам си печели не/симпатиите за мен.

# 1 536
На мен също ми е интересно да разбера кой е победителят. Ако е Елица или Алекса, то поне да спра да чета и темата, за да не си губя времето. Убедена съм, че няма да е Евгения.

# 1 537
Според мен нито Елица, нито Алекса ще спечелят накрая. Вероятно ще стигнат до края, но не мисля, че ще дадат победата на който и да е от двамата. Просто ги използват за рейтинг, както беше с Катя и Йоана.

# 1 538
  • Където морето целува небето...
Гала пее, каквото ѝ кажат да пее. Който плаща, той поръчва музиката. 

# 1 539
Имам радикална идея - Мирка печели 100-те бона и ги дарява за някаква кауза (и без друго не ѝ трябват, влязла е за тръпката, която съдейки по меланхоличната физиономия още не е дошла).
Така удряме 3 заека наведнъж - хем жена на финал за първи път, хем за каузата, нали така!

# 1 540
  • SF
Ми... всеки чете, каквото иска. Аз просто си пиша мнението, но...
За пореден път получавам комплименти колко значими, влиятелни и впечатляващи са постовете ми. Аз пък това разбрах от  вашите. Simple Smile Мерси!

Та... Харесвам Алекса и отношението му към Елица. Дано да спечели някой от тях, но е рано още да стискам палци на финалист.
Моля, не пренебрегвайте и възхитата ми към Гого. Да се знае и помни, че съм му фен!!!!!!!!!!! С много удивителни! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 541
Защо непрекъснато е нападан, хулен и обиждан Алекса?  Той няма вина за това , че някой е решил да е във фокуса на прожекторите и да ни показват всяка негова дума. Сигурна съм, че ако някой от тези, които сега са поставени на пиедестал, започнат да го показват и следят на всяка крачка, ще излязат много кирливи ризи наяве. Всички нагласи и реакции на зрителите са много манипулирани.
Дали няма вина?..

# 1 542
Все по-дразнещи ми стават Алекса и Елица. За пръв път гледам ИВ, но ако продължават в същия дух, ще е и последен. Така последният сезон ме отказа окончателно от "Като 2 капки вода", няма да гледам повече и "Ергенът". Това е скромния ми опит с разни "риалити" и като гледам, май не съм изпускала нищо. Ми като искате да режисирате, правете си сериали бе! Тях поне с чиста съвест ги пропускам.

# 1 543
  • София
Ако ние тук не харесваме досадните влюбени, то във фейса е страшно. Съмнявам се, че тези ще спечелят, но ще ги избутат до финала. Все пак са връзкари, барабар с Евгения. Гого е най-достоен за победата.

# 1 544
  • София
Сигурно съм изтървал и може да е коментирано. Фейгин и Гошката са били на среща преди предаването Grinning Рязко вече 2/3 от играчите се познават, което е.....много мило Grinning 

Не знам къде ще му излезе краят. Очаквам Касим да хвърли бомбата, че е син на кака Веска Grinning

Общи условия

Активация на акаунт